braza 18.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Mam problem z otwarciem albumu, jak dzisiaj zacznę otwierać, to może do jutra do południa zdjęcia mi się załadują ... ale nic to, ja jestem cierpliwaaaaaa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Agduś nie mam szans na żaden efekt;) byłam dzisiaj u fryzjera naprawdę przeszedł samego siebie:( małża aż zatchło jak wszedł po pracy do domu na mój widok:( Brazula weź go pogoń albo co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Wusia, odrobina żelu i będzie git. Wero celuje w wykonywaniu żelowych fryzur. Jakby co, to Ci zrobi w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 wiesz ........... hmmmm nie jestem pewna czy żel coś pomoże bo nie o strzyżenie chodzi bo to zrobił ładnie jak zawsze zresztą własnie nie wiem jak Wam się w czwartek pokazać może jakąś chusteczkę na głowę albo co:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 A zimno czasami nie będzie? Czapki nie będzie trzeba ubierać Czyli zrobił pisankę na głowie tak jak rok temu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 No właśnie. Co można schrzanić, jeżeli nie strzyżenie? Kolor? Zawsze można zmienić... na czarny na ten przykład... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.04.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 wuska dawaj fote glowy, ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Wiolcia rok temu to było lajtowo wczoraj poszedł na całość Agduś no wiesz sama nie wiem czy schrzanił opinie są skrajnie różne ale tyle frajdy ile dał mi dzisiaj mój obecny kolor włosów bezcenne:rotfl: Martuś normalnie nie ma takiej opcji:lol2: Aguś jak przeżyje mój widok w czwartek to może Wam co nieco opowie;) drzwi przyjechali póki co w folii ale mnie się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Wunia Ty nie powinnaś się strzyc przed wielkanocą, zdecydowanie, rób to albo trochę wcześniej, albo poźniej, bo twój fryzjer chyba się swiętami musi za bardzo w tym okresie ekscytować i mu ręka lata;) spokojnie, bedziesz miala drzwi, to się bedziesz mogła choć przed światem zamknąć na 2 tygodnie nim wlosy odrosną cieszę się, ze uszczelniacze dziur w scianach przyszły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 taaaaaaaaaaa Mysia tymi się wybitnie przejął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Cokolwiek by nie było z tymi włosami to pamiętaj, że to nie zęby i odrosną Mam nadzieję, że Agduś nie przyzwyczai się do specjalnych fryzur z okazji spotkań, bo będe miała przechlapane latem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.04.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Wusia nie uwierze ze jest zle, pokaz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Brazula toż ja się nie przejmuję mam naprawdę dużo frajdy obserwując reakcje ludzi na mój widok:lol2: Ania co tu pokazywać wyglądam jak młodociany członek hitlerjugend ewentualnie jak bohater nadchodzących świąt czyli kurczaczek:lol2: aaaaaaaaaaaa no i wprawiły się pierwsze drzwi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.04.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 alez sie opisala, poplulam siedrzwi juz sa w galeryjce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 no co dokładnie tak wyglądam;) Anusia są są całe dwie fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.04.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 śliczniaste drzwi :D będę mieć podobne, ale będą miały o połowę szybek mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 No ladne wszystko, tylko czemu te zdjatka takie male? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 wuska dawaj fote glowy, ocenimy gdzieś ekspert może zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Lidziunia taż mówiłam że podobne jeno moje mało szlachetne;) Małgoś poważnie mówisz czy żartujesz:rolleyes: Lesiu tylko osobiście do wglądu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 wracam do domu a na schoach stoi skrzynka z bulwami georginii kurtka na wacie zaś trza kopac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts