lidszu 17.02.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 gratulacje zmiany taryfy !!!! ja też się muszę w końcu za to zabrać, ale to już po moim powrocie zrobię. widziałam psiurkę - śliczności i jak urosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ale co mi żółci zeszło to moje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 dzięki Liduś teraz jest tak mniej więcej w połowie swojej wielkości:lol2: u nas chcieli tylko ksero odbioru i ksero świstka od elektryka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.02.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 (...)widziałam psiurkę - śliczności i jak urosła A gdzie się te owczo niedźwiadkowe śliczności ogląda? W dzienniku czas się zatrzymał na Wielkanocy ubiegłego roku , w suwaczku nic się nie przesuwa, a w Galeryjce każą mi podać wzrost i wagę... ...tylko czyją: moją, niedźwiadka, czy Wusi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2011 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 a w Galeryjce każą mi podać wzrost i wagę... ...tylko czyją: moją, niedźwiadka, czy Wusi??? ja podaję swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Yetuś Słońce a jakbyś tak sobie poprzednią stronę otworzył to by i bez wzrostu i wagi się obeszło:rotfl: Lesiu weź nie ściemniaj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Wusia to GRATULACJE Nooo a ja zapłaciłam w zeszłym miesiącu 2400 za przyłącze i nadal mam budowlany... Masakra..... I na dodatek mamy takie spadki napięcia, że w gniazdku czasami mamy 160 zamiast 230.... I nawet piekarnik i indukcja czasami nie działa, albo fiksuje.... Pojechaliśmy do Enionu któregoś dnia, jak to wieczorem zamiast na 10 min do piekarnika włożyć ciasto francuskie było 2,5 godziny i jeszcze nie upieczone.... Jak coś piekłam albo muffinki albo pizze to wszystko pogaszone, światła telewizory komputer itd, siedzieliśmy o świeczce aby się coś upiekło w piekarniku... Masakra... Dowiedziałam się , że linia nie jest przystosowana do tylu domów... , był robiona dla 5-6 domów 50 lat temu... Nooo a ja mam wszystko na prąd.... Zdrowaś.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Wioluś budowlany mieć będziesz póki odbioru nie zrobisz:( a co do spadków napięcia to zgłoś do Enionu na piśmie że masz takie spadki nie ustnie tylko na piśmie i domagasz się dostarczania prądu o napięciu 230, gdyż z powodu spadków napięcia awarii ulegają Twoje sprzęty, pismo oczywiście z potwierdzeniem więc najlepiej złóż osobiście bo jak Ci klęknie lodówka albo inny sprzęt elektryczny to będziesz mogła ich szarpnąć o odszkodowanie a Ciebie nie obchodzi że linia nie jest przystosowana - niech ją zmienią w końcu to oni wydawali warunki przyłącza i to oni zapewniali Cię że będziesz miała dostarczany prąd bo inaczej pozwolenia byś nie dostała chyba zdrowa czasem pochrypię, czasem zakaszlę ale ogólnie nie ma tragedii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 no i sesja owieczki;) http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0015.jpg tutaj świetnie widać owcze futro;) http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0017-1.jpg i jak zwykle jako uszczelka:lol2: http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0020.jpg jeszcze z dwa są w galeryjce;) A jaka jest rasa tej "przytulanki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Sipatko to jest leonberger:) to tylko 4-miesięczny szczeniaczek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 I chyba w końcu to ona wymusi na Was przeprowadzkę, bo za dużo Was będzie w mieszkanku. Gratuluję normalnej taryfy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 DPS-ia piesek się mieści natomiast nowi właściciele w swoim starym przestali:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Wusia poczytaj w umowie z enionem , nie tak latwo wyszarpac kase, u nas np co jakis czas wylaczaja prad , bywalo ze raz dziennie, ci co maja kotly na ekogroszek mieli problem ale elektownia im wskazala odpowiedni punkt w umowie i tam sa obwarowania jak dlugo nie ma byc pradu zeby sie upominac itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Martusia ale co innego wyłączenie prądu całkowicie a co innego dostawa napięcia zamiast 230 to 160 bo takie huśtawki palą super wszystkie sprzęty:( bratowej mojej mamy tak spalili lodówkę i za dostawę napięcia innego niż umówione można ich już ścigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Chyba ze masz cos napisane drobym druczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 aż doczytam ale na bank mam mieć stosowne napięcie w gniazdkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Jejku, owieczka jest bossska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 noooooooo zwłaszcza jak te kochane 22 kg albo lepiej włazi na Ciebie o 6 rano i całuje Cię namiętnie żeby z nią wyjść na dwór:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Nooo to przyjdzie mi je4szcze trochę poczekać..... z tym prądem..... Łowiecka pikno prze pani... A tak cosik mi się widzi, ze mocie niescelne dzwi.... Bez to łona siedzi kole tych drzwi..... ..........za to jak z rana paniusia już wymyta jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 sprężaj się Wiola będą oszczędności;) wiesz ona to typowy pies obronny - jak ktoś będzie chciał wleźć to wywali orła przez nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts