DPS 07.04.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No śliczne TRZY nowe zdjęcia w galeryjce, śliczne... A co to jest w suficie tam? Bo na świetlik nie wygląda. Foty salonu i kominka gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No śliczne TRZY nowe zdjęcia w galeryjce, śliczne... A co to jest w suficie tam? Bo na świetlik nie wygląda. Foty salonu i kominka gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 uwielbiam takie psy.... Dzięki Wusia za bardzo estetyczny pościk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 a to tam na suficie DPS-iu to som schody strychowe;) foty eeeee no nie mam kiedy ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Gwoździku nie ma za co jak wydrę z małżowego telefona fotki z ostatniego spaceru to powinny być jeszcze fajniejsze;) aaaaaaaaaa no i pyknę jej fotkę jak leci do jabłuszka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 cudny ten twoj psiur Wusia to prosze mi tez krzaczka rozmnozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 W fajny wiek weszła - taki podlotek ze zbyt długimi łapami. Jeszcze nie dorosła, ale już nie szczeniak. Najlepsze jest to, że nie pyskuje, nie marudzi, że chce nową komórkę i że koleżanki mają lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Martusia nie ma problema:) przy następnej bytności przygnę gałązkę to się może nawet do jesieni zdąży ukorzenić Agduś no nikt mi nie wierzy że to niespełna 6-miesięczne szczenię nie pyskuje to fakt;) praktycznie nie szczeka może z 10 razy szczeknęła do tej pory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kiedy Emi pojawiła się w Niepołomkach, na forum niepołomickim zauważyłam wpis o nieodpowiedzialnej matce, która chodzi na spacery z "psem wielkości kucyka" i pozwala tego psa prowadzić dziecku (że trzymałam koniec smyczy, to już nie zauważyli). Potem była dłuższa epistoła na temat, co ten pies może zrobić dziecku i otoczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 matko ale olbrzym czesc Wusiaczku, a czyj pokoj na zdjeciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Agduś bo ludzie są mało tolerancyjni:( jakbyś tak wyszła bez smyczy to by Cię chyba zlinczowali:rolleyes: Anula ona jeszcze malutka:lol2: a pokój no hmmm praleczki to moja pralnia Anusia jest najbardziej potrzebne pomieszczenie na górze więc robione w pierwszej kolejności:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Iiii tam! Teraz chodzę bez smyczy po naszych polach i sąsiedzi nie burzą się wcale. Fajnych sąsiadów mamy! Ja nie mam pralni i żałuję. Tzn. pralka w łazience mi nie przeszkadza, ale suszarnia i miejsce do trzymania wiadra z mopem, szmat i miotły to by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 miejsce o trzymania wiadra z mopem, szmat i miotły jest zaplanowane pod schodami:) na górze ma być pralnia-suszarnia-prasowalnia połączona z garderobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie odczuwam potrzeby posiadania garderoby. Jakoś nie chciałoby mi się latać po spodnie czy bluzkę gdziekolwiek dalej niż do szafy w pokoju. Ale ta kanciapa na suszarkę i mopa to by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 wiesz ta garderoba to na takie większe rzeczy o i żeby jak coś sezonowo zmieniać bo na drobniejsze rzeczy typu majtki, skarpetki, podkoszulki to każdy będzie miał komodę w sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Martusia z moich wyliczeń to Gliwice za Zabrzem są nie:) chyba nie Lesiu Ty się nie śmiej Ty pomóc przyjedź piwo wypić doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Najlepiej to mieć garderobę i łazienkę obok sypialni. Moje nieziszczone marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Lesiu jak A4 lecę to najsampierw Zabrze;) piwo to by każdy pomógł pić a robić to nie:P DPS-ia garderobę mam obok łazienki a sypialnie mamy w sumie obok łazienki bo cóż to przedpokoiczek co ma 2 m.kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.04.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Jamlesku... zależy którą drogą jedziesz do tych Gliwic..... Przywitać się przyszłam Wunia to i mnie też przysyp tą porzeczkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Wioluś nie ma sprawy:) fajnie że przyszłaś jak się czujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts