DPS 26.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Wusia - chyba masz prze.rane u Arniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 A Was to nie zastanawia co się dzieję?????????????????Jak u którejś z nas coś było robione to Wusia pierwsza tupała, piszczała, krzyczała a FOTY GDZIE????????I trza było zaraz pokazywać.... A tu sprytnie wymyśliła sobie galeryjkę, do której to już od półtorej roku nie ma po co wchodzić... No dwa zdjęcia kominka i kilka Uzuri... no to i po co mamy tam wchodzić, jak nic nie pokazuje.... I tak poszło w zapomnienie... Mieszkanie dawno sprzedane, nowi właściciele czekają... No niby tacy wyrozumiali, ale to po co by mieli kupować jakby im nie było potrzebne.... , a przeprowadzki jak nie ma tak nie ma, albo właśnie jest, tylko ta Pomarszczona ( ups ... już nie tylko Kudłata... ) nic nie mówi.... Nic się nie chwali... A skoro ma być przeprowadzka to musi być jakoś urządzone... jakaś kuchnia, jakaś łazienka, jakaś toaleta, jakieś podłogi czasami schody, albo i drzwi też mogły by być.... Mówię Wam.... to wszystko grubymi nićmi szyte.... Jak nic...Nooo szkoda, że mam gorączkę to bym inspekcje zrobiła.... A może ja już bredzę, bo mam gorączkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Zgadzam sie z Toba Arnika w calej rozciaglosci. Wuska sciemnia jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Musi, że coś w tym jest, bo ona zawsze baaardzo namolna jest o nasze zdjęcia - a sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Zaraz wymyśli, że Jej się aparat zepsuł. Mówię Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Albo ze kabla nie moze znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Noooo sraty taty... A psu to robić zdjęcia się dało i aparat był i kabel był..... Nooo i zawsze wieczorem chociaż zajrzała a tu cisza jak makiem zasiał... I kto tak potrafi milczeć...???????? Nooo chyba, że nie Wusia...... Nas zadręczyłaby o zdjęcia, relacje co słychać.... Wuśka czerwona kartka...... Noooo chyba, że w ciąży jest to można było by jej ciut wybaczyć... ale nie wszystko.... Nic laski jutro ostatni dzień miesiąca więc w/g mnie się przeprowadzają... jak nic.... W końcu muszą kiedyś opuścić mieszkanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Jesuuuuuuuuuuuuu, ale sie jej dostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Jesuuuuuuuuuuuuu, ale sie jej dostalo. aż strach zaglądać, można niechcący też oberwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Fakt - znowu jej nie ma. Oooojjj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Fakt - znowu jej nie ma. Oooojjj... I jeszcze jej nie ma...... O tej porze.... Dziecko śpi, pies wyprowadzony, mąż z budowy przywieziony..... A Jej jak nie było tak nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dżaźni się tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jeżeli się tak dalej podrzaźni, to parapetówki nie będzie miała odwagi zorganizować! Będzie się nas bała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Wychodzę z tego zakładu, zaś klamkę pocałowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 no i co ............... przeprowadzona już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jeszcze nie. Żyje i pozdrawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 A jednak....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.02.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 .... cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 .... cierpliwości już mi się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 .... cierpliwości już mi się skończyła Mnie też... Ja z tych bardziej wyrywnych.... A kompa po przeprowadzce miałam zamontowanego w tym samym, ewentualnie drugim dniu.... I znać, że żyję dałam.... A Ty Wusia żyjesz czy jak... Piśnij choć słówko, bo normalnie nam słów już brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts