Arnika 08.09.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Ania a ile i jakie masz te solary panele czy rury, jaki masz zbiornik i czy wystarczy dla Was wody CWU i czy solary dogrzewają też CO. I jak droga to była przyjemność , bo ja nie będę biegać za kredytem z BOŚ a gmina u nas nie idzie z postępem i też nie dofinansowuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.09.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Wiola ja mam panele, ale teraz Dejw mowi ze prozniowe lepsze, zbiornik mam chyba na 300 l, nie dogrzewaja co, mam zrobiona instalacje do CO z kominka z plaszczem, ale kominka na razie brak i jakos mi go nie brakuje a kosztow nie pamietam dobrze.... ale nie wiecej niz dyche z instalacjami, zasobnikami, robocizna etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.09.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Próżniowe to te rury, a panelowe to panele..., chyba dobrze rozumie... A ile macie tych paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 a widzisz Wiolcia to my przewidująco zostawiliśmy sobie kilka dachówek bo niby dostępna bez problemu ale żeby się nie okazało że jakby była potrzebna za jakiś czas to odcień będzie inny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Jak czytam o dachówkach, słabo mi się robi - nasz dom potrzebuje wymiany dachówek, a kasy jeszcze dłuuugo nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Wusia ja też przewidująco chciałam zostawić kilkadziesiąt dachówek, ale na pokrycie dachu brakło 500sztuk, załatwili mi je...., ale i tak brakło 1 ! sztuki ! A ze dałam dachówkę z kominkiem to w taki sposób odzyskałam 1 sztukę i majstry włożyli w brakujące miejsce, a mnie na zapas nie starczyło ani jednej... Chciałam kupić, ale już nie było, więc zamówiłam, ale firma zamówienie olała i nie miałam dachóweczki... Aż się nie wściekłam i na jednym składzie wystawki nie rozebrałam własnoręczne.... Teraz już mam 32 sztuki, ale mieć będę jeszcze, bo rozbiorę jeszcze jedną wystawkę w jednym składzie budowlanym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Wiola to ja nie wiem jak Ci wyliczali dach bo u mnie jak na składzie policzyli to ze sporym naddatkiem tak do rozliczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Sama nie wiem.... Chyba tak policzyli, żeby mnie cena nie zabiła, a potem to był mus domówić i koniec.... Pewnie tak musiało być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Ważne, że już trochę jej jest i jeszcze będzie, to nie będziesz miała stresa, że bez zapasu jesteś. Wusia, zaczynam dni odliczać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 DPS-ia oj odliczaj odliczaj:cool: i dmuchaj żeby rosły;) ja też już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Nie rosną... nigdzie nie ma... Pomimo iż mam spory zapas zeszłorocznych to bym pozbierała świeżych..... Ja lubię tylko zbierać i jeść... , ale nie lubię przetwarzać... Trochę Wam zazdraszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 No pewnie, że jest czego zazdraszczać, więc zazdraszczaj na zdrowie! Może następnym razem uda się i Tobie, Kochana. Bo Wusia to mam nadzieję, że przynajmniej raz w roku będzie zajeżdżać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 no nie wiem DPS-ia nie wiem:lol: zobaczymy czy do przyszłego roku dożyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 A Wusia jak zwykle tryska optymizmem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 no Aguś aż mi się uszami wylewa ten optymizm;) jakoś tak ostatnio wszyscy się uwzięli skracać mi tą doczesną mękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Jeżeli leje Ci się coś z uszu, to zasuwaj do laryngologa - zapalenie masz ani chybi i to solidne!Nie "wszyscy" bo ja jakoś chyba nie. Nie mam czasu zaweźmiwać się na Ciebie, gdybym nawet miała powód. No, przyznawać się po kolei, kto się zawziął! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 a przeca nikt na forumie tu same dobre ludzie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Znaczy nie "wszyscy". Przesadzasz koleżanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Wszyscy, wszyscy... Wlasnie sobie weszlam na BD i tak sobie popatrzylam, jak te ludzie nie maja co robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Na co weszłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts