wu 24.02.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 a to tu to tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Szlaje się - krótko mówiąc. A potem bucy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 a to tu to tam;) To znaczy? Coś jaśniej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Znów ściemniła i zniknęła. Albo odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Może się już przeprowadza i robi nam surprise ....Nie zdziwiłabym się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Wuśka, gdzie Ty się szlajasz, cholero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 To mi pachnie radykalnymi zmianami życiowymi - albo się przeprowadza, albo rozmnaża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 a do łebka żadnej nie wpadło że ja muszę na ten przykład pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 a do łebka żadnej nie wpadło że ja muszę na ten przykład pracować ???????????????? Nigdy tak nie milczałaś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.02.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 do połednia zawsze:P dopiero wieczorkiem mogę jak w domciu jezdem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Wuśka, gadasz... Wcześniej też pracowałaś i nie milczałaś. Czyżbyś jednak wtedy nie miała tyle roboty w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Wuśka, gadasz... Wcześniej też pracowałaś i nie milczałaś. Czyżbyś jednak wtedy nie miała tyle roboty w pracy? :yes: Dobrze gadasz Depsia.... wcześniej gadała, i też niby w pracy była.... Chyba w końcu na jakieś spore zmiany się szykuje, bo zalatana, milczy.... , puścić pary z pyska nie chce, do galerii to nawet nie ma po co chodzić, bo niby codziennie coś robią a roboty nic nie widać.... A przeprowadzkę to już powinni jakoś tak dawno temu zrobić.... To czekamy Wusia pewnie na komunikat... JUŻ MIESZKAM.... I wcale by mnie nie zdziwił.... Puściła mnie gorączka.... cztery dni miałam 38,6*C.... teraz jak zombi wyglądam.... Może już będzie lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 ech baby od wyborów nie gadam w pracy bo nas podglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Od jakich wyborów i kto Cie podgląda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Wielki brat pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 To jakieś wybory w ostatnim miesiącu były? A ja nie zauważyłam! Może mnie wybrali? Muszę się zapytać... Ino kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Przed chorobowym klikała.... a po powrocie do pracy... ?????? Czyżby w tym czasie wybory były???????Nie było żadnej kampanii wyborczej, nikt się nie kłócił i nie były zaśmiecone miasta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Kłócić to się kłócili. Cały czas to robią, więc normalni ludzie już nawet tego nie zauważają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Agduś..... bo ja TV nie oglądam.... Wiesz Wunia weszłam do galeryjki i zjebke dostaniesz.... Od ponad roku nic nie wstawiłaś nowego... no w sumie od czasu gdy kota piła z WC i dziecko na grzybach było... Jest co prawda kilka zdjęć Uzuri, ale tylko dwa z obudowy kominka...A co z resztą...?To co Wy tam w tym domu robicie?????Wigilia była????? Była... Stół był??? był.... gdzieś przygrzewałaś? tak....A co ... nigdzie nie położyliście kafelek, paneli, pomalowali ścian?????????Noooo nie wierzę, że nic się nie dzieje, a do przeprowadzki czas mija nieubłaganie i zaraz będziesz musiała wszystko przewozić... A może już to robicie... i tak jak napisałam wcześniej to zaraz będzie niespodzianka i nagle Wusia będzie pisała od siebie z domku..... Nooo gdybym chora nie była to bym inspekcje zrobiła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.02.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 ... ja to nie będę proponował zjebki .... bo sam mogę dostać to się tylko zamelduję, że żyję............. i brzydko nie pachnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts