ghost34 14.11.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 te które odziwedziłem jak poznaja to ok jak nie poznaja to trudno .. (ciebie nie?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a które Duszku pewnie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a sprawdź..bo dopiero co na was..byłem na nitusi agnieszkakusi tyz..miedzy innymi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a sprawdź..bo dopiero co na was..byłem na nitusi agnieszkakusi tyz..miedzy innymi..Jakoś nie zauważyłam, żebyś na mnei był, no ale Ty Duch jesteś, to i może??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.11.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ostatnio dostałam prezent na NK, buziaka pojęcia nie mam od kogo Małż nie był szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Nitu to ja tak ostrożnie zapytam nie mogłabyś z tym dachem do lata poczekać teoretycznie tak.... ale to oznacza, że ze wszystkim czekam do lata... przecie nie ma co malować, jak mi będa całą zabudowę k-g przy veluxach zdzierać... przecie nie ma robić podłóg jak mi za chwile będą na niej rusztowanie stawiać by sie do tego okna dostać.... a czekać nie ma co bo na te wady mam ino rok rękojmi... potem się wypną i każą sobie samemu okna poprawiać... no i tak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ostatnio dostałam prezent na NK, buziaka pojęcia nie mam od kogo Małż nie był szczęśliwy Rozumiem go doskonale meżczyźni maja silne poczucie "własności"...i jeśli nawet jest przypuszczenie że kradna to stają sie nerwowi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a sprawdź..bo dopiero co na was..byłem na nitusi agnieszkakusi tyz..miedzy innymi.. potwierdzam.... u już mu nawet ciukłam, że janioła próbuje udawać... z pifem w rence... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 no Duszku u mnie Cię zdecydowanie nie było tylko czemu płaczesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 a bo ja silni przejmujacy jezdem..czy cóś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 no już otrzyj łezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 to cóś do śmiechu na koniec tygodnia Żona wróciła wcześniej do domu i zastała męża w wyrku z piękną, młodą seksowną dziewczyną. - Ty niewierna świnio - wydziera się na całe mieszkanie. - Jak śmiesz to robić MI, matce twoich dzieci...!? Wychodzę, chcę rozwodu Mąż woła za nią: - Poczekaj chwilkę, wyjaśnię ci jak to było... - Nie wiem w sumie na co mam czekać, ale to będzie ostatnia rzecz jaką od ciebie słyszę, streszczaj się .- Jadąc do domu z pracy zobaczyłem jak ta młoda dama łapie stopa, zlitowałem się i zabrałem. Już w samochodzie zauważyłem, że jest chuda, obskurnie ubrana i brudna. Wyznała mi, że nie jadła od trzech dni. Tak się wzruszyłem,że przywiozłem ją do domu i dałem jej twoją wczorajszą kolację, której nie zjadłaś bo się odchudzasz. Biedaczka pochłonęła ją w dosłownie dwie minuty. Popatrzyłem na jej umorusaną twarz i zapytałem, czy nie chce się wykąpać. Kiedy brała prysznic, zauważyłem, że jej ubrania też są brudne i jest w nich pełno dziur więc dałem jej twoje jeansy, których nie nosisz od kilku lat bo w nie nie wchodzisz. Dałem jej też koszulkę, którą kupiłem ci na imieniny, ale ty jej nie nosisz bo twierdzisz, że "nie mam dobrego gustu". Dałem jej sweter, który dostałaś od mojej siostry na święta, a ty go nie nosisz tylko dlatego żeby ją denerwować. Do kompletu dorzuciłem jeszcze buty, które kupiłem ci w drogim sklepie. a ty ich nie nosisz od czasu jak zauważyłaś, że twoja psiapsiuła ma takie same... Była mi bardzo wdzięczna i kiedy odprowadzałem ją do drzwi zapytała się ze łzami w oczach: "ma pan jeszcze coś, czego żona nie używa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 no jak się pięknie facio wytłumaczył.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.11.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 dopre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 wiedziałam że się panom spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 sie nomalnie...zachwyciłem..wusiu..nauki pobrałem ale ze taki nie jezdem to tylko albo aż sie ubawiłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.11.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 wiedziałam że się panom spodoba ta a Panie inaczej by zrobiły jakby takiego nieszczęśnika spotkały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2008 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 hmmmmmmmmmmm no cóż to chyba tylko Kamyczku o mężach źle by świadczyło Duszku toż to na rozrywkę było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 no a tamto przecie o żonach świadczyło kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 właśnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts