Agduś 27.08.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 No to może zaraz spróbuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 No i co, udało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Agduś no i co właśnie masz subskrypcje czy nie:) Yetek no właśnie nudą wieje bo wszyscy uciekają DPS-ia jak połamanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 aha i co niektórzy jakiś konkurs na największą głupotę upalnego dnia rozpoczęli;) to się przyłączam produkowałam dzisiaj sok malinowy;) jako że durnej babie się indukcji zachciało to sokownik na tym nie działa znaczy trzeba było soczek wyciskać przez pieluszkę rąk nie czuję ale osiągnęłam niema 100 % wydajność z 4,5 kg malin wydusiłam prawie 4 litry czystego soku:lol: teraz tylko cukierek dodać i gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.08.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Jak dobrze, że nie mam indukcji! Wprawdzie soków nie produkuję, ale diabli by mnie brali, gdyby mi połowa garnków nie działała.Subskrypcje jakieś chyba mam - przynajmniej tak wychodzi z tego, co widziałam w profilu, ale kiedy kliknęłam, to mi się pierwsza strona otworzyła i żadnych nieprzeczytanych nie pokazało. Pewnie coś nie ta mam, ale na razie nie chciało mi się dochodzić co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.08.2011 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Subskrypcje jakieś chyba mam - przynajmniej tak wychodzi z tego, co widziałam w profilu, ale kiedy kliknęłam, to mi się pierwsza strona otworzyła i żadnych nieprzeczytanych nie pokazało. Pewnie coś nie ta mam, ale na razie nie chciało mi się dochodzić co. jak kiedy dojdziesz to szepnij słówko mam tak samo, ale bez subskrypcji tak jak bez indukcji da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 O matko, ja nie rozumiem, jak to Wy nie rozumiecie... chodzisz na swój profil i w nim na subskrypcje - powinna się pokazać lista wątków. PRZED nazwą każdego wątku jest taki czerwony punkt. Jeśli się go kliknie, wchodzi się na pierwszy nieprzeczytany post w wątku. ja to zazwyczaj otwieram w nowej karcie, żeby lista subskrypcji nadal była pod ręką. Prościej się nie da, naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 A ja nie rozumiem, że Ty nie rozumiesz, że My nie rozumiemy... I też nie mam subskrypcji... i latam i szukam i otwieram... Ale, że ja mało komputerowa jestem to wcale mi się zgłębiać tych tajników nie chce.... No i dobrze, ze dobrze mi z tym... Życzę miłego dnia i uśmiechu oraz 100% wydajności z malin i wszystkiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 WIEM JUŻ! U góry strony, na czarnej belce, trzeba najechać na wyraz FORUM, potem wejść na Szybkie Menu i tam na Subskrypcje - to jest to, o co mi chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.08.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Weszliście mi na ambit, więc poszłam zobaczyć tę subskrypcję z bliska. Lista wewątków, które rzekomo zasubskrybowałam była dłuuuuga i trochę czasu zajęło mi jej skrócenie. Teraz jest już zgodna z prawdą. Czy będę korzystała? Pewnie po dłuższych nieobecnościach na forumie albo trudnościach ze znalezieniem kogoś - tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 ufffffffff bo już się bałam że dożywotnio pozostaniemy temacie subsrypcji:lol: melduję że malinki zsoczkowane och jak pachnie w kuchni:) ten zapach wart każdego wysiłku:) co tam że ręcami ruszyć nie mogiem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.08.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Moje tyfuski nie lubią soku malinowego. Ja ostatecznie mogę wypić... No to po co miałabym go robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 a moje dziecię surowych malinek nie kce jeść ale do soku to jak muszka owocówka się pchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.08.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 2/3 naszych ani świeżych ani soczku, 1/3 je świeże, ale soczku nie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 no w sumie to lekarstwo jest to trzeba zażywać a nie lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 A gdzie i po ile kupowałaś malinki?Chętnie bym wstawiła kilka słoików do spiżarki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Wioluś u koleżanki po 8 zł kilogram:) słodziutkie i bez robaczków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 A ma w ciągłej sprzedaży? I ile może mi sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 ma w ciągłej i ile chcesz:lol: przy czym w tym tygodniu to już chyba ma wszystko obstawione ale to bym musiała wiedzieć ile chcesz to wtedy coś można uzgodnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Kiedyś Nelcioa miała też maliny. Ciekawe czy jeszcze ma i jak co to po ile... Bo i do Ciebie i Nel mam mniej wiecej tyle samo tylko w różnych kierunkach.... Wzięłabym jakieś 15kg... Tylko czy to aby nie za mało....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts