jamles 07.03.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Wiola a różnie teraz mieli skrócić i przecinek przesunąć o dwie cyfry w lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nooo Jamles .... aleś pojechał... To bym grosze dostała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2011 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 180 dni sie czeka na VAT chyba, ale jesli masz wszystko dobrze wypelnione to moze sie panie wyrobia wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.03.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ?????????????????????? Ile?????????????No pogłupieli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.03.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Bylo 6 miesiecy ale zdaje sie mieli skroc do 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 "Pitu, pitu Zofia śpi tu." To cytat z "Kocich historii" - ulubionych książek moich dzieci (wszystkich trzech sztuk).A my nie dostaliśmy jednego rozliczenia i nie możemy wysłać PITa. Szkoda, bo nam się trochę kasy dostanie oborotno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Jak to nie dostaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.03.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 No normalnie - jeszcze nie przysłali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.03.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 zazdraszczam zwrotów ze skarbówki bo u mnie nuuuuuuuuuuuuul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 zazdraszczam zwrotów ze skarbówki bo u mnie nuuuuuuuuuuuuul Zuza, my składałyśmy mniej więcej w ty samym czasie... u mnie też nuuuuuuuuuuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.03.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Zuza, my składałyśmy mniej więcej w ty samym czasie... u mnie też nuuuuuuuuuuuuuu... a ile czasu mają na zwrot? moi znajomi byli wzywani a ja nie i sama nie wiem czy to lepiej czy gorzej? czy to ma wpływa na ich wypłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 a ile czasu mają na zwrot? moi znajomi byli wzywani a ja nie i sama nie wiem czy to lepiej czy gorzej? czy to ma wpływa na ich wypłaty? Wzywają Cię jak masz coś nie tak i musisz poprawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 O matko, teraz wszyscy z tą skarbówką... Nie macie lepszych tematów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dla mnie DePSiu, to temat - zbawienie... Czekam na ten zwrot z niemałym utęsknieniem... W przeciwieństwie do pit-a 37, gdzie jak co roku będę musiała dopłacić... Więc pewnie wyjdę na 0! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 180 dni sie czeka na VAT chyba, ale jesli masz wszystko dobrze wypelnione to moze sie panie wyrobia wczesniej. masz nieaktualne dane, 4 miesiące i nie liczyłabym na to,że panie sie wyrobią wcześniej,nawet jeśli się wyrobią przelew puszczą w ostatnim ustawowo dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 masz nieaktualne dane, 4 miesiące i nie liczyłabym na to,że panie sie wyrobią wcześniej,nawet jeśli się wyrobią przelew puszczą w ostatnim ustawowo dniu HA! To jednak wyjdę na zero! Bo 4 miesiące miną dokładnie 29 kwietnia. Zdążę sprawdzić czy dostałam przelew i zrobić powrotny od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.03.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 4 miesiące się czeka ????????? a mnie mówiono że 7 !!!! a to kuźwa całe 3 miechy oczekiwania mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 z tym zwrotem VAT-u to zależy ja poprzednio dostałam w 3 miesiączki niespełna;) złożyłam na koniec grudnia a jakoś kole połowy marca już były pieniążki na koncie:) ale to panie chyba uciekały przed zwrotem dochodowego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.03.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 z tym zwrotem VAT-u to zależy ja poprzednio dostałam w 3 miesiączki niespełna;) złożyłam na koniec grudnia a jakoś kole połowy marca już były pieniążki na koncie:) ale to panie chyba uciekały przed zwrotem dochodowego:lol2: to ja nie prędko dostanę oj minie kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 wiecie co mnie to chyba ktoś przeklął miałam takie piękne plany na dzień dzisiejszy i jadę sobie rano podrzucić dziecię moje osobiste do mojej mamy coby te plany realizować po drodze przejeżdżam kole mojej siostry z którą mieszka nasza babcia widzę troje obcych ludziów pod bramą i czwartego ludzia wyłażącego z furtki do razu po hamulcach bo wiedziałam że babcia sama wpadam do siory babcia na stołku nad nią sąsiad stoi pytam co się stało - sąsiad że się babcia przewróciła i na jego oko złamała szyjkę kości udowej i zaczęła się jazda na maksa moje piękne plany poszły się paść bo wróciłam ze szpitala przed 13-tą po tym jak przy użyciu pogotowia odstawiłyśmy babcię do szpitala, odwaliłyśmy badania i tak dalej oczywiście doświadczony felczer się nie pomyli i pan doktor do mnie z pytaniem czy wyrażam zgodę na wszczepienie babci endoprotezy stawu jakby co to będzie na mnie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts