markoto 09.08.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 To fakt, teraz sporo jezdze bo dojezdzam i czasmi wlos mi deba staje jak widze co niektorzy kierowcy wyrabiaja na drodze, trzeba miec oczy wkolo glowy i jeszcze przewidywac co inny moze zrobic a to i tak malo. dzis sobie twoje ciasto robe ze sliwkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Z pestek się nie obiera! Z pestek się dryluje! Dobra, dobra, sama wyjdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 no własnie Martusia czasem włos się jeży:( dryluje się DPS-iu wisienki węgierki trzeba obrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 NIE. Wypestkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 ot i pójdzie w zaparte:P i tak będziesz obierać znalazłam sobie ofiarę w następstwie tego kilka grzybków i pożarliśmy jajecznicę z grzybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 musiala byc pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 z węgierki to trzeba ........... wybrać robala a obiera się ziemniaki ...... w Polsce, bo u nos kartofle sie strugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ciasto zrobione, wyszlo pycha, ja zrobilam je z kruszkonka jeszcze, nie poslodzilam owocow ale posypalam cukrem pudrem bo mialam bardzo kwasne sliwki , to ciasto szybkie jak sie nie ma za duzo czasu na robienie ale na duuuzo czasu wole drozdzowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 oj była Martusiu a najwięcej frajdy z łażenia po lesie;) Lesiu ja jakoś wybieram te bez robali bo jeszcze by mi za wkładkę kazali dopłacić Martusia no toż mówiłam że ciasto dla leniwców jest i szybciusie;) a drożdżowe to ja z dużą ilością kruszonki i mleczkiem kocham;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Jamles ma rację, obiera się ziemniaki! Liczę, że nauczysz mnie to ciasto robić tutaj, na miejscu, to może w końcu będę umiała coś upiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 DPS-ia jak Ty nie bedziesz w stanie zrobić tego ciasta sama to ja zeżrę własne buty bez soli i pieprzu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Matko, może poudaję, takie żarcie butów byłoby widowiskiem nie do pogardzenia, naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 jak będziesz próbowała oszukiwać to sama będziesz jadła buciory:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Nie połapiesz się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 spoko ja bystra jestem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.08.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 A ja chce to widzieć !!! nie można tego przegapić :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.08.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 z węgierki to trzeba ........... Wybrać robala a obiera się ziemniaki ...... W polsce, bo u nos kartofle sie strugo :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 A ja chce to widzieć !!! nie można tego przegapić :D:D Wystarczy przyjechać z Wuśką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Jesooooooooo! Wuśka! Przez ciebie nie dojechałabym do domu! Nawet dwie kawy Efilkowe nie pomogły... tak się u Ciebie najadłam tym ciastem(mniaaam, pycha, palce lizać!) i sałatką, że ciśnienie mi spadło do pedałów i resztę drogo przejechałam z przyklejonymi plastrem powiekami. Masz ślicznie rozwijający się domek, fantastyczną psicę, a przede wszystkim cuudownego wszystkojedzące dziecko!!! No i lampęęęę! Daj zdjęcie i linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2011 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Nitka Ty się nie kulaj Ty się zbieraj albo do mnie albo do DPS-i;) DPS-ia dobrze gadasz polać Ci;) Rasiula oj tam oj tam skubnęłaś tyle co ptaszek:P za komplementy dziękować Twoja psica też super z moją miałam spokój dłuższy czas:lol: linka wysłałam a fotę lampy to z tego co moja pamiętać to moja wrzucić kiedyś tam do galeryjki:P a jakiś tam poglądowy obrazek masz w lince;) i jeszcze raz bardzo dziękować za odwiedzinki:) zapraszam częściej:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts