jamles 18.08.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 jakie Boże Narodzenie:P toż już nic nie widać może wystarczy oczy otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2011 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Neluś a o której w sobotę?? Futrzasty jakie przed sobotą do soboty trza będzie cierpieć bez ciasta:P DPS-ia normalnie zaczynam czuć presję bo co będzie jak pierwszy raz się nie uda;) no minę jak minę ale niektórym to uszka by oklapły z letka:lol: Lesiu toż ja zamykam oczka żeby nie widzieć jakie brudne:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 a tak wygląda domek dzisiaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.08.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Nieustannie jestem wieeeelką fanka tego CUDA Wusia, ja się dostosuję, o ile masz wolny czas? P. musi tylko zawieźć rodziców do Cieszyna, rano, i jak wróci jesteśmy wolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.08.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Zadzwoniłam na wszelki wypadek do rodzicielki, o której chcą jechać do tego Cieszyna (do mojej siory) a ona mi, że o 3 po południu :bash:Kurde, nie wiem, co teraz bo w takim wypadku dojechalibysmy do Ciebie na 7 i to nie ma sensu wusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 to nie trzebabylo sie pytac tylko poinformowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Wunia, a po ja w ten kalendarz miałam patrzec, hę?Domek się lansuje, nie ma to tamto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Nelusia Martusia dobrze mówi;) a może przykulacie się bliżej rańca?? o siódmej też może być pod warunkiem że nie będziecie się zbierać o ósmej tylko znacznie znacznie później:lol: jakby co to i kimnąć się jest gdzie:lol2: o Martusia i dobrze mówisz;) Kasiula żeby nie Twoje zasługi to już byś w dupsko dostała:P domek dzięki klejowi nabiera docelowego koloru:lol: dorysuj sobie w wyobraźni czarne barierki i grafitowy klinkier na schodach i cokole i będziesz mieć komplet:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Fiu, fiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Wusia - domek śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 dziękuję dziękuję w imieniu domku;) dzisiaj wyjeżdżając z domku coby porobić mamie za taxi zobaczyłam jakąś kobitkę jadącą na rowerze, pierwszy raz widziałam na oczęta a ona do mnie "jak pani ma tu pięknie, raj na ziemi" normalnie do teraz mi sie japka cieszy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Na pewno ktoś ją nasłał... Uciekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 To Ty sama tego nie widzialas dotad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 No dobrze, że nie odjechałaś i nie pojechałaś szukać swojego domku... Ładnie mu tak A tak serio to Ty często pokazujesz ten język..., mama Cie nie nauczyła, że języka się nie pokazuje... no chyba , że tak jak nikt nie widzi .. Dzień dobry w domku A co i kto ma patrzeć w ten czy inny kalendarz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.08.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 wusia, napiszę na privka w sprawie spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.08.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 to nie trzebabylo sie pytac tylko poinformowac Jeszcze się tego nie nauczyłam, ale to byłoby dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 DPS-ia no też tak myślę Małgoś ja to wiedziałam ale miło że ktoś obcy też to zauważył Wiolcia fajnie że jesteś mama mówi że ulica mnie chowała to wiesz:lol: a w kalendarz patrzeć miała Kasia;) Neluś odpisałam i już się cieszę a teściową trzeba sobie wychować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 a i zapomniałam Wam napisać że domek od frontu już cały bieluśki i wykusz też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.08.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 wuńcia skrzyneczke proszę opróżnić bo nie mam jak privka wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.08.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 To nie teściowa tylko Moja Pani Matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts