Arnika 17.07.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 No a do BB przez Kielce ...? E10 w Polsce jeszcze nie spotkałam, a sporo jeżdżę.... Jest natomiast za naszą zachodnią granicą.... Paliwo E10 to benzyna z 10-procentową domieszką bioetanolu, czyli spirytusu wyprodukowanego z surowców roślinnych. No i nie koniecznie produkowana jest z rzepaku. Bio paliwa z rzepaku to do diesla leją..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.07.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Koniczyna i mlecze pięknie kwitną... Taaaa... jak mieszkałam w blokowisku to mnie koniczynka cieszyła, bo wianki było z czego pleść... Z mleczy też... W domu na mojej trawce ma być trawka..., a nie koniczyna i mlecze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 No a do BB przez Kielce ...? E10 w Polsce jeszcze nie spotkałam, a sporo jeżdżę.... Jest natomiast za naszą zachodnią granicą.... No i nie koniecznie produkowana jest z rzepaku. Bio paliwa z rzepaku to do diesla leją..... Dlatego wuska musi miec jeszcze gorzelnie. Zreszta taksowkarze na oleju z biedronki jezdza i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 E tam, wyrywać chwasty z trawnika... Ja uwielbiam, jak zakwitną mniszki, tak pieknie wtedy na trawniku, słonecznie, że aż chce się tylko siedzieć i patrzyć na nie. Potem po prostu koszę i już. Arniko - widzę, że jesteś wielbicielką trawniczków angielskich, taich reprezentacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Depsiu nie wiem czy wielbicielką, ale chciałam mieć trawnik, a nie koniczynę, mlecze i jakieś inne chwasty i.... dopiero gdzieniegdzie trawkę... Zrobiłam obchód.... zaczyna więdnąć koniczynka i kilka innych chwastów.... Jupi.... Jak ja się cieszę Małgoś... no jeżdżą, ale to maja stare mercedesy to i na oleju opałowym pojadą... A miej tu takie nowe Audi, albo Passata... nie pojedzie A dobra gorzelnia nigdy nie jest zła Oby spożycie z głową było, bo jak bez głowy, to wtedy na drugi dzień marnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Małgoś ja jedynie planuję mieć wędzarnie:lol2: DPS-ia no ja też plewić rzepak i lebiodę zaczęłam a potem doszłam do wniosku że co goła ziemia mi zostanie a tak to zielono, żółto i radośnie;) Wiola ech trawki Ci mało:lol2: a w spożyciu wszystkiego umiar zachować należy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Chwasty i tak słabo wytrzymują koszenie i potem prawie sama trawa zostaje. Ja lubię te słoneczka na trawniku, ale i taki wypielęgnowany trawniczek pięknie wygląda. Chociaż wolę mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 No i slusznie, bo gorzelnie juz dawno zarezerwowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 DPS-ia taka łączka jest super:) Małgoś dziecko drogie a kaj Ty tą gorzelnię sobie postawisz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 W pakamerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 której:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 No mojej oczywiscie. Nie przypominam sobie, zebys zwiedziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 nie było zaproszenia do zwiedzania:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 A co, kurzu nie widzialas? Podesle Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no mogłas kurze wytrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Taaa, chyba wyniesc lopata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.07.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Wusia, koś te chwasty i dosiewaj trawkę i koś i dosiewaj... Będzie trawnik. Nie angielski, ale zielony. Mnie wystarcza.A'propos angielskiego, to moja Pierworodna takowy zoczyła u sąsiada znajomych i oczywiście wyjechała do nas z pretensjami, że my takiego nie mamy. No to odparłam, że jej nie bronię. Wyłuszczyłam zasady tworzenia i pokazałam kosiarkę. Skosiła dwa albo trzy razy i... uznała, że angielskie trawniczki są be. Mamy polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.07.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Na ostatniej imprezie doszedłem do wniosku, że z tymi trawnikami, to jak z psami: jedni wolą pracochłonne rasowe, a inni kundle bezobsługowe. Ja, choćby z racji przynależności do klubu Brzydkich, Głupich ITD. wolę te drugie. ...i bardziej naturalne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.07.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Yeti... pojechałeś... Ja to i psa pracochłonnego długowłosego i rasowego mam i trawnik też chce mieć może nie angielski, ale polski, tylko tyle, że bez chwastów, bo one jak ośmiornica rośnie wśród trawki i niestety zagłuszyła trawę.... Popsikanie trawnika skutkuje tym, ze już widać, że chwasty zaczynają więdnąć w trawniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ja to się do klubu Brzydkich i Głupich nie nadaję. Za brzydka i za głupia jestem. Ale trawnik mam zwyczajny, z łączką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts