Arnika 25.03.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Wusia! Wusia! Wuśka!!! Nooo żeby ani słowa nie pisnąć.... No wstydź się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 jeszcze żyję ledwo ale jednak ponoć w tym tygodniu mam mieć internet to się odezwę w pracy nie mogę u siory nie mam szans przy trójce dzieci bo nie jestem w stanie ich przekupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.03.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Mam nadzieje, ze wtedy zasypiesz nas fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 no to pora zrobić kontrol kto też o mnie pamiętał http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a115.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.03.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) a co juz sa fotki?? wrocilas juz do nas calkiem calkiem? Edytowane 30 Marca 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Martusia fotki łazienki mam w kompie, fotków reszty nie ma i pewnie nie będzie z racji tego że pokazywać nie ma co bo nie jest tak pięknie jak u Was jeno grat na gracie siedzi no może jeszcze kuchnię pstryknę jak ją troszku odgruzuję wróciłam całkiem całkiem no chyba że mój nowy dostawca netu będzie sobie żarty stroił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.03.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 no to wrzucaj fotki bo czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.03.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 no to pora zrobić kontrol kto też o mnie pamiętał http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a115.gif He, he chociaż raz nie podpadnę - czuwam tu cały czas - na fotki i babcine wieści czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 wreszcie wróciłaś super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 no i co dalej nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 też wczoraj zaglądnęłam i obiecanki słyszałam... a tu tak zwana dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 no chociaż jedna Lidzia się ucieszyła bezinteresownie;) czasu mi brakuje jakaś niezorganizowana jestem:( ale coś tam marudy Wam wrzuciłam:) od razu mówię że macie dzięki Kasi która w odpowiednim czasie pyknęła fotki;) babcia jak gwiazda teatralna ma kaprysy ale raczej ćwiczy chodzenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Wuśka zołzo!!!! dawaj więcej fot a nie jedną łazienką nam tu oczy mydlisz!!! ' A kinkiety masz śłiczne, sama mam identyczne tylko podwójne i w drugą strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 łazienka piękna i dawaj więcej fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.03.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) Wuśka zołzo!!!! dawaj więcej fot a nie jedną łazienką nam tu oczy mydlisz!!! Otóż to! Oczy to się mydli w łazience, a nie łazienką Dawaj foty i ...nie wysługuj się Kasią (i powiedz jeszcze jak grać w tą ruletkę po lewej, żeby wygrać wstęp do "Galeryjki":rolleyes:) Pozdrowionka dla babci, chociaż... w twoich klimatach powinienem raczej napisać: daj od nas kopa babci! (no... motywacyjnego) Edytowane 31 Marca 2011 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nitusia więcej fot niet póki co:( może we sobotę jak kuchnię odgruzuję to zrobię fotki a reszty nie ma co fotografować bo wszędzie wory z ciuchami wszystko porozwalane jak po przejściu tajfunu:( jak małż pralnię skończy i wstawimy tam szafy z odzysku i trochę się dół opróżni to jeszcze coś pstryknę znaczy łazienka ble tylko kinkiety ładne;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Lidzia, Yetuś ale słowo że nie mam:( zresztą mebli nowych ładnych nie mam, firanek nie mam no nie ma co pokazać - u mnie przypadkowa zbieranina różnych starych okazów ale mnie to nie rusza bo ważne że mieszkać się da jeno chwalić się nie ma czym:( a za komplementy dziękuję i nie wysługuję się Kasią jeno oddaję sprawiedliwość autorce zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 swietna ta lazienka, a co z kuchnia? miala byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nitusia więcej fot niet póki co:( może we sobotę jak kuchnię odgruzuję to zrobię fotki a reszty nie ma co fotografować bo wszędzie wory z ciuchami wszystko porozwalane jak po przejściu tajfunu:( jak małż pralnię skończy i wstawimy tam szafy z odzysku i trochę się dół opróżni to jeszcze coś pstryknę znaczy łazienka ble tylko kinkiety ładne;p Ty mnie tu za słówka nie łap cooo ? no! Bardzo się ciesze, że jesteście na swoim, nie wazne jak.. ważne że na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 a za komplementy dziękuję i nie wysługuję się Kasią jeno oddaję sprawiedliwość autorce zdjęć i Ty mi jeszcze jęzor pokazujesz.......... no nieładnie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts