zuznka 14.03.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ale nowinka Wusiu - Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!! ale pamietaj o fotkach bo wcale Ci nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.03.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 W dzienniku prawie roczna konspiracja i oto pewnego pięknego wiosennego poranka taki news!!! No Wusia, ty to potrafisz człowieka zaskoczyć! - muszę to przetrawić, bo na razie w ciężkim szoku jestem:jawdrop::jawdrop: Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.03.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Wusieńko, ogromniaste gratulacje !!!!!! :D Z samego rana, taki newsami strzelasz czekam na fotki, bo nie uwierzę, że się przeprowadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Te cichociemna foty dawaj :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Te cichociemna foty dawaj :D:D jak se cykniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 No i co?I wyczuła Cię Arnika, bezbłędnie!Gratulacje i DAWAJ FOTY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Przeprowadzona, na własne oczy widziałam dziś A łazienkę na super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.03.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Wow, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.03.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 EEEEEEEE no Wuśka nie robi się tak... u inszych tupiesz a sama co? nico?:wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.03.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Gratuluję ... i zazdroszczę ... A... i jeszcze jedno .. ....Buziaki dla ..... co i doradzili i pocieszyli i co najważniejsze byli zawsze blisko mnie ..... ..... hola hola ... tak szybko się od nas nie odczepisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.03.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Aaaaaaaleeeee nowina!!! Brawo TyzcichapękłaWusiu!!! :wave:Toś nas wszystkich zaskoczyła!!! Opowiadaj nam teraz co Ci się śniło w pierwszą noc, zanim wgrasz te nowe zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A ja nie będę gratulować, bo jakoś tylko słowom nie wierzę...Prosiłam o zdjęcia i ich NIE MA !Właścicielka olała mnie i nic nie napisała.. nie pisnęła pary , że zamierza się przeprowadzać, co u niej słychać, itd....Ojjjj focha mam.....I nie wierzę... Dalej nie wierze ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ........To teraz chyba jakies fotki zaczna sie pojawiac Hej Wusia to już? już, już? No to czekam na focie łazienki, bo namacalnie i naocznie na razie nie moge:( Babia niech się nie opierdziela, bo jak się zależy, to już nie wstanie, ode mnie tez jej daj kopniaka ale nowinka Wusiu - Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!! ale pamietaj o fotkach bo wcale Ci nie uwierzę W dzienniku prawie roczna konspiracja i oto pewnego pięknego wiosennego poranka taki news!!! No Wusia, ty to potrafisz człowieka zaskoczyć! - muszę to przetrawić, bo na razie w ciężkim szoku jestem:jawdrop::jawdrop: Gratulacje! Wusieńko, ...... czekam na fotki, bo nie uwierzę, że się przeprowadziłaś Te cichociemna foty dawaj ;):D:D No i co? I wyczuła Cię Arnika, bezbłędnie! Gratulacje i DAWAJ FOTY!!! EEEEEEEE no Wuśka nie robi się tak... u inszych tupiesz a sama co? nico?:wtf::wtf: ..... hola hola ... tak szybko się od nas nie odczepisz Nooo i nie mówiłam, że robi nas Wszystkich w bambuko... przeprowadzka gotowa, a ona nam tu mydliła oczy, chorobą... Choroba chorobą, a przeprowadzka w planach była.... I dalej robi nas jak chce... Fot nie dała, no niby teraz w pracy podglądana jest i nie będzie dawała fot... Buuuu Wuśka, zła jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 No to po Wuśce! Przepadła! Budowa skończona, ostatni etap pod tytułem "przeprowadzka" zaliczony, więc znika się z forum budowlanego... Buziaczka prześle i... tyle Ją widzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Foch! Wuśka - wstydź się! Bardzo nieładnie z nami postępujesz!Nas męczysz zawsze o foty jak grypa jelitowa, a sama nie tylko nie przyznajesz się do przeprowadzki, a jeszcze fot nie dajesz.Foch i koniec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 taaaaaaaaaa a żadna sfochowana osóbka nie wpadła na to że ja dostępu do neta nie mam http://cosgan.de/images/more/bigs/e158.gif dorwałam się na moment u siory:( jak mnie podłączą do globalnej sieci to wrócę do Was marudy kochane http://cosgan.de/images/more/bigs/i080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Wpadły na to, że nie masz neta... ale w pracy, u siostry W Fi w MD albo cokolwiek... Wiemy, że teraz na szmacie jeździsz, ale żeby tak nas olać... żeby słowa nie napisać.... przez TYDZIEŃ.....A foty gdzie...Nie gadam z Tobą do póki fot i relacji nie będzie ...foch..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Nooo i jak Babcia...????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Wusia! Wusia! Wuśka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts