wu 22.06.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 DPS-iu zrobią się pewnie kole tego weekendu;) Wiola nie ściemniaj masz bliziutko to se możesz na żywca oblukać i rzeczywiście Twoja kolej;) Lesiu moje zdjęcie to do cukru i nawet mrówki nie ruszą Małgoś nie zmieniaj tematu dawaj przepis na kruszonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.07.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Hejka Wusia co dobrego słychać? U nas po staremu czyli NIC !! dostałam jedynie pisemko, że sprawa jest tak skomplikowana, że oni będą jeszcze dwa miechy ją analizować Bomba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 witam się powakacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Wusia pewnie cichaczem na wakacje wybyła... i nie zameldowała się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 hej hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Wusia, gdzies Ty znowu przepadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Wusia ma ropną anginę i jest umierająca:( właśnie mnie rodzona siostra pozbawiła naturalnego bogactwa w postaci hektolitrów ropy na migdałach:( i jak mnie antybotyk nie zabije to może pzeżyję Nitusia powiedz czemu mnie to zuełnie nie dziwi;) Ty to normalnie lubisz sobie komplikować życie:lol2: cze wypoczęta Lidziuniu a pokaż jakie fotki dla tych co kiblować muszą na miejscu;) Wiolcia jak znajdę sponsora to może i pojadę hej hej Aneczko jak mnie tylko gardło i łeb rąbać przestaną to będę dalej myśleć DPS-ia a umieram sobie w łóżeczku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Podeślij tą Twoją własną rodzoną siostrę do mojego Emila... Właśnie położył się z gorączką spać.... Od piątku go trzyma i nie chce puścić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Nitusia powiedz czemu mnie to zuełnie nie dziwi;) Ty to normalnie lubisz sobie komplikować życie:lol2: ( Ja komplikować !! oni przez dwa miechy chcą dochodzić czemu decyzji nie dostałam w terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.07.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 witam się powakacyjnie a ja przedwakacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ooooj, Wusia , biedaku - zdrowiej szybko, będę mieszać w garach pajęcze nóżki i oko jaszczurki, żeby szybko od Ciebie choróbska uciekły! Zdrówka, kochana, zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Wiolcia gwarantuję Ci że po pierwszym spotkaniu z moją siostrą Emil na drugi raz okopałby sie w betonie:lol2: ale fakt to co mi zrobiła było okrutne i brutalne ale skuteczne coraz lepiej idzie mi przełykanie i trochę mniej kark boli:) Nitusia no jak nie komplikujesz;) pochyliła byś główke z pokorą a nie odwołania jakies wymyślała:lol2: ale naprawdę barzo ciekaa jestem jak zjedza tą żabę cześć powrócony Gwoździku wiecie co ale we własnym domku to aż chorować lepiej;) wczoraj obolała że ruszyć się nie mogłam, przełknąć nie mogłam, gorączka męczyła, łeb pękał, za oknem ulewa, a w domku małż w kominku napalił, herbatkę z cytrynką zapodał, cieplutko, ogień strzelał w kominku od razu na ciele lżej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 o dzięki DPS-iu mieszaj mieszaj bo takiego dziadostwa jak mnie dopadło to chyba nawet jako dziecko nie miałam:( doktor jak dzisiaj w gardło zajrzał to się za głowę złapał bo migdały całe białe i głębiej też, aż kark sztywny miałam, uszy bolały i szczęka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.07.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 o matko, gdzies sie tak zalatwila???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Wusia, za ma-lo-al-ko-ho-lu. Mnie takie bakcyle nie lapia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Nitusia no jak nie komplikujesz;) pochyliła byś główke z pokorą a nie odwołania jakies wymyślała:lol2: ale naprawdę barzo ciekaa jestem jak zjedza tą żabę no powiem uczciwie, że ja też póki co się zanosi w sumie na 5 m-cy czekania Ale jak czytam o Twoim gardle to mnie moje też zaczyna bolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.07.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 zdecydowanie za malo alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Nitka , no bo to wszystko przez Kaśkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ania coś z tydzień czy dwa temu bratanica sprzedała mi przeziębienie i tak mi się tliło aż się wykluło taie cholerstwo:( ale macie z Małgoś rację zdecydowanie za mało odkażalnika to teraz za karę woda utleniona i nadmanganian potasu;) Nitusia no widzisz ale wiesz poczekasz swoje a ich miny jak się ugiąć będą musieli bezcenne;) Wiola no i dobrze mówisz wszystko wina Kasi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 No bo wiesz... Kasia to nawet do mnie nie zajrzy, a co dopiero by miała zajechać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts