wu 24.09.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 a że chodzą to pewne a z tym wyrobieniem planu to też nie masz pewności że to już wszystko co zapisane miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Ale że wszystko, co zaplanowane, to mam pewność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 no teraz działania pozaplanowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Pozaplanowe to ja mam zoo w domu. I niech tak zostanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Rech ... rech ... rech ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ta nawet jakaś żabka przyszła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 no to ja w temacie wpadnę se na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Nooo to dobrze, że o 21.00 poszłam spać, a wstałam o 9.00 ... wyspana razem z moją suczką... Nooo to ja w temacie zmywania mam koleżankę - zmywarkę... Gotować to już wiecie... A o pieluchach się nie wypowiadam, bo ja już wiek poprodukcyjny, teraz to mi tylko na wnuki czekać, ale też się nie śpieszę, a synowie to niech się w Gdańsku ożenią, bo... daleko Nooo i tak niech pozostanie..... Jadę nad jeziorko zobaczyć co najstarsze i najmłodsze robi, zrobić żarełko, i po nadzorować... ponoć miał wyczyścić taras, i trzeba go zaolejować.... Młody zamiast na żaglówkach to ryby łowi... ale tylko te z ADHD, bo inne nie mają szans się złowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Gotowanie... Brrrrr, nie cierpię! Zdecydowanie wole pozmywać. Koleżankę zmywarkę mam, ale mam też dla grup takie specjalne duże pojemniki stalowe z podgrzewaczami - ich się nie da wepchać do zmywarki, za duże. No to musiałam ręcznie. Jak już myłam, to i resztę pomyłam, co będę tyle wody marnować. Co do pieluch - ja już (na szczęście!!!) całkowicie poprodukcyjna, niech się inni martwią. Mogę porechotać z Brazą! Rech, rech, rech!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 a ja nie lubię zmywać, boli mnie przy tym kręgosłup wolę gotować jak z mamą mieszkałam to jak święta były to ja robiłam ciasta, mięsko szykowałam i tylko brudne gary pyk do zlewu a one czarodziejsko znikały z niego;) szybko nam z mamą robota szła jedna brudziła druga myła i ciągle było co brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Ja kiedyś, w czasach przedzmywarkowych, ogłosiłam bunt. Nie myłam. Czekałam aż sie same umyją. Kto chciał jeść - musiał sobie wyjąć ze zlewu i umyć. Też metoda... Same się nie umyły. Skapitulowałam po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.09.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 SONDA PYTANIE - Woli Pani lakierować czy zmywać paznokcie ? Brrrrr, nie cierpię! Zdecydowanie wole pozmywać. a ja nie lubię zmywać, boli mnie przy tym kręgosłup .. Ja kiedyś, ... ogłosiłam bunt. Nie myłam. Czekałam aż sie same umyją. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Nie paznokcie, tylko głowę mężowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 lakierować głowę ale po co:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 no niektórzy lubią na wysoki połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 A czasami do połysku jeszcze poślizg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.09.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Gwoździor... skądsięciebie to bierze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.09.2011 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ja kiedyś, w czasach przedzmywarkowych, ogłosiłam bunt. Nie myłam. Czekałam aż sie same umyją. Kto chciał jeść - musiał sobie wyjąć ze zlewu i umyć. Też metoda... Same się nie umyły. Skapitulowałam po jakimś czasie. Ile trwał jakśczas? Dobrze, że miałaś litość i że zdążyli ich jeszcze odratować przed śmiercią z głodu i wycieńczenia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 lakierować głowę ale po co:rotfl: No jakże, toż lakier do włosów to podstawowe wyposażenie... A Ty zawsze taka rozczochrana latasz jak u nas? Dobra, wiem, sama wyjdę... http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts