wu 05.07.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 dzięki Wiolciu do fajnie to jeszcze troszku brakuje ale ja nie narzekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.07.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 swietne te zdjecia psiunki z kociatkami, a domek pieknieje z dnia na dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 dzięki Ancyś sama się zastanawiam jak się Marcinowi udało zrobić to zdjęcie bo kociaki mają alergię na psa;) a domek nie pięknieje bo jakoś wszystko w miejscu stoi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Wusia... pięknieje domek, pięknieje.... ....a widziałaś dom sąsiada... już miał firanki w oknach jak ja wykończeniówkę zaczynałam... Ja się w czerwcu wprowadzałam, a on we wrześniu... Ja mam trawnik. ocieplone, już będę drugi trawnik robiła... a on nawet nie ma jak wejść do siebie na działkę.... taki ma burdel... i to podobno deweloper...z resztą sama jak przyjedziesz zobaczysz..... I u niego to się nic nie zmienia... U Ciebie to super już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 a bo to deweloper;) a my musimy własnymi łapkami dłubać z tym nie ma jak wejść na działkę to hmmmmmm:rolleyes: też mam problem jak poleje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Noooo Deweloper jak z koziej doopy trąbka... Ja bym bynajmniej nie chciała mieć domu wybudowanego przez jego firmę ... NEWER..... On sam nic nie grzebnie... na fachowców go nie stać, nawet zwykłych pracowników od łopaty nie weźmie, żeby działkę pograbili i posprzątali... Masakra... Jak przyjedziesz do mnie to zwolnij za rurami pierwszy dom..... to będziesz wiedziała o czym mówię... Dodam, że dom z Ytonga, a że zimą pewnie wiało to pianką szczeliny zakleił Nie chciałabym w takim domu mieszkać... choć tacy to mają wentylacje.... I co najmniej taczka spalonego węgla dziennie... My półtorej do dwóch wiaderek w wielkie mrozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Wiolcia no toż przecież deweloperzy mają takie hasło - budujemy jak dla siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ku...a... w życiu bym domu od depsi nie kupiła...A jakie on nam dawał rady.....masakra... jakie to niby on będzie miał super hiper ocieplenie ... 10cm... pokazuje kawałeczki jakichś paseczków wełny... , ze to niby będzie ocieplenie... my, że chcemy dwadzieścia cm... on puka nam w głowę... jest wiosna ubiegłego roku, on materiał już ma w domu, czy też w garażu... My wykończeniówką zajęci... my robimy ocieplenie jesienią, .. , ostatni dzwonek bo zimno już jest.. on nie... za jakiś czas widzę, że szczeliny zapiankował.... My za moment elewacje będziemy mieli... on nawet podwórka i trawki nie ma... a ma dwójkę małych dzieci.... Gdzie te dzieci mają się bawić...? Do tego pies mu się o coś rozcharatał, i do weta pojechali za dwa dni! była psinka szyta, z kołnierzem na tym pobojowisku chodziła... Masakra...ja pierdzielę... jak dla siebie.... On od nas powinien lekcje brać....I ty mówisz, że się nic u Ciebie nie zmienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 na dobry wieczór wpadłam:) nadrabiam i nie poznaję, jak ogarnę to co napisałaś i pokazałaś to moze wyduszę ze trzy składne słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Wiolcia też Ci się o poczucie estetyki rozchodzi:lol2: Malcia ale że o co kaman:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 kota oddana do nowego domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 pojechał Lidziu chlip:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ku...a... w życiu bym domu od depsi nie kupiła... Ooo, że niby mój dom to taki do niczego? I w ogóle to ja go nie sprzedaję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 DPS-ia no Kochana Twój to by każdy chętnie wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.07.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 się witam i narzekam, że w pracy mi sie juz nie chce siedziec, poza tym cos mi sie z okiem dzieje i mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ania litości no Ty nie powinnaś mieć problemu ze sprawdzeniem co z okiem;) mam nadzieję że to nic poważnego:( ja sobie leżę w łóżeczku i uczciwie choruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.07.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 sprawdzili, sprawdzili mialam jakies cialo obce, a teraz mam zakropione kropelkami znieczulajacymi, ale i tak czuje ze cos rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.07.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 było nie podglądać przez dziurkę od klucza;) a poważnie to dobrze że szybko wyjęli bo jakby zaropiało to już nie byłoby tak kolorowo:( ale jutro będzie lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.07.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 wusieńko, podrzuć przepisek na małosolne, bo kupiłam fajny gar i muszę zrobić. Zawsze zaprawiam do słoików, a w tym roku chciałabym jeszcze zrobić w garncu, do podjadania I jestem ciekawa Twojego przepisu, oby to tylko nie był przepis "na oko" , bo będziesz musiała przyjechać mi je zrobić I dzięki za wpis u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 dobry wieczor milym paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts