lidszu 11.05.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 mądra kota wiadomo, że masaż na ból najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.05.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 hej hej kocia mamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Mądra kota. A nasz Gieniek taki mądry nie jest... Polazł gdzieś w cholerę i nie wie, że my tu na niego czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Lidziu no ale nikt mi już nie wmówi że koty tak łatwo rodzą Anulka no jak fajne kluseczki są to jak się nie cieszyć a jakie groźne;) pocieszny widok te zamknięte ślepka, kiwające się główki a syczą jak żmijki:lol2: Agduś szkoda Rudego cały czas mam nadzieję że go ktoś złapał i trzyma w domu:) jakie cudne, ciepłe wieczory są a żaby takie koncerty dają że gdyby nie krwiożercze hordy komarów to do domu by się wrócić nie chciało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 u nas wieczorem grzmialo i lalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.05.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Cień nadziei został... Nie zauważyłam, że u Was takie malaryczne tereny. A siatki do okien masz? Trochę deszczu to by się u nas przydało, ale ja poproszę bez grzmotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 u nas tylko tak jakby na burzę się zbierało ale nie lało Aguś wśród łąk to mają się te wampiry gdzie produkować, siatek póki co nie mam ale też i póki co one bardziej na dworze grasują jak w domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.05.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 pytanie na dobranoc co zrobić, żeby cudze koty nie lały po moich krzokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.05.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Wusia, zamówiłam i mam. Pada bez burzy!Komary pewnie niedługo się zorientują, gdzie jedzonko śpi. Bezbronne takie... Jamles, kup sobie psa. Może być mały, byle ruchliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Pies i wiatrówka;)Jak postraszysz to już zapamiętają, że tu niebezpiecznie....A tak serio to pies jest dobry... u mnie czasami się jakiś kot wypuścił, nawet raz podgryzł mi mięso.... Zostawiłam zimą na tarasie, bo się zamrażarka rozmrażała..... Ale tak na co dzień nie widzę kotów..... A pies jest i biega, teraz nawet po całych dniach... One czują zapach psa, i nie wchodzą na nasz teren... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Poczytaj TUTAJ. A mówienie o strzelaniu do zwierząt z wiatrówki - nawet żartem - jest nieodpowiedzialne.Jeśli dzieci to słyszą, to zapewne nie rozróżniają żartu od zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Chodziło mi bardziej o huk, tak jak w przypadku petard.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Lesiu dziewczyny mają rację nic tak ie odstrasza kotów jak pies:) chcesz pogadam ze szwagrem wpadnie do Cię w odwiedziny ze swoim pieskiem i gwarantuję że ani pół kota nie będzie u Cię na placu przez najbliższe 5 lat;) Aguś no widzisz grzeczna dziewczynka;) zasłużyłaś na deszczyk bez dodatkowych efektów specjalnych:) no jakoś bym nie mogła sierściucha śrutem potraktować bo co by było jakbym trafiła przypadkiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 ile szwagier bierze za wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Jamles ... Inkę na wakacje Ci wypożyczę..... Ona też może być, bo lata szybko..... i jest mała, i nie sika po krzaczkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Lesiu aaaaaaaaaaaaa zrobisz jakiego grilla i pewnie będzie:lol2: Wiola no widzisz tylko piesiu szwagra nie straszy kotów on im po prostu drastycznie obniża liczę pozostałych żyć no nie trawi kotów chociaż nikt go tego nie uczył coś trzy czy cztery koty miały taki głupi pomysł żeby wejść na plac jednego szwagier odbił z psich zębów rezszta niestety nie miała szczęścia i teraz żaden nie wejdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Gdzie małe ścierwka ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.05.2011 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 szwagier był na grillu psu też się coś należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Tak sobie zajrzałam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.05.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Nefcia specjalnie dla Ciebie małe ścierwka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts