wu 12.11.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 fajnie 30-kę zaczęłaś ja to się zastanawiam póki co co Mu zrobić bo żeby chociaż na obiad podjechał to bym Mu darowała żeby po 21 zadzwonił że jeszcze robi też ale ani obiadu ani telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 wusia weź no ty tego swego małża naprostuj na właściwe sciezki.. do domu drogi znaleźć nie może czy jak?? ojjj.. ja to jednak hetera jestem mam tylko około 15 minut tolerancji spóźnienia (oczywiście u małża, bo u reszty świata to mi średnio przeszkadza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 12.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Wuśka to Ty nie wiesz, że chop jak weksel?? zawsze wraca mój szanowny jak dzwonie i pytam: o ktorej tak mniej, więcej przyjedziesz? zawsze mówi: zaraz wyjezdzam no a trzy godziny póżniej co mówi? zaraz wyjeżdżam hihihi ale juz się przyzwyczaiłam i mówię - jak przyjedzie to będzie buziaki wieczorne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no widzisz a Jego dalej nie ma mnie już o nic nie chodzi wiem że zapierdala aż Mu łeb odskakuje wczoraj też pracował choć wszyscy wolne mieli ale noż w mordę jeża pół minuty na telefon do żony mógłby poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 uuuuuu... to by u mnie nie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 uuuuuu... to by u mnie nie przeszło no u mnie też nie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 tak to jest z pasjonatami..ja dlugo mówiłam o tym co czuję i prosiłam by dawał choć znak..po paru latach sie doczekałam..b.czesto dzwoni, w przerwach lub z samochodu, dzwoni też gęsto do dzieci.. rozmawiaj spokojnie, trzymanie krótko uważam za nieporozumienie sama tak nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no toż ja nie trzymam krótko oczekuję tylko że mnie powiadomi że się spóźni i że wszystko jest w porządku i doprosić się nie mogę no co mam zrobić w knajpie nie siedzi tylko zarabia na życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ja delikatnie chciałam odnieść się do wypowiedzi Skaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 rozmawiaj spokojnie, trzymanie krótko uważam za nieporozumienie sama tak nie lubię ja też nie.. ale chodzi o pewne wypracowane zasady.. u mnie akurat nie ma problemu z godziną powrotu do domu, bo małż ma regularne godziny pracy.. a ponieważ tak jest to jak się spóźnia to mam od razu czarne wizje, więc on wie, ze dla mojego wewnętrznego spokoju trzeba mi o spóźnieniu donieść w tym przypadku to akurat ze mna jest gorzej - częściej mi się zdarza jakiś wyjazd (np dzisiaj ).. częściej tez ja nie odbieram telefonów czy nie oddzwaniam.. ale szanowny małżonek do tego akurat się przyzwyczaił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no ja właśnie też od razu się zaczynam martwić i nie wymagam więcej niż ten cholerny telefon i co i nic ani męża ani telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 wusiu uciekam do łózeczka, więc jak już wsio uzgodnisz z małżonkiem - daj znac smskiem.. mam nadzieję, ze nasz wspólny wyjazd wypali.. (że Piotrusia zabierasz to wiem, a małzon?? tez przewidziany?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.11.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no ja właśnie też od razu się zaczynam martwić i nie wymagam więcej niż ten cholerny telefon i co i nic ani męża ani telefonu no i własnie w takich chwilach dopuszczam pewne niehumanitarne metody działania, które jednakowoż w moim przypadku przyniosły dośc szybki oczekiwany rezultat (jak spotkasz mojego małża - zapytaj:wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 dobrej nocy Skabusiu sms został bo Jego dalej nie ma póki co jest przewidziany ale pomyślę nad zmianą zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.11.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 dobry wieczor, ja tez dopiero z roboty przylazlam, wiec rozumiem Męza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dzień dobry mój przylazł wpół dwunastej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 cze Brazunia od razu lepiej jak taka uśmiechnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.11.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dzień dobry mój przylazł wpół dwunastej Dzien dobry..musiał ciezko popracować trza było utulić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts