DPS 11.03.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 No to i bardzo dobrze, że już po krzyku i babcia gotowa. Zdrówka dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Zdrowia i..... cierpliwości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.03.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Zdrowia i..... cierpliwości życzę i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 taaaaaaaa cierpliwość u mnie jak Ocean Spokojny;) dzisiaj odwiedziłam babcię w porze obiadku zażyczyła sobie żeby ją karmić doooooooobra niech będzie ale coś tam zaczęła kaprysić że ona nie ma ochoty na jedzenie - jedno wredne spojrzenie i babcia wszamała cały obiadek śpiewająco:lol2: już dzisiaj ją postawili do pionu a od jutra możliwe że będą ją prowadzać dzięki Kochani za dobre słowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Super!!! Nie ma to jak dobry przedwojenny "Materiał";) Brawo dla Ciebie Wusiu i oczywiście dla Babci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 a to nie materiał Rasieńko to podobno taki typ ednoprotezy wszczepili że nachmiast wykopują z wyra;) a za co brawo cały czas powtarzam że dysponuję wrodzonym okrucieństwem:lol2: nawet mój siostrzeniec który w domu każdy syrop popić musi u mnie leki łyka bez mrugnięcia, moja siostrzenica która z rosołu z makaronem wyjada makaron u mnie wcina łącznie z rosołem bez żadnej zachęty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Wusia, wpadnij do nas na tydzień! Ja Cię proszę!!! Będę gotowała codziennie zupkę a do tego mielone, gulasz, duuuużo warzyw... A Ty sprawisz, że moje potwory to zjedzą. Nie muszą przy tym śpiewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 No Wusia nie podejrzewalam cie o takie okrucienstwo Ja tez chetnie zapraszam do siebie. Bede gotowala zupy, mieska w sosie, warzywa bedziesz miala ustawione 2 tygodnie juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 ja to wiem jak sobie wakacje zorganizować moje dziecię na szczęście zasadniczo wszystkożerne;) czasem obrzydliwie monotematyczne ale ja się nie daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 sprobowalo by nie byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Do czego się nie nadajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Aguś nie że się nie nadaję tylko że się nie daję i nie robię Mu np codziennie zupy pomidorowej albo grzybowej:lol2: aczkolwiek raz Mu się udało zjeść pomidorową trzy razy w ciągu jednego dnia - najpierw w przedszkolu, potem u mojej mamy a na koniec jeszcze w ramach domowego obiadku poprosił o pomidorową oczywiście nie przyznając się do wcześniejszej konsumpcji;) ale widać dziecku potrzebny był potas:) Martusia a to czasem trochę trzeba podstępu użyć kiedyś chciałam żeby kefiru spróbował prośba nic, groźba nic wystarczyło zabronić:lol2:powiedziałam że nie wolno Mu wypić mojego kefiru a ja idę do łazienki i żeby tata pilnował wracam a moje dziecię łącznie z nosem w kefirku utaplane tak szybko mi podpijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Czyżbym miała okularki za słabe?No pewnie, że się nadajesz! Do wszystkiego! A moje by się nie nabrały na taki numer, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 no wiesz jakby miały trzy latka to spokojnie by się dały:lol2: a ja w ten sposób przemycam Młodemu coraz różne smaczki aczkolwiek moje Młode czasem mnie nieźle potrafi zaskoczyć raz wpadł na pomysł jak czosnek obierałam żeby dać Mu ugryźć ząbek czosnku, uprzedziłam lojalnie że to piecze, chciał, dałam ugryźć, z wrzaskiem pognał po pice ale nie wypluł i teraz zawsze jak obieram to musi ugryźć i biegnie po picie ale już bez wrzasku:lol2: i pożera kawałek czosnku , dobrze, zdrowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Widziałam babcie po endoprotezach u mojego w szpitalu. Na drugi dzień śmigały po korytarzach :) Będzie git - teraz babcia nówka sztuka nieśmigana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Ja już mam ten problem z głowy. Znaczy, ten problem z niejedzącym dzieckiem. Dorosło i teraz je wszystko. Zdrówka dla Babci i dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Na szczęście moja zjada ogólnie to co daję, chociaż czasami ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 GRATULACJE PRZEPROWADZKI !!! należy Ci się chwilka wytchnienia http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSeF1X7hoNfFZwdYNl4bX2OKFDG6tjpR2G4X2DqpQhEWu-8dKF_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.03.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Gratulacje Wusienko!! To teraz chyba jakies fotki zaczna sie pojawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Hej Wusia to już? już, już? No to czekam na focie łazienki, bo namacalnie i naocznie na razie nie moge:( Babia niech się nie opierdziela, bo jak się zależy, to już nie wstanie, ode mnie tez jej daj kopniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts