Fenix999 24.07.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Tyyyyyy chwila , chwilunia . Co za skład wełny , co za łazienki nieporobione . Podobno już mieszkasz , dłużej niż ja . TO JEST OSZUKAŃSTWO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.07.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Fenixiu no mieszkam dłużej jak Ty:rotfl: tylko że ja świadomie wybrałam mieszkanie częściowo na budowie a nie jak Ty od razu w luksusach:lol2: jak się przeprowadzałam to cała góra była nieskończona:) na szybkiego już w trakcie mieszkania małż skończył pralnię na górze coby było kaj pranie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.07.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 No i dobrze, przynajmniej jakas odmiana, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.07.2011 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 a jakies przepis na te buleczki to gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.07.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 a proszę przepis:) BUŁECZKI Z JAGODAMI składniki500g maki2 zoltka1 bialko1/2 kostki rozpuszczonego masla1 lyzka oleju1 1/2 lyzeczki suchych drozdzycukier waniliowy1/2 szklanki cukru1 szklanka letniego mleka 2 szklanki jagodcukier do smaku sposób przygotowaniaZrobic zaczyn z drozdzy, lyzeczki cukru, lyzki maki i 1/4 szklanki mleka. Zostawic do wyrosniecia, a w tym czasie przesiac make do duzej miski, dodac cukier, zoltka, bialko, szczypte soli, wlac wyrosniety rozczyn i dokladnie wymieszac. Dodac olej i letnie, rozpuszczone maslo i wyrabiac ciasto, stopniowo dolewajac pozostale 3/4 szklanki mleka (niekoniecznie trzeba zuzyc calosc), az bedzie gladkie, elastyczne i lsniace. Zostawic do wyrosniecia na okolo 1 godzine.Wylozyc wyrosniete ciasto na stolnice, uformowac walek i pokroic na 24 plasterki. Kazdy plasterek lekko rozciagnac formujac cienki placuszek, klasc lyzke jagod zmieszanych z cukrem i dobrze zalepiac, ksztaltujac lekko splaszczone kule. Ukladac na wysmarowanej maslem blasze (laczeniem do dolu), przykryc sciereczka i zostawic do ponownego wyrosniecia. Gdy ladnie podrosna, piec w temperaturze 180ºC przez okolo 15 minut. przepis zakosiłam z serwisu miammniam.com i wyszedły pyszne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Idzie słonko, idzie, dmucham z całej siły i popycham do Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Jagodziankami się zatrułaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 VAT mnie dobił słoneczko coś nie może się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Psia krew, znowu mi nie po drodze było, przepraszaaaam ... Postaram się być grzeczniejsza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 aaaaaaaa Brazula luzik u mnie nic ciekawego:) niewiele straciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Tiiiaaa ... niewiele .... Ponoć łazienka się robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 łazienka miała się robić w sensie budowy ścianki tej kibelkowo-umywalkowej i kończenia ocieplania wełną i okładania karton-gipsem;) ale że brakło małżowi profili to z nudów założył k-g w małym pokoju na górze, który był zafoliowany:lol: teraz tylko poszpachluje i gotowy pod malowanie;) w poniedziałek mają być profile to będzie dłubał łazienkę i zostanie mu na górze tylko nasza sypialnia i Piotrusia pokój do ocieplenia i opłytowania:lol2: ale żeby się nie nudził to ma jeszcze izolację balkonów do zrobienia i milion pięćset innych rzeczy w tak zwanym międzyczasie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Ot, ma chłopina co robić... Czy Ty go aby przyzwoicie karmisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.07.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Z własnego doświadczenia powiem że menszczyzna robi w domu za.... świnie . Musi zeżreć wszystko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Dobrze, czy nie dobrze, grunt, że karmi ... chyba ... Fenix, wymiękłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 DPS-ia karmię karmię o ile jeść chce:P Fenix-iu no mój mąż też niewybredny:P Braza jakie chyba:mad: a teraz bajka o trochę moja teściowa ma dziwne pojęcie o trochę pyta się mnie przez telefon chcesz trochę ogórków mówię że chcę i teraz w ramach trochę ogórków było - na oko jakieś 15 kg ogórków - jakieś 10 kg fasolki szparagowej - znaczy taki koszyk na 10 kg ziemniaków - z 10 kg buraczków czerwonych - cebula, marchewka, kabaczek, kapusa czerwona i jabłka papierówki fajne trochę nie:lol: na pociechę usłyszałam masz urlop to możesz grzebać tylko że ja urlop mam dopiero od wtorku:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Wunia... ja lubię takie trochę... Jakbym była na miejscu... Grzeb, kochana, grzeb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.07.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 to Cie zalatwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Wiola no będę będę tylko żeby mi kto jeszcze pożyczył miejsca w zamrażarce na fasolkę Ania no bezbłędnie mnie załatwiła ale nie pogardzę bo wszystko ekologiczne bez nawozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Nooo ja z kuli fasolki i jeszcze kilku innych rzeczy, które zamierzam zamrozić zakupiłam zamrażarką taką ponad 200 litrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts