wu 18.09.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 eeeeeeeeee jak nie było toż pisała u siebie dzisiaj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Z naszego egoistycznego punktu widzenia to dobrze, że nie pojechałaś na dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Agduś a czemuż to bo nie zakumałam:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 bo by cie na forum nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 eeeeeeeeeeeee tam i tak nic ciekawego u mnie nie ma:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.09.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Toś poszalała Ja koniecznie muszę zapisać namiarki i wybrać się do DPSi z rodzinką A wiesz, że pamiętałam o tym Waszym wyjeździe i myślałam kilka razy w ciągu weekendu, co tam właśnie z Piotrusiem porabiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Nelcia nie ma lepszego miejsca dla dzieciaków jak u DPS-i, od razu zapominają o telewizorze, o komputerze, jedzą jak smoki i padają wieczorem jak muchy;) łaziliśmy po lesie, byliśmy w DPS-iowej klamociarni;) coś niecoś sobie zakupiłam:lol: piekliśmy pieczonki, jedliśmy długie spokojne śniadanka, piliśmy pyszną kawę, jeździliśmy traktorkiem i żarliśmy przepyszniasty chleb;) a to wszystko spokojnie, bez pośpiechu i pozostali goście fajni i miło się z nimi gadało, znaczy się taka sielska rodzinna atmosfera żyć Neluś i nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kto ciekawy, to zapraszam serdecznie, a Wusia to nic nie leżała, tylko w garach mieszała, ciasto piekła, po lesie i po klamociarni ganiała... Faaajnie, ino mało... Wusia - jakie Mojny w klamociarni fajne zdjęcie zrobił, to usmiałam się do rozpuku, jutro postaram Ci sie wysłać. I jeszcze raz dziękujemy!!! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 A co to klamociarnia???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 DPS-ia no musiałaś z tym zdjęciem musiałaś teraz spać nie będę z ciekawości;) mnie też mało za rok się przyłożę i postaram o więcej;) nie Kochana to my dziękujemy Wam:hug: a w garach to nie ja mieszałam jeno moje Młode w misce z ciastem na chlebuś bo Piotrusia Sołtys rozpuszczał niemożebnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 oj Wiola to Ci już musi DPS-ia wytłumaczyć ale generalnie to fajniste miejsce gdzie można tanio fajne rzeczy kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Oooo i to już mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 mnie też się podobało:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 A co kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 formę na babola, talerz na jajca na twardo, komplet małych szklanych pucharków i zestaw takich salaterek na grzybki, papryczkę i takie tam zakąski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Aaaa to Ty na szrocie byłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 no toż mówię klamociarnia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.09.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Agduś a czemuż to bo nie zakumałam:jawdrop: bo by cie na forum nie bylo No właśnie! Nelcia nie ma lepszego miejsca dla dzieciaków jak u DPS-i, od razu zapominają o telewizorze, o komputerze, jedzą jak smoki i padają wieczorem jak muchy;) Poza jedzeniem jak smoki to się zgadza. Moje młodsze nie jedzą jak smoki nigdy i nigdzie. Tak ciągle o tym chlebie piszecie, że chyba wreszcie się uśmiechnę znowu o zakwas i zacznę piec. Moje dzieci oczywiście tego chleba nie ruszają, ale my owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ha, klamociarnia to moje ulubione miejsce, wydałam tam już sporo pieniędzy... Wusia, zara lecę zdjęcia spróbować wysłać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts