anjamen 15.05.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 o jaaaaaaaaaaa jakie sliczne slepotki male Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.05.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 no a jakie złe normalnie jak żmije syczą bezbłędny widok małe kiwające się łebki szeroko otwarte pyszczki i straszą ile wlezie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Śliczności! Musisz je przekonać, że nie warto syczeć na rękę, która jeść daje (na razie pośrednio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Nefcia specjalnie dla Ciebie małe ścierwka;) Matkobosko !!! Jakie piękniaki wielokolorowe :) Straszliwie kozackie Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 prześliczne maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.05.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 siem wpadłam przywitać i zmykam na dalszy obchód co by inni nie wzięli mnie za świnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 I ja przywitać się przyszłam i popodziwiać maluchy. Słodkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Aguś toż przekonuję - biorę do łapy, głaskam i mówię że cicho mają być Nefcia no ładne są ale nie tak piękne jak poprzedni miot:( może mimo wszystko trzy maluchy znajdą domek;) Lidzia kcesz jednego:rotfl: Zuzanko no wiesz Ciebie kobietę w poważnym stanie za świnię wziąć kto by śmiał jak się macie z Jego Wysokością cześć DPS-ia no fajne zwłaszcza ten mały czarny pociesznie wygląda - jak nietoperz bez skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 A ten beżowy dostępny jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Którego zostawiasz i dlaczego rudego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Lidzia skąd wiedziałam:rotfl: a co beżowego byś chciała?? Agduś kiedy on nie jest rudy na zdjęciu tylko tak dziwnie wygląda:)to taki dziwny odcień beżu powiem szczerze ze takiego nie widziałam jeszcze jak się urodził to myślałam że szary będzie taki jaśniutki że aż popielaty a tu zrobił się beżowy:) ten mały czarny nietoperz też mnie kusi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Poczekaj aż pokażą charakterki. WYgląd mają lekko niesamowity, to i psyche też może być ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 mały czarny nietoperz głownie śpi i bardzo cichutki, beżowy szybko się uspokaja na ręce a te dwa mamusiopodobne demonki największe straszydła w miocie małe żmijki jednym słowem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Lidzia skąd wiedziałam:rotfl: a co beżowego byś chciała?? ja to nie wiem, ale moje dzieci na pewno by chciały, bo już raz mieliśmy takiego beżowego, ale nam zginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Wszystkie są do ukochania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Cze! Listę przyszłam podpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Lidzia nie wiem czy małż odda beżowego;) ale jak to Nefcia napisała wszystkie są przekochane i każdy jest inny znaczy zwijaj dziewczyny i za niecałe 7 tygodni przyjeżdżaj obejrzą koty może któryś przypadnie im do gustu na wypadek jakby małż beżowego nie oddał Nefcia fakt słodkie są i strasznie pocieszne a ruchliwe już takie że matko strach się bać co będzie jak oczka otworzą cze DPS-iu fajne że zaglądnęłaś z wieści budowlanych obrzeża się zakopały w czwartek podobno ma się ziemia z przodu równać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 buuuuuuuuuuuuuuu wywalili mnie z OLIMPU:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Mnie też. A nie zauważyłabym, gdybyś nie napisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.05.2011 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Sprawa stara jak świat... - trza było nie kłapać tylu łgarstw (...)Najsurowiej karano krzywoprzysięstwo. Gdy któryś bóg miał przysięgać, Iris tęczoskrzydła posłanka, zlatywała po wodę Styksową. Albowiem na krańcu świata mieszka straszliwa Styks, najstarsza córka Okeanosa. Z dala od bogów ma swoje domostwo w wysokiej pieczarze skalnej, którą dokoła otaczają pod niebo sięgające srebrne słupy. Iris w złoty kubek nabiera wody Styksowej, co wypływa z onej skały. Przysięgający wylewa wodę na ziemię. Jeśli złamie przysięgę, musi cały rok leżeć bez tchnienia w odrętwieniu podobnym śmierci, a gdy się zbudzi po roku, czeka go jeszcze dziewięcioletnie wygnanie.(...) Cieszcie się, że wam leżeć w odrętwieniu nie każą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts