wu 14.09.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 DPS-ia no mam nadzieję ze i dla mnie się coś ostanie z grzybków;) Nitusia Tyś go chyba nie znalazła;) całkiem z przypadku przerobiłam 2,5 kg malinek na dżem;) mam 10 słoików dżemu ale za to nie spakowana jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.09.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Przecież pisałaś, że pakować się będziesz jutro rano, co złapiesz to weźmiesz I szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 no zawinę co w ręce wpadnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Trza ustalić plan zajęć i w ogóle. od świtu do południa szukanie grzybów obiad, po obiedzie wyjazd na zakupy ...... grzybów później do kolacji czyszczenie, suszenie grzybów i plewienie między sosnami po kolacji flaszka albo dwie i spać, bo od świtu powtórka z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.09.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Wusiaczku, a gdzie Ty się pakujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Wusiaczku, a gdzie Ty się pakujesz? http://www.youtube.com/watch?v=dFttaXuC0BM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.09.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 To na ryby, na grzyby, czy na lwyby? Tak czy siak... faaajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 eeeeeeeee, do Depesi las wyplewić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Wusiek no dupa no... nie moge załączyć załącznika... bujało mi się wczoraj a z 50 minut i zdechło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dobrej zabawy.... Pozdrów i uściskaj ode mnie DEPsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ale się grzyby sypną! Szkoda tylko, że na zdjęciach jeno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 mówię Wam jak mi u DPS-i i Sołtysa dobrze było:hug: szkoda że tak krótko:( ale jak komu ciszy, spokoju i ciepła potrzeba to tylko do Nich odpoczywać tyle że dbałości o linię wizyta u Nich strasznie szkodzi:( no DPS-iowy chlebek strasznie smaczny ja nie wiem czego Oni tam dodają do tego chleba;) ale normalnie w nałóg popaść można i jeść i jeść i jeść ale za rok też sobie tak dobrze zrobimy z Młodym:lol: i powiem Wam że ja tam się boję co się u DPS-iów dzieje jak są grzyby bo niby grzybów niet a ja mam trzy słoiki ususzonych:lol: a ludziów w kolejce do DPS-i jak mrówków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 To dobrze, że wypoczęłaś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 A ja sie właśnie zastanawiałam czy Ty dojechałaś, czy jeszcze jedziesz... ale stawiałam że auto rozpakowujesz bo ciemno się robi, a młode do przedszkola jutro Dobrze, ze jesteście cali i wypoczęci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ....tyle że dbałości o linię wizyta u Nich strasznie szkodzi:.... ... ha ha ... sprytna Depsia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Wunia.... a jakie duże te słoiki? i jakie grzyby nazbierałaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Depsia się chwali, że Cię do roboty zagoniła. Odpoczywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Nefcia jakbym tam posiedziała z 2 tygodnie to bym była normalnie wyleżana jak pola koło mnie;) Wiolcia już sporo czasu jak wróciłam i auto rozpakowałam Młode też dawno śpi;) a słoiki to jeden taki ponadlitrowy i dwa litrowe grzybki kozaczki białe i czerwone i jakiś prawy się też zapodział ale są fantastycznie ususzone nad piecem:) no Gwoździku teraz druga sesja z odchudzaniem konieczna;) Agduś roboty to DPS-ia miała przy nas;) odpoczywałam, odpoczywam a jutro bleeeeeeeeeeeee do roboty:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 To też dlatego na necie jej nie było nigdzie.... i nawet do tej pory nie zajrzała..... Tak Ją wykończyłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 No bo to tylko my z Depsią we dwie siedząc obok siebie na sofie gadałyśmy przez forum. Wusia normalniejsza jest najwyraźniej...A lenienie się tylko u kogoś tak fajnie wychodzi. U siebie się nie da. Wiem coś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts