wu 03.09.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 cześć wszystkim Skabusia no biorąc pod uwagę różnice w racie to jednak chcemy w walucie ale coś mi się widzi że przez nasze chore realia to będę mieć dwa białe a trzecie jak śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 cześć wszystkim Skabusia no biorąc pod uwagę różnice w racie to jednak chcemy w walucie ale coś mi się widzi że przez nasze chore realia to będę mieć dwa białe a trzecie jak śnieg [/quote] a o ssssssooo chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no wiesz Anula jak sie pracuje u "prywaciarza" jak mój małż to na papierze to ma tylko ładne stanowisko bo z kasą to gorzej więc póki co to mnie łeb boli od myślenia zobaczymy co jutro doradca wymyśli bo jak nic mądrego to moja budowa zakończy się na uzbrojeniu działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 wu no to kciukasy trzymamy!! niech myśli aż wymyśli, bo Józek robote mieć musi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.09.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 kurcze, musi sie udac i nawet nie gadaj o skonczeniu na zbrojeniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no staram sie myśleć pozytywnie że doradcy w sumie też zależy bo mu bank prowizję wybuli ale tak w zasadzie to sobie siedzę i ryczę - małż śpi, synuś śpi to sobie mogę nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 wu ty nie szlochaj tylko sie bojowo nastaw!! ma dom być? ma!! ekipa ugadana? ugadana!! działeczka czeka? czeka!! łaski nie robią!! muszą kasę dać!! taranem ich!! a w jakim banku macie bieżace rachunki? pytam, bo ja załatwiałam tam, gdzie mam beżące rachunki i kobitka mówiła mi, że oni zdają sobie sprawę z takich sytuacji jak u was i że biorą to pod uwagę (rozpatrują wtedy realne wpływy na konto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 mamy w ING tylko że nic mi to da jak małż dostaje kasę do ręki i na konto wpływa tylko moja wypłata która idzie na rachunki a dobrze wiesz że nie muszą tylko jak będą chcieli to dadzą a tym bardziej we franku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 no tak.. jak kaska do ręki to kipściutko ja też w ING i kredyt mam u nich.. warunki ocenisz sama, ale sprawy formalnosci załatwione bezproblemowo - pod tym wzgledem pogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 złote czy franki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 na razie złote, ale z możliwością przewalutowania.. dali nam znacznie więcej niż się spodziewałam.. ale mam oczywiscie możliwość wzięcia ile chce i kiedy chcę i spłacenia też wczesniej- bez żadnych prowizji i opłat.. marża 0,5%, bez prowizji, a oprcentowanie uzaleznione od WIBORu 6M (który właśnie rozpoczął tendencję spadkową) na razie wzieliśmy połowę I transzy (a są 4).. zobaczymy jaka sumka nam się ostatecznie uzbiera, ale mam cichą nadzieję, że jednak nie całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 wu - jak możesz to bierz we frankach. W złotówkach straszliwe oprocentowanie jest Ja (dzięki Nefer ) przeniosłam się z byłego BPH do Nordei - niezłe warunki mają Trzymam kcuki, żeby Wam się udało ten kredycik dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.09.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 a ja dzieki Maluszkowie jestem na dobrej drodze zeby sie przeniesc do Nordei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.09.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 to działa jak łańcuszek szczęścia czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.09.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Apropo kredytów są banki które dają kredyty i nie chcą zaświadczenia o dochodach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 dzięki dziewczyny kochane witaj Maluszku ja to bym chciała we frankach ale czy ja w ogóle dostanę to już inksza bajka nie wiem póki co łeb mnie boli że ledwo wytrzymuję ale mam nadzieję że jakoś się to wszystko ułoży z resztą jak łańcuszek to łańcuszek witaj Kamyczku a które takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.09.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 wydaje mi sie ze Santander nie chce zaswiadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.09.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Anula doradca właśnie mi mówił że na oświadczenie można tylko drożej wychodzi ma mi policzyć ile drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.09.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 i jeszcze Polbank jest taki liberalny i nie trzeba miec wysokich zarobkow, ale tez maja wyzsze marze i prowizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.09.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Z tego co pamiętam to można sprawdzić Citi i Reifeisen.Miałem nie tak dawno oferty ale nie interesowało mnie nie wnikałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts