wu 30.08.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ja się nie uchlałam:P po prostu zamiast wielkiego łyka coca-coli walnęłam wielki łyk coca-coli z dużym dodatkiem wódki, która sobie dorośli naszykowali na wieczór:P potem miałam taką traumę że nawet coli nie chciałam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 O Ty pijaczko. Ja zaczelam w wieku lat 6, bialym winem sie uchlalam, do dzis pamietam te helikoptery. :rotfl: No i powiedz jeszcze, że od tego czasu nie przestałaś, skoro te helikoptery widzisz i pamiętasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Uuuu, śliskie tematy się zaczęły. Ja miałam z papierosami podobnie do Wusiowego alkoholu. Jak spróbowałam w wieku lat 9, to następnego zapaliłam po 10 latach. Potem przez 20 lat paliłam. Ale rzuciłam i już dłuuuugo nie palę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.08.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 E chyba nie tak dluuuugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.08.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 No widzisz Depsia to zmądrzałaś... tylko dlaczego to zaćmienie umysły trwało aż 20 lat??????? Przynajmniej nie śmierdzisz teraz jak popielniczka A jak długo nie palisz już??? Ja nie nauczyłam się palić i pić do dzisiaj. Wrogiem papierosów jestem jak diabli. Nawet teściowa grzecznie wychodzi i latem i zimą na zewnątrz żeby zapalić.... W domu u nas się nie pali... Mnie to okrutnie śmierdzi... A alkohol.... czasem pół piwa wypiję i już mi szumi, czasami dwa mogę, albo jakiegoś drinka, ale muszę mieć ochotę i dzień. A podobno zaczynałam też w wieku dwóch- góra trzech lat... Otworzyłam korek wina egipskiego słodkiego, pół rozlałam, trochę wypiłam i się podobno opiłam... Mama w tym czasie po nocy usnęła.... Mama na wytrzeźwienie zabrała mnie do parku Kościuszki, a ja się majgałam jak nie wiem, ludzie chcieli mnie podnosić, a mama mnie pilnowała.... Ja tego kompletnie nie pamiętam, ale alkoholu nie pijam ani codziennie, czasami nawet raz na tydzień nie piję. Na imprezach też niekoniecznie... Czyli w nałóg nie wpadłam.... Ale helikopterów nie widziałam i nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 No widzisz Depsia to zmądrzałaś... tylko dlaczego to zaćmienie umysły trwało aż 20 lat??????? w mózgu był objazd do tej właściwej komórki u mnie już 30 lat minęło jak objazd zlikwidowało ...... Cotnari ( czy jakoś tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 :rotfl: No i powiedz jeszcze, że od tego czasu nie przestałaś, skoro te helikoptery widzisz i pamiętasz..... Tak Arnika, ja wiem, ze Ty mnie masz za alkoholiczke, nie musisz tego powtarzac w kazdym poscie. Widzisz, kazdy ma jakies niezdrowe nalogi, przez grzecznosc nie wytkne Ci Twoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Nooo, ja już nie palę wieeeeele lat. Nie przyznam się ile, bo zaczniecie mi liczyć wiek! W każdym razie zmądrzałam i bardzo się cieszę z tego. Chociaż przybyło mi nie tylko lat, ale także kilogramów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Iiiieeetaaaaam ... paliłam i palę - bo lubię! Za to nie piję - w ogóle, a do piwa to mam taki stosunek jak Arnika i Agduś do papierosów ... niesympatyczny, znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.08.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Znaczy mam piwa u Ciebie nie pijać, skoro Ty papierochów u nas nie palisz? A'propos - jak idzie poszukiwanie chętnych na święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Nie przeszkadzałyby mi papierosy, gdyby tak nie cuchnęły...Dlaczego nie ma papierosów, które pachną świeżą bryzą nadmorską??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Wunia... mężuś już jedzie, będzie za jakieś 30-40 min..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Wiolcia wydałam Twojemu małżowi 15 kg ale ile dowiezie to nie mam pojęcia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 słuchajcie ludki kumpela nagrodę zbiera dla swojego wcześniaczka, z którego wyrósł już kawał chłopa;) pomożecie;) wystarczy kliknąć raz dnia:) http://www.bebiko.pl/home/konkurs/12-usmiechow-na-2012-galeria/#galeria/362/7507 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ty wiesz, że on już podjechał....???????!!!!!!!!!!! I kto tu mówi , że mój samochodzik to nie turbolot???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Wiolcia wydałam Twojemu małżowi 15 kg ale ile dowiezie to nie mam pojęcia:lol: A czemu nie wiesz, ile dowiezie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 bo zaczął jeść zanim wyszedł ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.09.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 kliknelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 dzięki Anuś może im się uda:) jakbyś się nudziła to możesz codziennie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja też kliknęłam. A właściwie to mamy klikać na malucha z mamą nad morzem...? Dużo przywiózł, więc jutro robota.... Sama już więcej zjadłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts