Beauty 23.04.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://w-kartki.eu/kartki/91/1/d/1131.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.04.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://www.kartka.net.pl/kartki/w068.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 dziękuję Kochani za życzenia:) pochwalę się że pierwszy raz w tym roku popełniłam baranka z ciasta i nawet się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.04.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 jutro bo mi się już dzisiaj nawet ręką kiwnąć nie chce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.04.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 jutro bo mi się już dzisiaj nawet ręką kiwnąć nie chce;) tylko nie licz, że z rana kupisz w jakimś markecie, żeby nam pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 no właśnie Lesiu kupić nie kupię znaczy sama popełniłam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.04.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 a ja na trzecie mam ...... Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 a tego nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.04.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.04.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://www.swiateczne-tapety.pl/wielkanoc/wielkanocne-tapety-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.04.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 a tego nie kumam niewierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.04.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 ...a ten baranek to tak od początku był twój, czy znalazł się nagle w święconce "nie wiadomo skąd" po powrocie do domu? No opowiadaj - jak go "popełniłaś"? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.04.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 dzięki Beciu i Wam życzę wesołych zdrowych Świąt:) aaaaaaaa Lesiu to późna pora i przepracowanie;) Yetuś a no tak się popełnia baranka;) kupuje się foremkę w Lidlu, bierze dwa jajca, pół szklanki mąki, pół szklanki cukru i pół łyżeczki proszku do pieczenia:lol2: i wyłazi cóś takiego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Śliczny baranek! Ja w tym roku pierwszy raz w życiu zaszalałam i popełniłam tort, a nawet dwa! Można by rzec, że zaczęłam piec, gdyby nie akt, że nie zamierzam kontynuować regularnie, a jedynie od okazji do okazji. To może i baranka kiedyś popełnię? Bo babki na święta (piaskowej) nie popełniłam tylko przez ten (piiiiii) perz. Wusia, co zostawiliśmy??? Kurde, ostatnio ciągle siejemy! U shell został konik i szczotka do włosów, u teściowej o mało co moja kurtka, a co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Yetuś kupuje w Lidlu że też ja mam daleko do tego Lidla dobry był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 że też ja mam daleko do tego Lidla dobry był I ty się z jednej strony ciesz.... Wszystkie mniejsze i większe markety i dyskonty zabijają mały handel... I gdzie ci ludzie co zatrudniają siebie i sprzedawców mają po latach iść do pracy.... i na dodatek w małym sklepiku wszystko kupiłeś i to świeże..., pani złego nie sprzedała, a w marketach czy dyskontach... Ach szkoda gadać... choć ja lubię kupować soki, nabiał, warzywa czy piwo w dyskontach... Wędlinę kupuję w dawnym moim mieście, bo u siebie nie znalazłam sklepu godnego zaufania i z dobrym zaopatrzeniem.... a marketów i dyskontów to jest po kilka na jednej ulicy i dalej nowe się budują w pobliżu.... Ach ta nasza polityka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Agduś różową opaskę na włosy;) ale widać właścicielka nie odczuła chwilowej straty zbyt boleśnie:lol2: Leszku a to tak jak się wycina z kontekstu:P nie wiem czy dobry był bo stoi dalej szkoda mi go zjeść Wiolcia z tymi marketami i małymi sklepikami to jak zawsze kij ma dwa końce owszem w sklepiku teoretycznie świeższe ale też i odpowiednio droższe, mniejszy obrót muszą sobie rekompensować większą marżą normalne że coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.05.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 wusiu kochana, uznajmy, że dzisiaj jest 12 lub najpóźniej 13 marca, dobrze? SERDECZNIE GRATULUJĘ PREPROWADZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO WAS PODZIWIAM, ZA WASZE ZAANGAŻOWANIE I CĘŻKĄ PRACĘ JAKĄ WŁOŻYLIŚCIE I CAŁY CZAS WKŁADACIE W TEN CUDOWNY DOM!!!! ŻYCZĘ, ABY MIESZKAŁO SIĘ WAM JAK NAJPIĘKNIEJ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2011 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 dziękuję Neluś najciężej to się mój małż narobił bo cała wykończeniówka jego rękami zrobiona:) teraz mi zrobił wypasiony warzywniak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts