Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no wiesz Anula jak sie pracuje u "prywaciarza" jak mój małż to na papierze to ma tylko ładne stanowisko bo z kasą to gorzej więc póki co to mnie łeb boli od myślenia zobaczymy co jutro doradca wymyśli :-? bo jak nic mądrego to moja budowa zakończy się na uzbrojeniu działki :roll:

wu ty nie szlochaj tylko sie bojowo nastaw!! ma dom być? ma!! ekipa ugadana? ugadana!! działeczka czeka? czeka!! łaski nie robią!! muszą kasę dać!! taranem ich!!

a w jakim banku macie bieżace rachunki? pytam, bo ja załatwiałam tam, gdzie mam beżące rachunki i kobitka mówiła mi, że oni zdają sobie sprawę z takich sytuacji jak u was i że biorą to pod uwagę (rozpatrują wtedy realne wpływy na konto)

na razie złote, ale z możliwością przewalutowania..

dali nam znacznie więcej niż się spodziewałam.. ale mam oczywiscie możliwość wzięcia ile chce i kiedy chcę i spłacenia też wczesniej- bez żadnych prowizji i opłat.. marża 0,5%, bez prowizji, a oprcentowanie uzaleznione od WIBORu 6M (który właśnie rozpoczął tendencję spadkową)

na razie wzieliśmy połowę I transzy (a są 4).. zobaczymy jaka sumka nam się ostatecznie uzbiera, ale mam cichą nadzieję, że jednak nie całość :-?

dzięki dziewczyny kochane :D

witaj Maluszku

ja to bym chciała we frankach ale czy ja w ogóle dostanę to już inksza bajka nie wiem póki co łeb mnie boli że ledwo wytrzymuję :( ale mam nadzieję że jakoś się to wszystko ułoży z resztą jak łańcuszek to łańcuszek :wink:

witaj Kamyczku a które takie :D