Arnika 06.04.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Byłam wczoraj i dzisiaj w LM i nic nie było... A Ty Wusia byłaś koło mnie i nie zajrzałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.04.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 no każdy agrest ma kolce:) ale kolce to mała cena za podjadanie agrestu tym bardziej że taki szczepiony to się rewelacyjnie skubie bo przy takim krzaczastym agreście to kolce rzeczywiście mocno utrudniają konsumpcję ( ...a ja mam porzeczko-agrest ...bez kolców:p:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Martusia no do Gliwic mi nie było po drodze bo ode Zabrza jechałam:( Wiolcia wszystko przez chroniczny brak czasu:( no i nie byłam sama:( Yetek a jak on smakuje i jak się go rozmnaża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) od Zabrza to prawie po drodze a co ty chcesz agrest rozmnazac?? Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ..... ludzie ja miałam mieć więcej czasu a normalnie tak ganiam że własny tyłek przegonić mogę to dopiero początek i czemu masz się mieć lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.04.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Martusia no do Gliwic mi nie było po drodze bo ode Zabrza jechałam:( Yetek a jak on smakuje i jak się go rozmnaża;) Jest duży jak agrest i smakuje ...chyba trochę jak porzeczka , chociaż dobrze nie pamiętam, bo rok temu go jadłem . No a rozmnaża się przez ukorzenienie badyla . Jak będziesz jeszcze kiedy "ode Zabrza" jechać (na Gdańsk) to wdepnij:lol2:. Większy problem z przesłaniem tego niż z ukorzenieniem. Nawet teraz coś wybujałego czeka w doniczce na litość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Martusia z moich wyliczeń to Gliwice za Zabrzem są nie:) jak dobry to czemu go nie rozmnożyć o posiadanie tej żółtej porzeczki zadbałam coś dwa latka temu już przykopana gałązka i już jest rozsadka;) Lesiu Ty się nie śmiej Ty pomóc przyjedź Yetek no weź szynkę kurier dowiózł a badyla by miał nie dowieźć Brazula Agdusi ostatnio całe pudło badylów wysłała:lol2: ja litościwie do serca przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.04.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 doberek mówię i turlam się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Muszę takiego porzeczkoagresta poszukać, skoro dobry. U mnie jakoś agresty nie chcą rosnąć. Porzeczka nawet już owocuje, a agresty marnieją. Że już nie wspomnę o forsycji! Znaczy nie o owocowanie się jej czepiam, ino o kwiatki, którym ma tyle, co kot napłakał. wszędzie dookoła w ogródkach forsycje już kwitną, a moja ma dopiero pączki kwiatowe na jednej gałązce, a na pozostałych od razu liściowe. Co z tą cholerą zrobić??? Już drugi rok taki numer robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.04.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wuśka jesteś moje Guru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wusia porzeczka kosztuje 5zl i to szczepiona, wg mnie szkoda chrzanienia sie chyba ze planujesz zbiory hurtowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ja chcę tylko powiedzieć, że nie znam hasła do galeryjki. Fajnie się mieszka, cooooo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 cze Zuzanka pędziwietrze:) Aguś u mnie to jeszcze nie wiem czy agrest będzie rosnąć czy nie zobaczym:) Nitusia no wiesz przestań już Martusia no ale ja nie wiem co ona jest za porzeczka a ta którą sobie przykopałam i teraz przesadziłam to wiem że jak owocuje to mało liści widać tyle owocków jest, że słodziutka i przepyszna też wiem, chrzanienia z tym nie było jeno gałązkę do ziemi przygiąć i ziemi sypnąć a co do zbiorów hurtowych to hmmmmmmm nie widziałaś możliwości mojego dziecia jeśli chodzi o wchłanianie porzeczek i agestu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Braza bój się Boga jak nie znasz na pewno miałaś tylko z wiosennymi porządkami uleciało;) oooooooooo jeszcze jak fajnie właśnie niedawno był pan bażant na mojej działce z odwiedzinami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 no wreszcie zejście z tematu roślinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Gwoździku to może o rybkach co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 jak wiesz to napisz co to za gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Martusia nie mam fioletowego pojęcia co za gatunek bo on sobie u babci rośnie odkąd pamiętam:) Gwoździczku specjalnie dla Ciebie awatarek na żywo;) http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0048a.jpg http://i968.photobucket.com/albums/ae169/wumurator/psiak/DSC_0050a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jaki cudny awatarek!!! ALe ma mordę czarną! Emi chyba trochę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 no machę ma fajną już niedługo na żywca oglądniesz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts