wu 08.03.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 no tak się domyślam;) w sumie ważne żeby wstawili taką żeby chodzić mogła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.03.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 O matko, teraz wszyscy z tą skarbówką... Nie macie lepszych tematów? tylko rolników to nie interesuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Jesteś pewna, że narkozę dadzą? Miałam takiego w rodzinie z tym samym złamaniem i starszego wtedy - i dolędźwiowo go znieczulali.. ale twardy chłop był kciuki trzymam za szybką operację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Lesiu prawdę mówisz:lol2: Gosiu tak myślę bo moja babcia to lekko histeryczna jest:rolleyes: ale w sumie znieczulenie lepsze, mniej obciążające serce i całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.03.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Wusia, no jakbym moją św. pamięci babcię widziała! Ale upór się dziedziczy (ba, mam wrażenie, że z pokolenia na pokolenie się potęguje), więc dacie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Wusia... no łatwo Ci nie jest to prawda, ale trzymam kciuki by sie wszytsko udało jak nalezy. Czy ja dobrze rozumiem sformułowanie "odpowiednią do wieku"? jako... hm... gorsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Rada nierada, musiałam i ja dzisiaj się zabrać za rozliczenie podatkowe. Brrrr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Czy ja dobrze rozumiem sformułowanie "odpowiednią do wieku"? jako... hm... gorsza? toi tak dużżżżżżżżżżżzy postęp w polskiej medycynie, jeszcze kilka lat temu pacjenci w tym wieku mogli tylko marzyć o endoprotezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 odpowiednie do wieku - tak ostatnio usłyszałam u okulisty jak na ,,oko" sprawdzał moc moich okularów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Wczoraj poszłam spać , a dziś dopiero sprawdzam co się dzieje... Iiiiii co Wusia... Babcia po zabiegu już?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 uczciwie przyznaję że nawet dzisiaj do szpitala nie pojechałam bo mogłabym babunię gołymi rencami udusić zaczęła się zgrywać że ona nie wie gdzie jest na pytanie lekarza czy się zgadza na zabieg powiedziała żeby sam zdecydował rezultat taki że zabiegu nie było może jutro będzie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Oj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.03.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 uczciwie przyznaję że nawet dzisiaj do szpitala nie pojechałam bo mogłabym babunię gołymi rencami udusić zaczęła się zgrywać że ona nie wie gdzie jest na pytanie lekarza czy się zgadza na zabieg powiedziała żeby sam zdecydował rezultat taki że zabiegu nie było może jutro będzie:mad: niezłą masz babcię nie dziwię ci się, że do niej nie chciałaś dzisiaj pojechać, bo gdyby moja babcia tak postąpiła, to też bym ją miała ochotę udusić gołymi rękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 normalnie w takim tempie to szybciutko szlag mnie trafi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ty się nie wkurzaj, tylko pojedź, z babcią pogadaj spokojnie i nie wychodź, aż podpisze zgodę na zabieg. Oszczędzisz sobie i rodzinie nerwów. Kciuki trzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 no dzisiaj wreszcie się udało babcię oprawić dobrze zniosła zabieg i narkozę, władowali jej taką endoprotezę że jutro już wywalą ją z łóżka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 no dzisiaj wreszcie się udało babcię oprawić dobrze zniosła zabieg i narkozę, władowali jej taką endoprotezę że jutro już wywalą ją z łóżka:lol2: cieszę się, że operacja się udała i wszystko poszło sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 No to jutro się okaże, kto kogo! Czy lekarze babcię, czy babcia ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 no ja myślę że raczej oni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Straszliwie dłuuugooo mnie nie było, pokajać się przyszłam http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/158.gif Serdeczności dla babci, dużo zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts