Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wuśka 8) :roll:

to Ty nie wiesz, że chop jak weksel??

zawsze wraca :roll: :lol:

mój szanowny jak dzwonie i pytam: o ktorej tak mniej, więcej przyjedziesz?

zawsze mówi: zaraz wyjezdzam :o :roll: :lol:

no a trzy godziny póżniej co mówi?

zaraz wyjeżdżam :o hihihi

ale juz się przyzwyczaiłam i mówię - jak przyjedzie to będzie :lol: :lol:

buziaki wieczorne zostawiam :D

rozmawiaj spokojnie, trzymanie krótko uważam za nieporozumienie :) sama tak nie lubię :wink:

ja też nie.. ale chodzi o pewne wypracowane zasady.. u mnie akurat nie ma problemu z godziną powrotu do domu, bo małż ma regularne godziny pracy.. a ponieważ tak jest to jak się spóźnia to mam od razu czarne wizje, więc on wie, ze dla mojego wewnętrznego spokoju trzeba mi o spóźnieniu donieść :wink:

w tym przypadku to akurat ze mna jest gorzej - częściej mi się zdarza jakiś wyjazd (np dzisiaj :wink: ).. częściej tez ja nie odbieram telefonów czy nie oddzwaniam.. ale szanowny małżonek do tego akurat się przyzwyczaił :wink:

no ja właśnie też od razu się zaczynam martwić i nie wymagam więcej niż ten cholerny telefon i co i nic ani męża ani telefonu

no i własnie w takich chwilach dopuszczam pewne niehumanitarne metody działania, które jednakowoż w moim przypadku przyniosły dośc szybki oczekiwany rezultat :wink: (jak spotkasz mojego małża - zapytaj:wink: )