wu 20.02.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 DPS-iu na National Geographic też jest podobny program - Zaklinacz psów wczoraj widziałam pierwszy raz i fajnie facet uczył ludzi jak traktować psy jak psy:) Wiolu a może ona już ich znała?? Aguś może tylko pytali czy z hodowli bo rasowo wygląda:) a na pytanie czy groźna to jasne oczywiście:) moja póki co od czasu do czasu zainteresuje się jak ktoś koło drzwi przechodzi i idzie pofufać ale tylko tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Nie no, w aż taką paranoję nie popadam. Wyglądali sympatycznie. Zresztą nie wiem, czy mieli ochotę na bliższe kontakty z rozdartą psicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 z drugiej strony to większość bandziorów wygląda sympatycznie;) ja myślę moją paskudę zachipować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.02.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 mój Kaukaz każdego wpuścił na posesję ale......................................... już z niego nie wypuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 my mieliśmy takiego mieszańca pekińczyka z kundlem;) na plac wpuścił każdego, na pytanie Pusiu gdzie jest pani zaprowadził od razu na miejsce;) ale jak chciałaś wyjść z placu to od razu u nogawki wisiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.02.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 my mieliśmy takiego mieszańca pekińczyka z kundlem;) na plac wpuścił każdego, na pytanie Pusiu gdzie jest pani zaprowadził od razu na miejsce;) ale jak chciałaś wyjść z placu to od razu u nogawki wisiał moje bydle nie lapało za nogawki - nie musiał stawał swoim wielkim cielskiem w bramie i nikt nie śmiał go ominąć a był jednym z największych kaukazów w Polsce jak się kiedyś pzrtywitał z moją mamą - skacząc na nią - to myslałam że pozbieramy ją z kostki w kawałkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 wiesz moja owca ma 4 miechy ale jak skoczy z radości albo rano żeby iść z nią na dwór to oczy wypadają z radości:lol2: duże psy fajne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.02.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 wiesz moja owca ma 4 miechy ale jak skoczy z radości albo rano żeby iść z nią na dwór to oczy wypadają z radości:lol2: duże psy fajne som oj fajne fajne - przez mojego myslałam że zbankrutuje bo zjadał wiadro żarcia, zniszczył ogród, widząc psa przy bramie tak się na nią rzucił że ją wygiął a to brama przemysłowa jest i ma jakieś 6 metrów - takie było z niego bydle mało ręki przez niego nie traciłam jak mnie pzreginił na spacerze jak sobie smycz zaplątałam dookoła nadgarstka a on zobaczył psa do którego zapragnął szybko dobiec i moja ręka na tym ucierpiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 ooooooooo to nieposłuchany bandyta był moja jest raczej spokojna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 ooooooooo to nieposłuchany bandyta był moja jest raczej spokojna:) posłuszny był ale zapach suczki był silniejszy od mojego STÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 no tak to oczywiste że miałaś słabszy argument:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 no tak to oczywiste że miałaś słabszy argument:lol2: słabszy to ja miałam uścisk dłoni przez kilka tygodni ale skubany dzieci miał ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 ale alimentów nie musiałaś płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.02.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 ale alimentów nie musiałaś płacić nieeeeeeeeeeeeeee ale moja psina nie chciała wrócić do domu i został u właściciela suki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 znaczy to była miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 znaczy to była miłość WIELKA I OWOCNA i kosztowna bo zanim właściciel suki zrozumiał że musi przyjąć zięcia kilkakrotnie naprawiał płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 no cóż jak wybitnie niekumaty był to co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Wusia, Ty lepiej pomyśl, że masz urodziwą sunię. Co zrobisz, jeżeli taki amant znajdzie się w sąsiedztwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 no ale urodziwa sunia przeznaczona do sterylki więc trza będzie z jedną albo dwie cieczki przemęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 A po co chcesz "cieczki przemęczać"? Przecie jak wet Ci tak mówi, to do Honolulu trza go pogonić razem z jego wiedzą! Nie ma żadnej potrzeby przeczekiwać pierwszych cieczek. W bloku to może będzie Ci łatwiej, ale w domku - bądź pewna, że bez względu na wszelkie przeszkody, będziesz miała na podwórku watahę wyjących, szczekających i gryzących się amantów, masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts