wu 31.07.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Wiolcia póki co nie mam szans na zakup nawet połowę mniejszej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Trochę to pojęcie faktycznie względne, jak czas Grzeb Wuśka, a co ma się tyle dobra zmarnować !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Brazula no nie zmarnuje się tylko mam własnie problem z fasolką bo naprawdę nie mam gdzie jej zamrozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.07.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Kuźwaaa, tu znowu o słodyczach:DCze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Mnie mozesz przywiezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 cze Kasiula ale kaj Ty te słodycze widzisz:P Małgoś to już prędzej siorze podprowadzę zamrażarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.07.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 A bułeczki z jagodami to moze gorzkie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 aaaaaaaaaaaa to było tak dawno że już nawet wspomnienie nie zostało:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 są może chętne na TROCHĘ cukinii nie są słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.08.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Jamles, Wusia na pewno weźmie - przecież od wtorku będzie się nudzić na urlopie:p:lol2: (...)fajne trochę nie:lol: na pociechę usłyszałam masz urlop to możesz grzebać tylko że ja urlop mam dopiero od wtorku:mad: Nie biadol tylko się ciesz - Mamusia organizuje ci czas wolny, a ty zamiast w dowód wdzięczności naszykować jej trochę słoiczków, to jeszcze narzekasz?! Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Wusia, a tę fasolkę to też mozna w słoiki dać, wtedy zamrażarka niepotrzebna. Ty tylko pomyśl, jaka to oszczędność będzie, tyle warzyw dobrych, mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 01.08.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Gdzie ja napisałem , że niewybredny jestem ?! Napisałem że menszczyzna M U S I zeżreć wszystko co zostaje w domu (te przeterminowane też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.08.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Leszku nie umieć robić cukinii a przejeść na surowo ileż można;) Futrzaku a z czym mam naszykować teściowej te trochę słoiczków;) DPS-ia ale jakoś taka słoiczkowa tak mniej mnie kusi zamrożoną to ugotujesz i mniam:) a doceniam doceniam bo bez nawozu, bez chemii to sama słodycz:) Fenix-iu ja tam mojego przeterminowanym nie karmię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Mnie dzisiaj moja kochana Sąsiadka fasolką szparagową uraczyła (sama musiałam ją zerwać, psia kostka ... straszliwie się zmęczyłam) ale dobra fasolka nie jest zła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 z buleczka tarta.mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.08.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 noooooooooooooooo z dużą ilością bułeczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.08.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Wunia.... słoiczek odkręcasz, przygrzewasz i bułeczka... tak samo jakbyś z mrożonej zrobiła... A do zamrożenia trzeba podobno blanszować, tak czy tak... A tak blanszowaną do słoików i zagotować słoiczki...Ja blanszowałam..., a ile paprania.... Niechaj mnie DEPsia poprawi, jakbym prawiła źle... Ja naprawdę nie miałam czasu na słoiczki... za nic na świecie bym się nie wyrobiła.... Za to żal mi teraz wiśni... obiecywałam sobie ciasto z wiśniami , i że zamrożę takie wydrylowane do ciacha w zimie... niebo w gębie z letnim pozdrowieniem w zimowy dzień... i coooo doooopa.... Jestem tu, i nic nie robię.... Oj trzeba z początku lipca, albo koniec czerwca wyjeżdżać albo koniec sierpnia... Tak aby móc czarować weki do spiżarki.... Ojjjj o przeterminowaną strawę dla męża Wusi nie podejrzewam.... sama też wszystko wywalam... nawet jogurt na drugi dzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.08.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 dzięki Wiolcia za wiarę we mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 noooooooooooooooo z dużą ilością bułeczki;) Poprawka: z ogroooomnąąąą ilością bułeczki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.08.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Braza z uwagi na Twoją konstrukcję fizyczną możesz z ogromną ja się muszę zadowolić dużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts