wu 21.09.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Osie to z bagienkiem raczej:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ja mam jelenie na rykowisku, nie mylić absolutnie z obrazowym kicze, bo to się odbywa naprawdę! Skoro jeleń się uchowa w okolicach Uroczyska to Oś tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 a normalnie jak sobie Osia zwabiłam to teraz każdy na gotowe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.09.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 A ja mam swoje bażanty, sarny i koziołki... HA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ha, Osia - trzymam za słowo! A czy Wy, Osie, macie coś wspólnego z jakąś szkołą językową??? Taki mail przyszedł do mnie ostatnio i z Wami mi się nieodparcie kojarzy... Nigdy we życiu... Oś jeno w łacinie i to tej niewłaściwej dobry... Osie to z bagienkiem raczej:lol: Bagno, błotko jest PIIIIĘĘĘKNE... Szkoda, że czasu teraz nawet na przyjemności nie mam... Ja mam jelenie na rykowisku, nie mylić absolutnie z obrazowym kicze, bo to się odbywa naprawdę! Skoro jeleń się uchowa w okolicach Uroczyska to Oś tym bardziej Oś siem chował nie będzie, w końcu jak zapraszacie to nie musi bez komin alibo inszą kozę się wślizgiwać z partyzanta... a normalnie jak sobie Osia zwabiłam to teraz każdy na gotowe:P A tam zwabiłaś... sam wlozł... A ja mam swoje bażanty, sarny i koziołki... HA !!!! Hmmm... rozumiem, że Oś Ci nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Moose... Pasuje... Ale jedni mają jelenie, inni Osie, a ja mam bażanty, sarny, koziołki, wiewiórki i inne żyjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Wuśka - ZWABIŁAŚ OSIA??? Przyjechał??? Ja też chcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Depsia, taż osie bagna lubią a u Ciebie suchutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 DPS-ia wszystko w swoim czasie;) póki co zwabiłam Osia do komentów nie chlip tak rozpaczliwie:lol: ale jak Osia ma do mnie blisko to jak najbardziej Osia zapraszam:lol: Agduś cichaj bo DPS-ia sobie bagno stworzy:lol: w tym roku prześladują mnie maliny:rolleyes: znowu miałam 5 kilo do przerobienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 A ja jestem malinowo niedoinwestowana. I bobu nie pojadłam, bo akurat wyjechaliśmy, kiedy się zaczął na dobre. I ogórków takich kiszonych na zjedzenie od razu też nie było... Eeee tam! W przyszłym roku spędzimy wakacje w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 o malinowo to ja w tym roku mam konkretnie:lol: mam soczek i galaretkę i dżemik i znowu soczek:rotfl: i ogóreczki małosolne miałam i boberku pojadłam nie ma to jak w domku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Moose... Pasuje... Hhehehe to żart był... jeno jedną buźkę zeżarło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Wuśka - ZWABIŁAŚ OSIA??? Przyjechał??? Ja też chcę!!! Będziesz wyć jak przybędę..., żebym się szybciej wyniosła.... DPS-ia wszystko w swoim czasie;) póki co zwabiłam Osia do komentów nie chlip tak rozpaczliwie:lol: ale jak Osia ma do mnie blisko to jak najbardziej Osia zapraszam:lol: Ale ja mam wszędy daleko... wszak we centralce siedzem... Gdyby było bliżej to choć na kwilkę bym przylazła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Osia - Ty nie bądź taka pewna swego, możesz jeszcze Ty wyć, żeby Cię wypuścili jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.09.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 (...)Ale ja mam wszędy daleko... wszak we centralce siedzem... Gdyby było bliżej to choć na kwilkę bym przylazła... ...bo ty w złej centralce siedzisz. Z mojej centralki wszędzie blisko:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Osia a coś bliżej kaj ta Twoja centralka;) ta Futrzak do mnie masz daleko:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ...bo ty w złej centralce siedzisz. Z mojej centralki wszędzie blisko:p:lol2: Sorry... Osia - Ty nie bądź taka pewna swego, możesz jeszcze Ty wyć, żeby Cię wypuścili jak najszybciej. Eee tam siem nie bojem... Osia a coś bliżej kaj ta Twoja centralka;) ta Futrzak do mnie masz daleko:P Kole Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Osia eeeeeeeeee to masz marne 190 kilosków do mnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Osia eeeeeeeeee to masz marne 190 kilosków do mnie:lol: Dla mnie odległości do 350kaemów nie istniały dopóki chałupy nie zaczęłam budować... Do 200 jest bliziutko... wusia a gdzież Ty stacjonujesz???? hę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 no widzisz znaczy do mnie Osia ma bliziutko:lol: napisałam Ci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts