wu 31.03.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Martusia toż pisze że ją odgruzuję w sobotę i zrobię fotki;) dzięki Martusiu lubię moją łazienkę tym bardziej że wszystko co jest w domku wykończone to robota mojego małża:) oprócz mebli w kuchni wszyściutko sam zrobił Nitusia z czegoś trzeba żyć mnie zupełnie nie przeszkadzają braki w umeblowaniu i innych rzeczach ważne że u siebie wreszcie a reszta to powolutku co jakiś czas sobie kupię coś nowego i wypełniam małe dziurki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Kazik Słońce Ty moje taż nie Tobie jeno Wielkiej Stopie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 No masz szczęście. Bo ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.03.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 No ja bym się może i zadowolił ostatecznie tą łazienką, ale tam każą mi grać w ruletkę, pobierać mp3 (bez limitów), albo oglądać pół nagie kobiety zamiast wpuścić do Galeryjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Yeti tylko mi nie mów że znowu posiałeś hasło:mad: a co do łazienki to i Kasia maczała w tym paluchy;) jeno Jej wersja ładniejsza była ale realia zmusiły nas do skromniejszej wersji:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 no no to tu takie masz konszachty z projektantka wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Yeti tylko mi nie mów że znowu posiałeś hasło:mad: ...ups, chyba muszę jednak zwiększyć dawkę Ginkgo biloba, bo ja przekonany byłem, że wtedy nie dałaś tylko kazałaś mi szukać obrazków na poprzedniej stronie... No chyba, że hasłem jest ten numerek do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Yeti tylko mi nie mów że znowu posiałeś hasło:mad: .... i zioła mu wylazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Martusia bo zaczęło się od tego że mój małż zakumać z kolorami nie mógł i dobra Kasia się zlitowała i narysowała mu te kolorki i narysowała je bardzo pięknie z wnęką przy lustrze i inkszymi ładnymi rzeczami ale na pewne rzeczy miejsca było mało:( i tak łącząc piękne ( to Kasi ) z pożytecznym ( to małża ) powstała łazienka;) Yetek masz sklerozę ja Ci mówię oooooooooo Lesiu się odnalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 oooooooooo Lesiu się odnalazł dzięki, nie wiedziałem, że się zgubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) Yetek masz sklerozę ja Ci mówię No nie wiem czy powinienem ci wierzyć, choć prawdę mówiąc podejrzewałem to już wcześniej (na prawdę nie pamiętam, żebym dostał , nawet pocztę sprawdziłem ) ...teraz to dostałem - idę do łazienki Wróciłem i... jestem pewien: nigdy wcześniej tam nie byłem. Wyjścia są dwa: - albo list z hasłem na poczcie zaginął, albo - to nie ja mam sklerozę ...a łazienka rzeczywiście superek - chyba jeszcze się wrócę posiedzieć. Nie wchodzić - zajęte Edytowane 31 Marca 2011 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.04.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 łazienka śliczna ale biegłam żeby zobaczyć i resztę a tu...........doooooooooopa to usiądę i poczekam ale byle nie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 No dobra, obejrzałam łazienkę. Ładna, nowoczesna, przemyślana. Gdzie reszta? I nie interesują mnie Twoje worki i klamoty, tylko Twoje ściany i okna, więc dawaj foty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Lesiu no widzisz teraz już wiesz;) Yetek ale no wiesz ja drzwi jak widać w łazience nie mam to co nie krępujesz się Zuza kuchnie postaram się zapodać jutro:) DPS-ia ściany jak ściany szorstkie i pomalowane;) a okna pińcet razy widziałaś bo orzechowe są a żadnego wystroju w nich nie ma poza starymi roletami w salonie, starą firanką w kuchni i starymi zasłonkami w małym pokoju, które pasują jak krowie skrzydła ale coś tam zasłaniają a ponieważ jak sama napisałaś nie interesują Cię moje worki i klamoty to tym bardziej pokazać nie ma co bo to główny widok u mnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.04.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ja też bym coś zobaczył ... w sumie wyciągnąłem Cię z więzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Wuska, to są obrzydliwe wykręty. Dejże wreszcie te foty, bo naprawdę pomyślę, że boisz się, że Cię okradniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Gwoździczku no łazienka w galeryjce do wglądu:) DPS-ia marudo taż mówiłam że kuchnia jutro spróbuję Ci juto ściany sfotografować i okna tak żeby szmat widać nie było:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.04.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Yetek ale no wiesz ja drzwi jak widać w łazience nie mam to co nie krępujesz się Przecież nie mówiłem, że kupę będę robił. Posiedzieć tylko chciałem. Chociaż na prysznic z hydromasażykiem to miałem chęć , ale nie chciałem ci futrem nowiutkiego brodzika zapchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 no wiesz jak moje rude futro nie zapchało to Ty też byś nie zapchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Zgubiłam hasło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts