Agduś 10.02.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Siła Złego na jednego http://www.bandyci.org/img/tuli.gifA teraz metodą Pollyanny szukamy dobrych stron:- na pewno dostaniesz jeszcze tydzień zwolnienia- to nie grypa H1N1- masz czas na forumowanie... Zostawiam innym miejsce na kolejny pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Agduś ja bym ten tydzień dostała i bez dodatkowych komplikacji zdrowotnych:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 boję się Zuzolku że to bolące gardło może sugerować zakażenie bakteryjne a oskrzela nie wyleczone:( i co dalej czym mają zamiar cię wyleczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Zuzanko nie wiem muszę znowu iść do doktora:( bo dopiero teraz wieczorem zaczęło mnie boleć jak faktycznie mnie dopadną bakterie to dowalą antybiotyk:( a jak antybiotyk to ja od razu zaszczory poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Wusiu, a może zanim w ciemno dadzą antybiotyk to powinni ci zrobić wymaz i dobrać antybiotyk żeby się nie okazało że dany w ciemno nie poskutkuje a ty przecież jesteś osłabiona tak długą infekcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 no poproszę o wymaz o ile będzie jutro ten doktor który mnie teraz leczy bo jakoś nie chcę eksperymentować ze zmianą lekarza bo ten jest taki naprawdę dokładny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 ściskam kciuki żeby był to ten lekarz - wiem że to część sukcesu w leczeniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No bez wymazu, to sobie nie daj wcisnąć. Nie jesteś białą myszką, żeby eksperymentować na Tobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Zuzanko teoretycznie powinien jutro być ale wiesz jak to z lekarzami tu się zamieni tu coś tam:( Agduś patrząc na posturę tego doktorka to jest w stanie wcisnąć mi dowolną rzecz:lol2: nie wiem jak szybko hodują wymaz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 wymaz - kilka dni ale może być tak że już po 48 godz urosną i będzie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Wciśnie najwyżej receptę, a tę można za drzwiami do kosza szmajtnąć. Wiem, bo często tak czyniłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No widzisz Wusiaczku... na mnie krzyczałaś, że nie lezę do doktora, a sama co? Dorobiłaś się tego samego co ja dwa tygodnie temu, ja miałam i oskrzela i zatoki i od doktora antybiotyk... Kuruj się Maleńka i dbaj o siebie! Buziaki ciepłe zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Zuzek no to kicha bo jak mi się zaczną oskrzela pod antybiotyk to kilka dni czekać nie mogę Agduś na szczęście ma facet zdrowe podejście do leczenia sam mi wczoraj powiedział że antybiotyk to jak bardzo chcę bo on potrzebny nie widzi póki co:( a mógł mi wcisnać antybiotyk i uznać że ma z głowy ale Rasiek ja już drugi tydzień łażę do doktora, leżę i się kuruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Kochana - to niestety mści się wcześniejszy brak dbałości o zdrowie. Ale... są pozytywy. Rodzina zobaczy, że też możesz się zepsuć i nie należy zbytnio eksploatować. Wszyscy będą Ci współczuć i pocieszać. Szefowa przekona się w pracy, że nie musi Ci kazać zostawać po godzinach, da sobie radę i bez Ciebie. Ty sama nauczysz się, że nie jesteś niezniszczalna i może zaczniesz dbać o siebie. No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.02.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Wusia bidulko Zdowiej kochana .Ja tam po historii z moim bratem (jemu tez lekarz stwierdzil wirusowe i nie dał antybiotyku tylko jakieś lekarstwo z kodeina) na wstepie poprosiłam lekarza o antybiotyk szybko działajacy i dostałam takie tabletki na 3 dni (jedna na dobe) Niestety nie pamietam nazwy ale faktycznie na drugi dzien wszelkie dusznosci i kaszel jak reka odjał.Zreszta cała moja rodzina ( 4 dzieci+5 dorosłych) otrzymała wtedy antybiotyki wiec zupelnie nie rozumiem czemu sie tak przed nimi wzbraniacie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 DPS-ia wyjątkowo mściwe to moje zdrowie:( już mam dodatkowy tydzień plus antybiotyk dwie takie piguły że łatwiej sobie wepchnąć w pewną część ciała niż łyknąć Kakusku bo łatwo pomylić kiedy wirus kiedy zakażenie bakteryjne przy oskrzelach:( duszności szybko po wziewnych minęły ale teraz doszło nadkażenie bakteryjne i musiał iść antybiotyk:( przy wirusie antybiotyk nie pomoże wręcz osłabi organizm:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Wusia, a jesteś pewna, że one są do łykania a nie do wpychania? Bo ja słyszałam o facecie, który łykał wytrwale czopki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 zdecydowanie do łykania ale nie dość że wielkie to jeszcze po dwie:( dobrze że nie mam problemu z łykaniem piguł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Kochana, ponieważ jesteś w kiepskim stanie to wpadnę do Ciebie na chwilę w drodze powrotnej - w poniedziałek. Chyba to będzie dla CIebie zdrowsza wersja .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 nie rób mi tego:cry: do niedzieli będę zdrowa po takiej końskiej dawie:) czekam na Ciebie w niedzielę w domku też mam ciepło:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts