Nefer 13.02.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Moja dziękować - jak wrócę do chałupy to zaraz zrobię. Baaardzo smaczna Obiad był bardzo stosowny - nie rób scen :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Aaaaaaaaaaaaa i oczywiście - ZAJEBIASZCZY domek się wyłania - już tuż, tuż, tuż i będzie gites malina. Moje kolory :) Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 fajna jest baba to fakt szybko się robi i nawet mój małż co za ciastami niespecjalnie do niej jakoś łapki chętnie wyciąga:lol2: dobra nie będę robić scen za to jak się ciepło zrobi zagonię małża żeby mi wędzarnię zbudował coby na raz następny była;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Nefuś no bo się normalnie :oops::oops::oops::oops::oops::oops: dzięki Kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.02.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Wusia to i ja przepis podkradne na te pysznosći tylko mnie uświadom czy to ucieranie mikserem moge robić?(tylko to obecnie posiadam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Kakusku no pewnie nie myślałaś chyba że ja to masochistycznie ręcami ucieram:lol2: chociaż mam przepis na torcik czekoladowy gdzie kremik rzeczywiście pałą w makutrze ucierałam a ponieważ kiedyś z lenistwa zrobiłam go mikserem to wiem że nie ma porównania ten utarty pałą bił na głowę ten z miksera;) jednak co hand made to hand made:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 cyto;ogia raz na 3 lata jest, mamografia ale po 50 roku zycia zdaje sie i raz na 2 lata chyba , usg wcale nie przynalezy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.02.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 haaaaaaaaaaaaaaalo i jak tam zdrówko ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Przypomniała mi się opowieść sąsiadki mojej cioci. Otóż odwiedziła kiedyś swoja koleżankę - taką "pańcię krakowską", co to zawsze miała w domu "dziewczynę do pomocy". Właśnie pańcia "wypróbowywała" nową dziewczynę w kwestii przydatności w kuchni. Kazała jej coś tam ucierać pałką w makutrze, a sama zasiadła w salonie podejmując sąsiadkę cioci kawusią i ciasteczkami własnoręcznie (z pomocą dziewczyny) pieczonymi. No i tak sobie siedzą i plotkują, czas się zatrzymał, aż tu nagle z kuchni dobiega żałosny głosik dziewczyny: "Psze pani, a dluuugo jeszcze mam tak ucierać? Bo ja już odcisków dostałam..." Pańcia zerwała się z fotela i żwawo ruszyła do kuchni, teatralnym szeptem wyrażając zdziwienie, że taka wiejska dziewczyna, prosto od wideł i grabi wzięta do miasta, a odcisków od głupiego ucierania kremu dostała. Kiedy weszły do kuchni ujrzały żałosny widok: Dziewczę spłonione siedzi nad miską, krem utarty już z pół godziny wcześniej gładziutko wraz z... pałką do ucierania. A dziewczę trzyma w dłoni starte na ołóweczek resztki pałki i patrzy ze strachem na chlebodawczynię... No przyłożyła się do pracy jak trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.02.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Dobrze, że chociaż dziury w makutrze nie zrobiła, albo, że do samozapłonu od tego tarcia nie doszło... Wusia, nic specjalnie mądrego do powiedzenia nie mam, ale pomyślałem, że ci się tu odcisnę, żebyś znowu biadolić nie zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Martusia jakby się co dziać zaczęło to cytologia raz na trzy lata to wiesz raz zrobisz drugiego nie doczekasz;) Zuzaczku odpuknąć chyba mi się poprawia:) tylko jakoś tak mi głos czasami ucieka nie wiem o co kaman:( Agduś no to nieźle dziewczęciu zależało na pracy:lol2: ja po ucieraniu kremu też mam zawsze odciski no ale moja łapki już dawno zapomniały grabi:lol2: Yetuś cieszyć że zaglądnąłeś i ślad zostawiłeś i nie mówię o tym między stopami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 :rotfl: Agduś dobre:lol: Wunia dobrze Ci?????? Gadać nie możesz????? To klikaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 no ale tak jest, daj spokoj sluzba zdrowia i profilaktyka to jakas fikcja, w Gliwicach byla przychodnia chorob piersi teraz w ramach oszczedzania jest zlikwidowana najblizsza w Katowicach rece opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Przepis sobie wzięłam, dobry bo nieskomplikowany. Cieszę się, żeś zdrowsza, Wusiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Martusia to ja wiem że tak jest i to co najbardziej potrzebne to likwidują dzięki DPS-ia a przepis wręcz łopatologiczny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Martusia to ja wiem że tak jest i to co najbardziej potrzebne to likwidują: Znaczy ludzie niepotrzebne są, bo ich nie likwidują - czekają aż się sami zlikwidują. dzięki DPS-ia a przepis wręcz łopatologiczny:lol2: Zapewniam, że dla mnie i tak zbyt skomplikowany. Na pocieszenie dodam, że obecność dżemu czy jakiegokolwiek innego wyrobu owocowego skutecznie mnie odstrasza, więc nie będę profanowała tego ciasta próbami wykonania go tymi ręcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Aguś ale czemu dżemik Cię odstrasza:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 opowiem Wam jak to byłabym się wczoraj posikała ze śmiechu przez dwóch gości;) wracam sobie ciemnym wieczorkiem po przywiezieniu z działki małża i psa pod blokiem przy samochodzie stoi dwóch młodzieńców nieco starszych z ciemności wylania się te moje kochane 22 kg rudego futra;) jeden młodzian do drugiego - Tyyyyyyyyyyyy coooooo toooo jest:jawdrop: drugi młodzian w odpowiedzi - nooo ten nooooooooooo - i radośnie dokończył - no niedźwiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A co Ty na dworze robiłaś...? ?? Ty masz leżeć, albo wygrzewać się w domu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 no toż pisałam że pojechałam po moją parkę mieszaną na działkę bo mróz to raz i szkoda mi ich było żeby się jeszcze pół godziny kulali na piechty a poza tym piesia coś łapka boli to trzeba gadzinkę oszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts