lidszu 06.03.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Wuśka, wreszcie babo się pojawiłaś super, że już jesteś nie ładnie tak znikać bez śladu na tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witaj w świecie wirtualnym! Jak dobrze, że Cię z tego reala wypuścili! To straszne być tak uwięzionym w świecie rzeczywistym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Yetuś tak myślę i myślę czy Ty w ogóle masz numer do mnie:rolleyes: Gwoździk o tą księgę mi chodzi:( stanowczo domagam się kontynuacji;) Lidziunia no powiem że nie planowałam tego zniknięcia widzisz to wszystko przez te cholerne zakupy:rotfl: Aguś wiesz co wolność mnie przerażać zaczyna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No właśnie, zwłaszcza, że rzeczywistość skrzeczy głosami ochrony zawezwanej przez ordynatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Jak to? Wolność wirtualna Cię przeraża? Że w powieści coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Yetuś tak myślę i myślę czy Ty w ogóle masz numer do mnie:rolleyes:(...) No właśnie nie mam... dlatego 10x dzwoniłem - losowo wybierałem. Ale zawsze albo nie odbierałaś, albo ktoś z uporem mówił, że pomyłka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 DPS-ia jakbyś prawdę znała to byś lepiej nie trafiła:rotfl: Agduś mówię Ci wolność jest straszna;) Yetuś no czy mnie się zdaje czy się przymilasz o numer;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 (...)Yetuś no czy mnie się zdaje czy się przymilasz o numer;) He,he... no ja cię już kolejny raz na numerek namawiam :lol2: Ostatnio u Brazy cię molestowałem (02 marca), ale ty wtedy już chyba z tym skośnookim Tłumaczem tańcowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No proszę... Yeti i Wu chcę numerku.... Yeti pisz 0 700 ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.03.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 ... ja już zgłupiałem ... piszemy tę drugą część czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Gwoździk chyba nie, bo Wu wróciła, Yeti namawia ją na numerek.Świat rzeczywisty zły jest, a wirtualny... no sama już nie wiem...Nooo w tym więźniu to ci wszystko poprzestawiali... Nawet mało piszesz...A wiesz Wusia ile masz zaległości.... Nooo kilka nocek zarwiesz jak nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Yetek no to niech tam będzie ten numerek;) Wiola ja to nie wiem czy powinnam;) Gwoździk jasne że piszecie prooooooooooooszę http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c018.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 ..Ok, kasuję posta rozpoczynającego Księgę Drugą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Gwoździk Ty wiesz że mnie lepiej nie denerwować dopraszam się o kontynuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Ty się nie denerwuj... Jesteś, żyjesz z więźnia Cię wypuścili.... to czego Ty jeszcze chcesz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.03.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 ... ja już zgłupiałem ... piszemy tę drugą część czy nie ? Gwoździk chyba nie, bo Wu wróciła, ..... Gwoździk Ty wiesz że mnie lepiej nie denerwować dopraszam się o kontynuację właśnie wykasowałem .... spójrz na stronę wstecz ... .... myślałem, że Arnika jest Twoim adwokatem .... PS ... zawsze jednak zostawiam kopię zapasową .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Wiola spokoju no i kasą bym nie pogardziła:lol2: Gwoździczku to ja Cię pięknie proszę o przywrócenie początku drugiej księgi bo może Agdusia też się da namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.03.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 na życzenie Wu ... wklejam ponownie ... i zapraszam do kontynuacji ... Księga Druga - O Kobiecie, Która Nienawidziła Białego Kitla - "Niech pani przestanie gryźć!!!"- wrzasnął Ordynator, patrząc z przerażeniem na porwany fartuch i wyraźne ślady ostrych jedynek na swoim przegubie .... - "Siostro, podać środek uspokajający!!!" .... ... Wusia jeszcze przez chwilę walczyła, ale po chwili ogarnął ją dziwny spokój ..... i nagle .....zobaczyła siebie jako małą dziewczynkę, która skacze przez gumę na szkolnym podwórku ... - "Jezu, jaka ja byłam sprawna!!!!" - pomyślała i chciała podskoczyć, ale ciało jakoś dziwnie nie chciało się jej słuchać ... Dała się więc ponieść falom, które szły prosto z mózgu i przypominały lata szkolne... - "Eee, bioderek Wusia nie przeskoczysz..." - mówi jej najgorsza koleżanka - "A właśnie, że przeskoczę ..." - i przeskoczyła ..."załóżcie gumę na wysokość pachy, dam radę" - nakazała koleżance. Jeszcze wtedy nie miała pojęcia na jakiej wysokości guma jest najważniejsza... A potem nagle pojawiła się nowa retrospekcja..... i szkoła średnia ... i ten przystojniak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Gwoździczku http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a200.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Wuska, Ty chyba chcesz teraz sprintem do tysiaczka dociagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts