wu 16.08.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Yetuś, DPS-ia no powiem tak:rolleyes: u mnie już cimno nic nie widać ale mnie rodzicielka wpuściła w maliny i zapytała czy jej nie pomoge okien umyć no jakbym mogła matce odmówić pomocy się wzięłam i zgodziłam zapomniała tylko dodać że te okna to u siory miały być myte:mad: no i tak wyszło że zanim rodzicielka siory dziecka nakarmiła i gadzinę domową ogarnęła to ja zdążyłam okna umyć u mnie ponoć na odrobku;) w sobotę myte być mają ale obawiam się że z nudów do soboty to ja je wszystkie 15 łącznie z 6 oknami dachowymi zdążę umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Z nudów?! A co Ty, motorek z tyłu masz? Mam nadzieję, że będziesz u mnie się tak nudzić, że też sobie coś znajdziesz. Do roboty. Dobra, wiem, sama wyjdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 .... do soboty to ja je wszystkie 15 łącznie z 6 oknami dachowymi zdążę umyć z tymi dachowymi to poczekaj na deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2011 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 DPS-ia dzieć u babci, małż w robocie jak z pracy wracam no to trzeba sobie jakoś czas wolny zorganizować żeby z nudów nie paść no przeca ciasto miałam piec u Ciebie:P Lesiu ale od środka mi deszczyk nie umyje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Wuska przestan o tych oknach, bo zmeczylam sie samym czytaniem. Co Ty Boze Narodzenie w sierpniu robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 jakie Boże Narodzenie:P toż już nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Wuśka, kiedyś Ci policzę, ile jęzorów pokazałaś na jednej stronie czyichkolwiek komentarzy. Chyba ścierpł Ci już ten jęzor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 a bo Ty zamiast dać mi odpocząć jak do Ciebie przyjadę to kombinujesz jakby mnie tu wykorzystać od razu dodam że ciasto to odpoczynek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 a żeby nie było że cięgiem o pierdołach to Wam opowiem jakie kuku małż mi zrobił dzisiaj;) podjeżdżam proszę ja Was pod własną bramę, wysiadłam coby otworzyć i oprałam się tylko o bramę kontemplując mój domek w nowej barwie;) nie że tynk ale zabawia się mój małż poprawkami kleju na ociepleniu a że zażądał białego kleju to domek przybiera wymarzony kolor cudnego odcienia bieli - nie jest czysto biały, nie śmietanka, nie w szary wpada ale po prostu cudo i tak sobie stanęłam i podziwiałam to arcydzieło bieli w otoczeniu szarości i ... zapomniałam bramę otworzyć i polazłam do auta z powrotem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 no no a to ci dowcipnis dobrze zes rozpoznala chalupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Wuśka, kiedyś Ci policzę, ile jęzorów pokazałaś na jednej stronie czyichkolwiek komentarzy. Chyba ścierpł Ci już ten jęzor... Ale tu dziś wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.08.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Wusia super, że się tak cieszysz Ja razem z Tobą No i wybieram się do Cia, tylko podpowiedz kiedy to możliwe i jakiś kontakcik na privka daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Martusia dobrze że tylko kawałki mi na biało przerobił bo jakby tak całą to kto wie;) potem się dopatrzyłam że wykusz też mi na biało przerobił Nelcia a kiedy tu smutno było:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Neluś o jak super:hug: w tygodniu to tak 16.00-16.30 jestem dostępna w weekend zasadniczo dowolna godzina:) to mi powiedz kiedy chcesz zaglądnąć a namiarki zaraz poślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ekstra. To pogadam z Moim i jutro dam znać, bo On dzisiaj jakiś chory (chyba się gruszek za dużo najadł) i już spacznie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Dzięki za privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 biedny Twojny:( już się cieszę i czekam do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.08.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 wusia, a w sobotę mogłoby być, czy masz może jakieś plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.08.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Oho! Wusia będzie miała pretekst, żeby odpocząć przed sobotą ...przy cieście:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 No - na ciasto Wusiowe to ja się już od dawna cieszę! Musiałaś bezcenną minę mieć, jak się zorientowałaś, że bramy nie otworzyłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts