rasia 04.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Nienoooo, Wuśka! Jak można na anginę umierać w takie paskudne lato! Ja rozumiem... upały i te rzeczy, ale teraz??? Zdrowie trzeba przepić, Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Wiola z Kaśką to tak jest:( Rasia ano widzisz biednemu to cegła w drewnianym kościele na łeb spadnie:( a przepić zdrówko chętnie to kiedy zaglądniesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2011 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Wusia, ściemniaro, zdjęcia dawaj - co się zmieniło od mojej ostatniej bytności ? Pewnie milion rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 taaaaaaaa nie ma to jak się nad chorym człowiekiem ulitują Nefcia od Twojej bytności to o ile mnie pamięć nie myli pojawiły się tylko i wyłącznie drzwi wewnętrzne w liczbie sztuk 4 ale one być wrzucone w galeryjce:P tyle wewnątrz:) a na zewnątrz wyrównały się kupy ziemi i okopały krawężniki wzdłuż płotu ale to też jest w galeryjce:P no i małż wziął się był za ocieplanie nad schodami bo się kiedyś tam schody zamówić mają już chyba poszlifował płyty więc teraz zagruntować i malować ale dostawca towaru zastrajkował i leży w łóżku bo mu na L4 napisali leżeć ale dobra coś tam pokażę więc tak kuchnia była w galeryjce tam nic się nie zmieniło;) jak się zmieni to pokażę łazienka też była w galeryjce i też nic się nie zmieniło:) w tym poście niewiele fotek wejdzie to tylko dowcip mojego małża w temacie pożycia psa z kotami dodam od razu że całkowita fikcja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Co to za oszczerstwa na mój temat Piesa ma bardzo silne nerwy i jeszcze lepsze serce. Do mnie koty by się tak nie zbliżyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 no a teraz mój zagracony sralonik;) mały pokój robiący za sypialnię i jak cała reszta graciarnię i widok na przedpokoik w stronę drzwi wejściowych bo w drugą to jeszcze nie ma co pokazać i dodam że wszystko co widać tak w kuchni, łazience jak i pokojach i przedpokoju jest wydziergane przez małża mojego jego własnymi łapami - wszystkie płytki, panele zabudowy z k-g łącznie z kominkiem;) kominkowi brakuje jeszcze rameczki z granitu czarnego wkoło wkładu ale wszystko w swoim czasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Kazik jakbyś widziała fotkę w pełnym rozmiarze to byś wiedziała że nie piesa ma silne nerwy tylko kociaki:rotfl: można się kulać ze śmiechu jak te małe pchły straszą psa - najpierw syczą a potem napinają się, podskakują w powietrze na sztywnych łapkach robiąc takie charakterystyczne pyk i piesa się cofa na ten widok no bajka po prostu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.07.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 cudne te kotopsy:)Ładne masz drzwi Wusiu! a wogóle to kopę lat, więc buziaczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 cze Mysiaczku i dla Cię buziaczek:) dziekować za komplementy drzwiowe jak na masówkę to rzeczywiście nie najgorsze;) tym bardziej że ich na oczy nie widziałam zanim zamówiłam tyle co w necie;) jeden kotopies idzie jutro do nowego domku smuuuuuutno mi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.07.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 cieszyć sie trzeba, bo komuś radość przyniesie i będzie tym jedynym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 no z jak tak się na to patrzy to fakt Myszko bo pójdzie do starszej samotnej pani która się doczekać go bardziej nie może niż dziecko gwiazdki i już jak 3 tygodnie miały to chciała brać ale słodkie są i takie przymilasy i trudno się zdecydować którego oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.07.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 sralonik, sypialnia i hol prześliczne, a w realu wyglądają jeszcze piękniej na pewno ci smutno rozstawać się z kotą, ale najważniejsze, że w dobre ręce trafi i będzie kochana i wygłaskana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 dzięki Lidziunia czuję się wygłaskana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Uzuri śliczna, a maluchy przy niej - bajka! Powinnas jakąś nagrodę w imieniu małża za tę fotkę wziąć! Jak zdrówko dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 DPS-iu po skatowaniu mnie przez siostrę wczoraj ( brutalne ale skuteczne;) ) mój gardzioł ma się lepiej antybiotyku mam końska dawkę więc o ile mój żołądek to wytrzyma ( a czarno to widzę ) to powinnam niedługo być jak nowo narodzona;) a resztę zdjęć obejrzałaś żeby mi potem nie było że nie pokazałam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 no ładno ładno a wydawało się że DPS-ia taka zrównoważona:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.07.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 .... DPS-ia taka zrównoważona:lol2: ...generalnie zrównoważona ... aczkolwiek potrafiła.... i wciąż potrafi "nieźle" zjechać z tej wagi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 cześć Gwoździczku no własnie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ot i cała rodzina w zgodzie sobie leży Fajnie masz już Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts