Arnika 15.02.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Zobacz czy nie ma filcu pomiędzy poduszkami w łapkach,,, tam się wycina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 a wrzucilabys jakies nowe foty psiura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Wlasnie, bo nie wierzymy, ze masz niedzwiadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.02.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Yetuś cieszyć że zaglądnąłeś i ślad zostawiłeś i nie mówię o tym między stopami;) Jak śniegu nima, to i ślad mało widać. Ale, że mnie nie widać, to nie znaczy, że ciebie nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Wioluś to nie filc:( byliśmy u weta i albo brykając sobie coś naderwała, albo ma młodzieńcze zapalenie kości, albo nawet nie chcę myśleć póki co dostała niesteroidowe środki przeciwzapalne i będziemy patrzeć co dalej:( Martuś jak wylezę na dłużej na dwór to jej zrobię Małgoś generalnie to mam owcę ale facet po ciemku niedowidział Yetuś normalnie podglądaczu:lol2:ale dobrze że jakiś ślad zostawiasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A czy rodzice Uzuri byli badani na stawy, oczy i nie wiem co jeszcze????????Duże rasy mają czasami kłopoty z dysplazją..... Niewiele hodowców robi badania bo one są drogie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Wuśka, a Twojny nie jeździ sam autem? Niedźwiadka proszę pomiziać od ciotki DPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Wiolciu byli badani ale wiesz nawet oboje rodzice wolni od dysplazji nie gwarantują 100 % zdrowia potomstwa:( ale mam nadzieję że to tylko naciągnięcie:) DPS-ia ja wolę mieć autko przy sobie bo zanim bym się doczekała coby mojny wrócił to prędzej śmierci;) niedźwiadek miziany non stop zaraz wrzucę jaką fotkę bo była uprzejma pozować do sesji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) hmmmm nikt oglądać nie chce trudno:( najpierw pokażę Wam prezent urodzinowy dla Piotrusia:) dostanie własnego Aniołka - śpiocha;) mam nadzieję że Mu się spodoba:) http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0014.jpg teraz pokażę Wam moje ozdóbki świąteczne na jajcowe święta no nie mogłam się oprzeć http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0006.jpg?t=1297802511 http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0009.jpg?t=1297802511 no i rude od razu musiało zobaczyć co to http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0010.jpg bo a nuż da się to zjeść http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0011.jpg?t=1297802511 Edytowane 15 Lutego 2011 przez wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Aguś ale czemu dżemik Cię odstrasza:jawdrop: Bo ja nie lubię. Znaczy lubię wyłącznie na chlebie z masłem albo w naleśniku, a w cieście nie lubię. Bo ciasto dla mnie to ma być całkiem suche ywentualnie z kremem czekoladowym albo orzechowym. I tyle. A jeżeli nasączone albo z owocami albo z dżemem, to błe! A co Ty na dworze robiłaś...? ?? Ty masz leżeć, albo wygrzewać się w domu!!!!!! No właśnie! a wrzucilabys jakies nowe foty psiura No właśnie - miałam napisać, ale przecież wrzuciłaś. Cudo! I rzeczywiście bardziej niedźwiadek niż owca. Owieczka ma kręcone runo, a nie proste futro. No i ten pysior czarny! Wioluś to nie filc:( byliśmy u weta i albo brykając sobie coś naderwała, albo ma młodzieńcze zapalenie kości, albo nawet nie chcę myśleć póki co dostała niesteroidowe środki przeciwzapalne i będziemy patrzeć co dalej:( Może brykała za bardzo - duża jest i ciężka, ślisko było, to i mogła coś sobie zrobić. A to zapalenie kości to poważna sprawa? A czy rodzice Uzuri byli badani na stawy, oczy i nie wiem co jeszcze???????? Duże rasy mają czasami kłopoty z dysplazją..... Niewiele hodowców robi badania bo one są drogie.... U leosiów nie są to badania obowiązkowe (jak np. u goldenów), ale wielu hodowców jednak robi. Wiolciu byli badani ale wiesz nawet oboje rodzice wolni od dysplazji nie gwarantują 100 % zdrowia potomstwa:( ale mam nadzieję że to tylko naciągnięcie:) DPS-ia ja wolę mieć autko przy sobie bo zanim bym się doczekała coby mojny wrócił to prędzej śmierci;) niedźwiadek miziany non stop zaraz wrzucę jaką fotkę bo była uprzejma pozować do sesji;) Moja koleżanka ma goldenkę po badanych rodzicach a dysplazja się pojawiła. Na szczęście wcześnie wyłapana, więc operacja była profilaktycznie i stosunkowo prosta. I psuka zdrowa na szczęście. A po co miałabyś się doczekiwać autka, skoro masz w domu siedzieć i nosa za próg nie wyściubiać? Te cuda to sama szyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 no i sesja owieczki;) http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0015.jpg tutaj świetnie widać owcze futro;) http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0017-1.jpg i jak zwykle jako uszczelka:lol2: http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0020.jpg jeszcze z dwa są w galeryjce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 No do zjedzenia słodziak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Bo ja nie lubię. Znaczy lubię wyłącznie na chlebie z masłem albo w naleśniku, a w cieście nie lubię. Bo ciasto dla mnie to ma być całkiem suche ywentualnie z kremem czekoladowym albo orzechowym. I tyle. A jeżeli nasączone albo z owocami albo z dżemem, to błe! a ja lubię takie fajne wilgotne ciacha;) No właśnie - miałam napisać, ale przecież wrzuciłaś. Cudo! I rzeczywiście bardziej niedźwiadek niż owca. Owieczka ma kręcone runo, a nie proste futro. No i ten pysior czarny! miejscami lekko zakręcona:lol2: Może brykała za bardzo - duża jest i ciężka, ślisko było, to i mogła coś sobie zrobić. A to zapalenie kości to poważna sprawa? zapalenie chyba nie jest takie bardzo poważne w przeciwieństwie do uszkodzenia stawów czy dysplazji:( A po co miałabyś się doczekiwać autka, skoro masz w domu siedzieć i nosa za próg nie wyściubiać? czasem zachodzi nagła potrzeba wyjazdu niestety:( Te cuda to sama szyłaś? Agduś no proszę Cię Ty mnie chyba przeceniasz:rotfl: w jednej galeryjce na forum znalazłam namiary na dziewczynę która to szyje i wystawia na Allegro w całkiem rozsądnych cenach i niestety nie oparłam się pokusie:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 też kocham tego mojego futrzastego słonika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 To ja... nie idę do tej galeryjki. Też bym się nie oparła, a przecież jakąś omastę do tego makaronu i ziemniaków trzeba jednak kupować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ceny nie są kosmiczne naprawdę w końcu to ręczna robota i jeśli chodzi o aniołki to niepowtarzalna bo ponoć nie ma dwóch jednakowych;) ptaszki są np po 5 złotych sztuka i można brać pojedyncze albo w formie zawieszki z patyczkami jak ja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 podrzuc linka do aniola a psiur rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 dzięki Martusiu w imieniu psa;) tu masz linka do aukcji ale widzę że się Aniołki wyprzedały ale jakbyś chciała to myślę że dziewczyna chętnie uszyje:) zostały ptaszki ale cóś zdrożały:lol2: http://allegro.pl/sliczny-aniol-tilda-spioch-rekodzielo-45cm-i1446528396.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 dzieki Wusia, aniolek sliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.02.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 ta psiura to Niedźwiedź a nie Owieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts