wu 11.04.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 dzięki Brazunia o moim czworołapym to dużo powiedzieć można ale na pewno nie że to maleństwo:lol2: czasem sama zapominam że ona jeszcze pół roku nawet nie skończyła:) może jakoś Ci się uda te zdjęcia pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A jak u niej z posłuszeństwem? Bo Emi jest pod tym względem fantastyczna! Popisała się ostatnio w Opolu u Shell. Małgo staje przed Emi.- Siad!- Cooo?- Siad!!- Aaaa, o to ci chodzi???- Siad!!!- No wiem, chcesz, żebym siadła, ale co mi z tego przyjdzie?- Siad!!!!- Nie opłaca mi się po prostu... No sorki...Małgo wędruje do stołu, bierze kawałek kabanosa.- Siad!- Siedzę!- Leż!- Leżę!- Siad!- Siadłam zanim to powiedziałaś! Dajże wreszcie tego kabanosa!- Leż!- Położyłam się, zanim pomyślałaś o tym!Małgo rzuca kabanosa na podłogę.- Nie wolno!- Tego nie lubię! Posłucham, bo państwo Alfa patrzą...- Masz!- Mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.04.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 siad ma opanowane nawet jak nic w łapie nie mam to siada od razu, leżeć tak w 30 % na 100, że michy nie wolo ruszać to zatrybiła najszybciej:rotfl: ale oglądanie co wyczynia jak nie pozwalam jej michy ruszyć to się do kabaretu nadaj:rotfl: biega siada prosi jedną łapą, potem drugą łapą, potem obie podnosi no po prostu jazda na maksa:lol2: ogólnie przekupstwo się u niej najlepiej sprawdza a na widok jabłka to tak cudowny słuch ma i posłuszeństwo że klękajcie narody:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 No to zdrowe ma nawyki. Pokaz malenstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.04.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Wusia skrzynke masz zapchana, wyslij mi swoj nr telefonu, bo mam interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Wusia skrzynke masz zapchana, wyslij mi swoj nr telefonu, bo mam interes A ile Wusia może straaacić ... no sorki, tak mi się skojarzyło Nasza psuka w zależności od tego, co akurat proponujesz do żarcia albo odwala od razu cały repertuar z dawaniem głosu włącznie, albo robi to po kolei na rozkaz ! Pod tym względem wykazuje niebywałą wręcz inteligencję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.04.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nasza psuka w zależności od tego, co akurat proponujesz do żarcia albo odwala od razu cały repertuar z dawaniem głosu włącznie, albo robi to po kolei na rozkaz ! Pod tym względem wykazuje niebywałą wręcz inteligencję! Moja też tak ma... ale w mieście już nawet nie wie gdzie jest i jak ma się zachować... Nooo księżniczka ze wsi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Anulka sorki już opróżniłam ale dopiero teraz doczytałam bo w pracy nie mam jak:( Małgoś pokazywałam stronę albo dwie do tyłu;) Brazula moja to taka cwana że jak pójdzie na dwór i wróci od razu jak ją zawołam to leci biegiem do kuchni siada koło michy z owocami i czeka na nagrodę w postaci jabłka ale jak ogłuchnie i trzeba pińcet razy ją wołać to nie idzie po jabłko wie bydle że źle zrobiło:lol2: Wiola bo ją tak na tej wsi więzisz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.04.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No wiesz, marne 2 zdjatka i myslisz ze mnie to wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 to ile musi być by Cię zadowolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.04.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No tak z 5 minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 o to sorryyyyyyyyyyy musisz poczekać na lepszą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.04.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Wuska,ale masz dizajnerskie zasłony w kuchni - rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 wiesz co Malka nie musiałaś być aż tak okrutna:cry: ważne że zasłaniały jak było trzeba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.04.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 to co Ty robisz w kuchni ,że zasłaniać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 oj Malcia Malcia widać że obrazki jeno oglądasz;) a tekstu nie ruszasz:P fotki były robione w czasie jak się kuchnia robiła więc trzeba było zastawić nieco okno żeby nie było widać że kuchnia gotowa stoi ze sprzętem zanim się nie przeprowadziliśmy:) teraz zresztą też wisi sobie jakaś przedpotopowa firanka bo docelowo ma być roleta rzymska a że kasy nie mam na nią to w żadne inne wisielce okienne do kuchni nie inwestuję spokojnie czekam aż będę mogła sobie powiesić w oknie to co mam zaplanowane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.04.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Wuśka - tu ziemia - to żarcik taki był ps - ja wolę w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.04.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 jakaś Ty cierpliwa Wusiu .Prawie każdy ma w domu górę rzeczy tymczasowych. Nie daj się wciągać w dyskusje;)fajna ta łazienka, ale zanim ja zobaczyłam to nie wiem ile prób hasła wykonałam. Chyba któraś literka mi nie zaskakiwała, jednak z uporem maniaka wklepywalam to hasło, którego byłam najbardziej pewna i w końcu wlazło.A może udało mi sie przekonać komputer, ze to jest właśnie prawdziwe hasło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Malcia zgubiłam się co Ty wolisz w łazience;) Myszolku ja w zasadzie prawie wszystko mam tymczasowe co zupełnie nie psuje mi radości zamieszkiwania w domku:) nie wiem co z tym hasłem może faktycznie klawiaturka Ci psoci:( łazienka taka normalna mam nadzieję że mi się nie znudzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.04.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts