lidszu 08.05.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 W zasadzie kazdy powinien rana nie doczekac poza Lidki wynajetym. nawet nie wiedziałam, że z mojego wynajętego taka grzeczna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.05.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 nawet nie wiedziałam, że z mojego wynajętego taka grzeczna bestia Chyba, ze sie dobrze maskuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Brazula ja dopiero dzisiaj sadziłam selerki i pory;) zobaczymy co przeżyje:rotfl: Małgoś nie biłam;) dzięki za super zabawę i użyczenie łóżeczka:) a Jonaszek wymiata super bestia;) Anusia ja dziękuję nie ma to jak super zabawa w doskonałym towarzystwie i babskie pogaduchy;) mąż żyje;) Lidziu Skarbie to ja dziękuję jeszcze nigdy się tak dobrze nie bawiłam w drodze do Krakowa przez pomorze, zamorze i NRD i wreszcie był czas spokojnie pogadać małżonek przeżył bo jak wróciłam była moja rodzcielka więc nie wypadało, potem przyszli sąsiedzi w gości to nie było czasu i jak poszli wieczorem to ja już nie miałam siły rąk krwią sobie brudzić Małgoś no w sumie kosmos każdy powinien zaliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 a z ogłoszeń duszpasterskich;) mam 4 nowe kociaki:cool: Kota była uprzejma poczekać na mnie i zażądała asystowania przy porodzie zatem koci poród mam zaliczony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.05.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 łooooo jak fajniezdjecia beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 będą będą niech się jeno matka trochu nimi nacieszy;) ale w sumie to co na zdjęciu będzie trzy niemal czarne kluski i jedna w nietypowym kolorze którego i tak aparat nie chwyci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 a z ogłoszeń duszpasterskich;) mam 4 nowe kociaki:cool: Kota była uprzejma poczekać na mnie i zażądała asystowania przy porodzie zatem koci poród mam zaliczony;) porządna kota, że na pancię zaczekała gratuluję nowego przychówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 no bardzo bo jakby nie było to była moja ostatnia szansa na przekonanie się ile prawdy jest w twierdzeniu że rodzi łatwo jak kotka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Oooo Wusia prawie jak matka Witaj poimprezowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Czekam na kociątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Gratulacje pani polozna a czym ci to malzonek tak podpadl, ze mordowac chcialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Chciałam sie tylko zameldować i przychówku pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.05.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Wiolciu no prawie;) Nefciu może jutro spróbuję im pstryknąć Martusia długo by mówić ale nic to ma niezłą pokutę wkopuje obrzeża trawnikowe jeszcze jedynie jakieś 110 metrów mu zostało:lol2: DPS-ia dziękować pracowita mróweczko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Przyłączam się do gratulacji! Pomiziaj kicię od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.05.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 kicia to miziana na okrągło:) ale mądra bestia jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.05.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Czeeeść Gratulują kociąt i asystowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.05.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 cześć Moniu ja służyłam Kocie do masowania brzuszka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 No jak zawodowa położna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 A jak ona Ci powiedziała, że chce masowania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Wiolcia albo i lepiej;) Agduś pytasz jak to proste;) leżała w swoim legowisku, oczka takie półprzymknięte nagle się ślepia otwarły wielkie i okrągłe a tak rozszerzone że niemal sama źrenica i patrzy na mnie - przy jej zielonych ślepiach i ciemnym futrze wyglądała jak zakapior;) hop z legowiska i siadła mi pod nogami to pogłaskałam po łebku i po grzbiecie a ona fajt na boczek i brzuszek nadstawia, aż się na plecach kładła, wygłaskałam i Kota hop do legowiska, znowu oczka półprzymknięte i nagle wielkie i znowu myk mi pod nogi to już wiedziałam że brzuszek będzie do masowania;) i od razu się wyłożyła, brzuszek wystawiła jak wymasowałam to wracała na legowisko i tak z 4 czy 5 razy przychodziła do mnie aż się takie silne skurcze nie zaczęły:) mądre zwierze, powiedzieć dużo oczami potrafi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts