DPS 26.05.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 (edytowane) Chwasty rosną jak hatifnaty. Ha... co??? Edytowane 26 Maja 2011 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.05.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 No, widziałam takie hamaczki. Fajna sprawa. Jeno kiedy ja bym w takim leżała? Chyba jednak nie opłaca mi się ta inwestycja. Chwasty rosną jak hatifnaty. Nie wyrabiam się. Powinnam pielić codziennie. Tylko co wtedy z innymi robotami? HA !!!! I to jest właśnie argument przemawiający za tym żeby mieć dom ino na weekendy. Przynajmniej jak chwasty rosną to tylko dwa dni w tygoniu je widzę a nie codziennie mam te mendy przed oczami Pozdrawiam ze słonecznej Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Są fajne i bardzo różne te hamaki... już za 150 kupisz i za 600-700zł też... To zależy jaki i za ile chcesz i czy z daszkiem czy bez.... U mnie też chwaściory rosną jak szalone..... Chwilowo żadnego nie chcę. Nawet ten bez daszka za 150 jest dla mnie za drogi. No i służyłby tylko do ozdoby. odłóż do listopada W myśl mądrej zasady "co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze - będziesz mieć dwa dni wolnego". Ha... co??? Hatifnaty. Muminków nie czytałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2011 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Ja czytałam w pierwszej klasie. Niektóre miałam w książkach, a jeden tom właśnie drukowali w Świerszczyku. A hatifnaty to takie dziwne stworki, które wyrastały z nasion i kopały prądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 gdzie ona znowu zniknela.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ona jest i czyta ale nie ma nic mądrego do powiedzenia i jakoś tak w dołku siedzi:rolleyes: z fajnych rzeczy to przyszedł był prezent Piotrusia na Dzień Dziecka i próbowałam sobie dzięki niemu nastrój poprawić to mi się kolano zepsuło aaaaaaaaaaaaaaa do doooooooopy to wszysto:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 To czego jeżdzisz na dziecka koniku na biegunach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Z kolanem popsutym nadal mozesz klikac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Z kolanem popsutym tym bardziej możesz klikać. Weź zwolnienie i siedź w domku przy kompie. Bo przeca pielić na kolanach nie możesz. PS Obstawiam, że to była hulajnoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ale to kolano to cały czas zepsute jeno teraz boli bardziej niż zwykle;) żadna nie trafiła w prezencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.05.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Prezent śliczny! Tylko ojoj z tym kolanem. Oby szybko wydobrzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Też mamy jeno bez siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Hi, hi... skakała kózka, skakała... Przypomniało mi się jak moja Teściowa zabrała jakiemuś dziecku na ulicy deskorolkę i poszła za garaż uczyć się na niej jeździć... potem na ślubie własnego syna brykała w gipsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Wusia... no i jak ja kiedyś będę mogła z moim młodym podjechać do Ciebie...? Przecież on by mnie o taki plac zabaw zamęczył.... A prezent superowy Rasia no nieźle teściowa wymłodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Hi, hi... skakała kózka, skakała... Przypomniało mi się jak moja Teściowa zabrała jakiemuś dziecku na ulicy deskorolkę i poszła za garaż uczyć się na niej jeździć... potem na ślubie własnego syna brykała w gipsie. Nooo, Rasiu - kozacką masz Teściową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Nelcia a kolano to nic takiego tylko staw popsuty to się już nie naprawi:( a prezent kupę frajdy sprawił i Piotrusiowi i moim siostrzeńcom teraz co dzień są u nas:rotfl: szwagier to już tam ciepło o mnie myśli;) Aguś znając pomysłowość mego dziecia tudzież moich siostrzeńców wolałam z siatką Rasia no nad linią popracować chciałam;) a Teściową masz the best;) Wiolcia no ja wiem ale lepiej Mu taki prezent sprawić bo będzie miał gdzie nadmiar emocji rozładować Piotruś na urodziny od naszego kumpla dostał worek bokserski i rękawice z prawdziwego zdarzenia celem rozładowywania ewentualnych negatywnych emocji:lol2: cze DPS-ia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 tak siem przywitam tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 tak siem przywitam tylko:) spadlam z krzesla jak Cie zobaczylam, gdzies Ty bywal???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Kamol ale wiesz żeby mi to było ostatni raz takie zniknięcie;) Anuś ano trza było Kamyka wykopać z otchłani;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts