markoto 08.02.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 oj ty to bardzo chora musisz byc, ze takie glupoty wypisujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No sprowokowałaś mnie tym kwękaniem - ja odwiedzam regularnie, tylko z nieco mniejszą częstotliwością . No i myślałaś chyba o wpisach, a nie odwiedzających, bo na tych, to brakło by ci pewnie rąk twoich, twojej rodziny i przyjaciół rodziny Lepiej kuruj te swoje płucka i nie biadol (a że życie jest jak nogi..., to przecież wszyscy wiemy) a to nie filozoficzność stwierdzenia jeno komu by się chciało niebudowlane komenty odwiedzać Zdrowaś Wunia? lepiej już? Ja odwiedzam, ale nie wiem dlaczego do mnie powiadomienia Twoje nie przychodzą na maila..... I później szukam w odchładzaniach netu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Martusia chora nie chora ale działa;) ale jak mi jutro doktorek ie da nic żeby mi się morda zamknęła to się zdenerwuję Wiolcia lepiej o tyle że mi się oskrzela nieco rozwinęły i lżej mi oddychać ale kaszlisko dalej trzyma i w dodatku jak mi się nie uda wziąć dawki wziewnego bo akurat mnie postanowi udusić to znowu mi ciężej się dycha:( a czemu nie przychodzą to nie wiem:( ale masz takie cóś po lewej stronie w menu jak SUBSKRYBCJE;) jak tam klikniesz to masz wszystkie wątki gdzie pisałaś i w którym coś nowego napisane to jest przy tytule czerwona kuleczka łatwo znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Wuśka, nie marudź. Mnóstwo osób tutaj przychodzi! Lepiej zdrowiej, zamiast głupoty gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 DPS-ia ale łatwiej gadać głupoty;) bo to nie wymaga wysiłku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Wlasnie, skad Ci sie wzielo te 419 stron komentow, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 DPS-ia ale łatwiej gadać głupoty;) bo to nie wymaga wysiłku Wlasnie, skad Ci sie wzielo te 419 stron komentow, he? Przecież sama Wu napisała, że to wysiłku nie wymagało Samo się zrobiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Wunia lepiej Ci?????Mnie chyba po tym basenie albo wcześniej gadałam z sąsiadką a piź...ło i teraz mam dreszcze.... Oby mi przeszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 a gdzie tam Wiolciu zachowuję się jak kundel podwórzowy na łańcuchu - szczekam i szczekam:( aspirynka i do łóżeczka grzać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Zdrowiej, bo w niedzielę wsiadam w samochodzik i grzeję w Twoim kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 łooooooo matko na sama myśl jest mi lepiej zaczynam myśleć nad niedzielnym obiadem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Nawet się nie wygłupiaj. W-wa zaczyna ferie, więc sam Pan Bóg nie wie kiedy dojadę. Ale mam cały dzień :) Na wieczór zjadę się przespać do Katowic, w poniedziałek o 8.00 mam już robotę. I wracam z buta do Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Nefcia a nawet mnie nie prowokuj dostaniesz obiadek i podwieczorek:P a jak bardzo rano wyjedziesz to i śniadanko możesz dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 jaaaaaaaaaaaaaaasne :) I może jeszcze pierdniątko w oponkę ? :) Lecę spać, bo na rzęsach stoję... Ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 a to już mój małż odnośnie pierdniątka;) wyśpij się pracusiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 O matko, co tu sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Małgoś Gwiazdka w lutym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.02.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 O matko, co tu sie dzieje. U Wusi w lutym mąż na gwiazdkę pierdniątka rozdaje Szkoda, że nie wiedziałem, bo w poniedziałek z Krakowa wracałem, to bym podjechał... ...chociaż te pierdniątka, to pewnie limitowane są i trzeba sobie zasłużyć (znaczy się - Nefcia ma chody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Yetuś całkowity brak zrozumienia czytanego tekstu:lol2: Gwiazdka w lutym bo Nefcia przyjedzie w odwiedzinki:wiggle: jeszcze się przyznaj że przejeżdżałeś i nie wlazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Wusia dzisiaj do lekarza.... Jak się czujesz? Wiesz z rok temu też mnie tak trzymało i nawet najsilniejsze antybiotyki w żyłę nie mogły poradzić... Stąd początki astmy... Na zabawie karnawałowej nie mogłam poszaleć jak dawniej, dusiło mnie i nie mogłam oddychać.... Trzeba zacząć brać ze sobą jakieś specyfiki Leż kobito, nie biegaj, klikaj tylko w klawiaturę pod kołdrą i kuruj się.... Do lekarza tylko brumkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts