Agduś 09.02.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Masz teraz czas, to się staraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Bo wiesz, ja tu sprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 o matko:jawdrop: DPS-ia co sprawdzasz bo tak groźnie zabrzmiało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 To dobrze, że masz mądrą i wredną siostrę. Sądzę jednak, że na tyle rozsądku zaposiadasz, żeby i bez tej groźby do pracy nie iść. a w tym przypadku jak raz zamierzam wyhodować sobie trochę zdrowego rozsądku bo po tego typu zapaleniu oskrzeli u mojego dziadka skończyło się ostrą astmą - dziękuję nie lubię inhalacji i tym podobnych mam zamiar się doleczyć tym bardziej jak doktor pierwszy raz sam się doprasza zwolnienie wypisywać Nie ma żartów z oskrzelami.. czuję ich skutki do dziś... I leżeć w łóżku. A antybiotyk dał czy nie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Wioluś nie dał powiedział że jak bardzo chcę to on mi przepisze ale nie widzi w sumie potrzeby bo to wirus a ja nie bardzo chciałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 I bardzo mądrze zrobiłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 wiesz Aguś ja i tak osłabiona tym wszystkim jestem to jeszcze dowalę sobie antybiotyk i już całkiem z domu nosa nie wysunę ze strachu przed wirusami i innymi bakcylami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Wusia mozesz sie smiac? Para wyjechała na wakacje za granicę, rozpakowują się w hotelu. Nagle kobitka przuważyła mysz. Wskoczyła na krzesło i krzyczy: - Sławek! Jezuuu, mysz tu jest! Zób coś. Zadzwoń na recepcję, bo ty znasz angielski, niech przyjda i ją zabiorą. Koleś dzwoni więc na recepcję: - Heloł. - Hello - Du ju noł Tom end Dżery? - Yes. - Dżery is hir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 no ja właśnie Nefciu drugi tydzień siedzę a z tą słabością to fakt po wejściu na pierwsze piętro jestem tak zmęczona jak po tej tonie węgla:( najgorzej że się wydzierać nie mogę jak mnie cholera łapie bo od razu mam zadyszkę, atak kaszlu i pieję jak zarzynany kogut;) Mój starszy ma 19 lat i zdrowy byk jest, a TY pamiętaj,że masz nieco bardziej zużyte serducho - a to najgorsze. Moja znajoma po takim wirusie trafiła na listę oczekujących na przeszczep. W wieku 24 lat. Więc LEŻEĆ !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Ania nie mogę ale już za późno:rotfl: matko mało mnie udusiło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Nefcia nie ma to ja subtelnie o starości przypomnieć staram się zdrowieć i wyrywać się nie mam zamiaru do roboty bo wiem że po podobnym zapaleniu oskrzeli mój dziadek zaczął przygodę z astmą więc spoko mamy czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.02.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Niezłe Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 o matko:jawdrop: DPS-ia co sprawdzasz bo tak groźnie zabrzmiało:lol2: No jak to? Sprawdzam, czy hodujesz ten rozsądek! Nie przyznajesz się, ale ja wiem, że słabo Ci idzie. Miej wzgląd na dziecko, ono potrzebuje zdrowej i silnej matki przez długie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 DPS-ia hoduję, hoduję jeno ciężko mi bo wiosna za oknem:( mam dużo czasu na hodowanie bo do drugiej w nocy nie spałam tak mnie ta menda kaszel dusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Wusia, współczuję choróbska Leż w domku i nie wychodź na dwór, bo pogoda teraz bardzo zdradliwa jest. Mój M w zeszłym roku przez ponad 3 tygodnie walczył z oskrzelami i jechał na antybiotykach. W końcu 3 zadziałał, jak się uparł i zrobili mu wymaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 cholera gardło mnie boli:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.02.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Wusia, zdrowiej kobito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Elenko robię co mogę ale coś kiepsko mi idzie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Wusia - zdróweczko !!!!!!!!!!!!!!!!! raz jeszcze zdróweczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech przyjdzie do ciebie szybko !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 boję się Zuzolku że to bolące gardło może sugerować zakażenie bakteryjne a oskrzela nie wyleczone:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts