Nelli Sza 03.05.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Tym większe gratulacje A wiesz, że u mnie podobnie. I nawet z tym warzywniakiem, z tym, że mój pewnie mnie wypasiony, bo miejsca nie ma, ale coś tam się kroi. Już plewiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 u mnie miejsca trochę jest ale przez rude futro musiałam poczekać aż się warzywniak ogrodzi no i właśnie jak teraz dostał elegancki płotek to pada cholera śnieg:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.05.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 przynajmniej bałwana możesz z synkiem ulepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Wusia krakałaś, krakałaś aż wykrakałaś i u mnie też już kilka godzin śnieg sypie....Masakra....chyba będzie trzeba kozaki wyjąć, bo mi zimno jest jak z Inką wychodzę...A było już tak pięknie , i już w klapeczkach biegałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Lidzia no weź udusić Cię czy jak:P ja pory i selery sadzić miałam a nie bałwana lepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Wiola ja nic nie krakałam a co do kozaczków wolę małża z psem wygonić niż kozaków szukać ta i po cholerę sandałki sobie kupiłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ja już z bosymi stopami i w klapeczkach biegałam... A tu kozaczki zakładać.... I pomyśleć , że w piątek wybywam i chciałabym piękną słoneczną pogodę mieć...O porach, selerkach i innych warzywkach nie wspomnę... Marzną jak nic..... Ja mam już wsadzone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 O porach, selerkach i innych warzywkach nie wspomnę... Marzną jak nic..... Ja mam już wsadzone.... to leć te selery przykryć, podobno -3 ma być w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Nie wiesz czym.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Nie wiesz czym.....? białą włókniną pudełka kartonowe po ...... kozakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Wuska, to kiedy impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.05.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 jak janie cierpie zimy:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 A ja zmieniłam właśnie w zeszłym tygodniu opony zimowe...I po co ja byłam taka nadgorliwa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.05.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 I nas dziś padało. Kto by pomyślał. Gratulacje przepowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 moje porki i selerki w misce na balkonie stoją chyba do domu wezmę ciekawe jak krzaczki to zniosą Lesiu nie wiem czy Wiola ma aż tyle kozaków;) Małgoś no w sobotę wszak u Ciebie impreza to co się mnie pytasz:lol2: Ania ja też zwłaszcza w maju jak mi ręce odpadają z zimna:mad: Wiola no bo to przesada w maju na zimówkach;) AGP wygląda że mniej więcej wszystkim się dostało zimy;) za gratulacje dziękuję mieszkamy półtora miesiąca a mnie się zdaje jakby zawsze tak było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.05.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Czy wyście poszaleli z tą zimą??? Cały majowy weekend spędziliśmy w górach i była przepiękna pogoda! No, w sobotę były burze, ale ciepło za to, w niedzielę ciut popadało (deszcz), ale tylko trochę. No i chłodno było, ale to dobrze, kiedy się po górach z plecakiem lata. Fakt, że wczoraj w Krakowie padało (deszcz), ale dzisiaj słoneczko świeci pięknie, chociaż chłodno jest. A Wy tu coś o zimie piszecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Moje autko ma nadal zimówki ... jaka ja przewidująca jestem, no jak pragnę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 ja też jeszcze opon nie zmieniłam, muszę to w końcu zrobić w tym tygodniu u nas też wczoraj padało i jeszcze dzisiaj rano śnieg leżał na samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Agduś mogiem Ci na dowód fotki wrzucić jak śnieg u mnie sypał Brazula no mnie tam akurat letnie opony nie przeszkadzają przy ataku zimy;) Lidziunia koniecznie zmień u mnie też jeszcze śnieg rano leżał ale teraz jest 12 stopni na plusie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.05.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 My mamy letnie. I nawet łańcuchów w góry nie wzięliśmy. Za rok weźmiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts