nitubaga 04.08.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Wusiek ja pamiętam... ja wsio pamiętam i od niczego się nie migam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nelcia wszystko dobre byle łapki zająć oprócz ogórków, buraczków i fasolki mam jeszcze dżemik z truskawek i zamrożone truskawki ale jeszcze papryka mnie czeka:lol: Rasia jak nikt mnie odwiedzić na tym urlopie nie chce:( to muszę się czymś zająć Martusia ja z doświadczenia wiem że jak sama nie zrobię to nie będę mieć dziadek co by mi ogóreczków dał to już niestety nie żyje:( DPS-ia to Ty weż ich lepiej pilnuj bo pasztet to może być na dodatek jako danie głółwne mnie nie satysfakcjonuje;) Nitusia no i co w ramach niemigania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Takiego pasztetu z wątróbek bym zjadła, ale pod warunkiem, że ktoś zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A do którego masz ten urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Braza zjeść to i ja bym zjadła ale jako substytut zbierania grzybów to nie satysfakcjonujące;) Rasiula 17-go muszę już czołgać do roboty:( może zamiasta wysysania mózgu placek ze śliwkami zaproponuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Starać się będziemy, co z tego wyjdzie - się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 cholera jaki pająk mi własnie spierdzielił ja chyba spać nie pójdę normalnie franca średnicę ma z 7 centymetrów a szybki taki że ubić nie szło skąd się taka menda wzięła normalnie mała tarantula:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.08.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Braza zjeść to i ja bym zjadła ale jako substytut zbierania grzybów to nie satysfakcjonujące;) Rasiula 17-go muszę już czołgać do roboty:( może zamiasta wysysania mózgu placek ze śliwkami zaproponuję Kusissszzzzz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 no Rasiula taki kruchy i kwaskowate śliweczki do tego:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Mam już teraz nadzieję, że coś upieczesz, jak przyjedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Wusia, plany mi się zmieniły:(. Księciunio jedzie na południe zamiast mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 DPS-ia jasne to ciasto dla leniwych jest więc nie widzę przeszkód:lol: Raaaaaaaaaaasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 ale Ty obierasz śliwki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Obieram???! Ze skórki niby?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 DPS-ia jasne to ciasto dla leniwych jest więc nie widzę przeszkód:lol: Raaaaaaaaaaasia Możesz piec... jadę... bo Księciuniowi dzisiaj skasowali samochód pod Częstochową. Ale jeśli w ogóle dam radę, to w środę koło południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 DPS-ia z jakiej skórki:jawdrop: z pestek zarazo:rotfl: Rasiula łoj a z Księciuniem wszystko w porządku:( jak słowo ja żadnych wrednych myśli nie miałam cobyś musiała przyjechać a w środę znaczy w tą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.08.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Możesz piec... jadę... bo Księciuniowi dzisiaj skasowali samochód pod Częstochową. Ale jeśli w ogóle dam radę, to w środę koło południa. Mam nadzieję, że Księciuniowi nic się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) jakto skasowali??? a on caly??? edit: juz wyczytalam ze caly i zdrowy Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 ano Martusiu głupich na drodze nie brakuj:( moj babcia i mama jak gdzieś jadę to mi mówią tylko jedź ostrożnie no i co z tego że ja ostrożnie jadę jak inni nie uważają kiedyś w drodze do pracy ( a mam 5 minut samochodem jeszcze jak na światłach stoję) więc krótki odcinek też by mi facet auto skasował tyle że przód i moją stronę bo z podporządkowanej wyjechał zapomniał sobie w lewo spojrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts