wu 28.08.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 weź nie przeginaj że do Nelci masz tyle co do mnie:P czy 15 kg to nie za mało to nie wiem zależy ile chcesz soku ja mam 10 słoiczków takich ciut większych czystego soku i myślę że na zimę na przeziębienie styknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Takich po dżemie? czy może większe słoiczki...?określ dokładniej... Aaaaa i u mnie sok malinowy bynajmniej nie jest jako lekarstwo... niestety, albo stety piją go wszyscy w sporych ilościach nawet zamiast herbaty....Niestety wyjechałam kiedy były wiśnie, więc nie zrobiłam soku z wiśni..... No może do Nel jest ciut dalej, ale u Ciebie już byłam, a u Nel jeszcze nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Z zadrości az mnie skręca, u nas w ogóle nie ma owoców w tym roku, w maju przyszedł mróz i kwiaty pomarzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Wusia... dzwoniłam, ale nie mogłam się dodzwonić... oj moja dziura i zasięg.....Zamów mi 15kg malin... Odbiór natychmiastowy jak będą dziś czy jutro, wsiadam w turbolota i odbieram.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Wioluś tak jak mówiłam raczej koniec tygodnia masz czas się psychicznie przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.08.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Co Wy baby wita o dzieciach i malinach :D U nas się robi tak zalewa spirytem maliny, po 4 tygodniach zlewa spiryt zalewa wodą z cukrem, po tygodniu zlewa wode i znów zalewa nową wode, po tygodniu znów to samo. Moje dziecka potem to aż się szturchają jak jedzą na wyścigi te malinki a jakies spanie mają :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 oj Nitka to ma być dla zdrowotności a nie alkoholizowania nieletnich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Eeeeeeej ta Wusia.... toż to dla zdrowotności ich snu jest , a nie na alkoholizm Nooo ja mojemu Rispolept musiałam dawać, a teraz malinki mu podam Cze Nitka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 ja nie wiem czy Emilowi przy tych prochach co bierze to zdrowe by były takie malinki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Nieeee to prochy są nie zdrowe, bo jeszcze bierze i inne... a te to były na spokojność, i to że w pewnym okresie wstawał o pierwszej/drugiej w nocy i mamusia zrób mi śniadanko? dlaczego tak ciemno...? A teraz to żadnych prochów bym mu nie dała tylko malinki Może wreszcie spokój bym miała choć na chwilę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Wiola zaś Ci w nałóg malinkowy wpadnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.08.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 nie mogę, dzieci alkoholizują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.08.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ja się sama alkoholizowałam w dzieciństwie. Ojciec robił czasem pyszne wisienki. Mama po pewnym czasie wyjmowała sobie kilka owoców na spodeczek i zjadała. Podejrzeliśmy to z bratem i zechcieliśmy spróbować. A może nam sama dała na próbę. Posmakowały, więc podbieraliśmy regularnie. Czemu się rodzice nie skapnęli, to nie wiem, ale wisienki szybko znikały z balonu. Jadałam też batoniki z alkoholem (nieświadomie, jak wszystkie dzieci), dostawałam syropki z alkoholem... i co? Wbrew dzisiejszym panicznym opiniom w alkoholizm nie popadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.08.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 oj Nitka to ma być dla zdrowotności a nie alkoholizowania nieletnich;) kochana dla zdrowotności to ja w tym roku robie maliny z cytryną na białym rumie wskazania: kaszel, przeziębienie, grypa OO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.08.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 kochana dla zdrowotności to ja w tym roku robie maliny z cytryną na białym rumie wskazania: kaszel, przeziębienie, grypa OO! ty to wszędzie chodzisz, tylko do mnie nie zaglądasz a u mnie tyle nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.08.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Właśnie u Cię siedze ... ja po próżnicy nie bede gadać... jak Bąki odstawie do szkoły to po prostu zajade pomacać i tyle :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ja jak się zalkoholizowałam raz w wieku trzech lat tak do dwudziestu trzech nie próbowałam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 To musiałas nieźle dać w palnik w te 3 latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 to nie o ilość chodziło tylko o zaskoczenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 O Ty pijaczko. Ja zaczelam w wieku lat 6, bialym winem sie uchlalam, do dzis pamietam te helikoptery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts