Arnika 18.05.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Ale masz kociątka Cze Wunia i Reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Ale kociaki śmieszne.Takie łysolki pręgowane.....A ten czarny faktycznie jak "Netoperek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Matko, Yetek, czego Ty tak straszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Sprawa stara jak świat... - trza było nie kłapać tylu łgarstw Cieszcie się, że wam leżeć w odrętwieniu nie każą. Yetek ale za co:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Agduś ja też nie ale dziewczyny podpowiedziały;) Wiolcia ano jakie się zrobiły takie są Sipatka mamusia ich też niby ciemna ale pręgowana i wszystkie takie ciekawe które będzie miało oczka po mamusi bo ona ma zielone i wygląda z nimi jak zakapior:lol2: DPS-ia nie wiem co za wizje Yetek ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.05.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Jaki zakapior ? Twoja kociambra jest piękna a nie zakapiorowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Nefcia poszukam fotki jak siedzi na tarasie i patrzy w obiektyw - normalnie mord w oczach ma:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Poszukaj Bo ona jest bardzo ładna ta kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 proszę Cię uprzejmie Nefciu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Wusia.... - Zaglądam do Ciebie, zaglądam do galerii, a tu się nic nie dzieje, albo nie pokazujesz....Kota ma kociątka, o Uzuri cicho sza... nawet nie wiemy czy urosła czy nie... , i co robi z kotą, czy bawią się ze sobą czy jedzą z jednej miski...?Nie wiemy co kończycie, co robicie...Grządki nie pokazane..... Nooo opuszcza się Pani..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Przyznaję - kota Wusiowa jest niesamowita. No ma coś takiego w oczach i nie tylko. Sama widziałam i zaświadczam niniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Wiolcia a bo jakby tak dobrze się przyjrzeć to nic się nie dzieje - nie robię nasadzeń pięknymi roślinkami z nowych rzeczy to mi przybył wspaniały okaz borówki amerykańskiej bluecrop, przez który przegrałam flaszkę, trzy małe bukszpanki oraz roślinki od Martusi i Myszki, posiane warzywka o dziwo wyłażą z ziemi ale żeby było się czym chwalić to nie:) Marcin wkopał obrzeża wkoło płotu - to ładne jest, jutro ziemia ma się rozrównać z przodu to może cyknę jakąś fotę Uzuri rośnie, z Kotą prowadzą wojnę - znaczy pies goni kotu kota;) zatem pokazywać nie ma co a i kiedy też nie ma bo zupełnie mi czasu na wszystko brakuje i jeszcze jakby mi mało było to się Piotruś rozchorował Agduś a bo Kota to taka dziwna jak i ja;) wołam dzisiaj Kotę do domu i co sarna przylazła:jawdrop: aż mnie w dołku zabolało że aparatu w ręce nie miałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 U nas za płotem sarna chyba znów urodziła młode. Od czasu do czasu widzę, jak tam podchodzi. I jest takie wygniecione miejsce w trawie - widać z naszej górki. Bliżej nie podejdę, żeby nie straszyć ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 fajne sąsiedztwo ale jestem zaskoczona że podeszła stosunkowo blisko piękna była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 To zdrówka dla Piotrusia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Zdrówka dla syneczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 dzięki dziewczyny zdrówka nigdy za wiele:) małe ścierwka jak je Nefcia nazywa zaczynają znajdować domki:) i wprawdzie nikt ciekaw nie jest ale pokażę co mi dzisiaj zrobili jak w pracy byłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 wow, ale się piękna plaża zrobiła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.05.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 no to teraz lezaczek i drineczek i wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 noooooooo;) małż się podrapał w głowę i stwierdził - trochę tego trawnika do koszenia będzie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts