wu 26.09.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Malka no tak poler to podstawa:lol: Brazula jak poler to nie ma siły poślizg musi być Osia Gwoździkowi bierze się z nas;) trza bardzo zważać na słowa:lol: Yetek no sami by sobie byli winni jakby z lenistwa z głodu pomarli:lol: DPS-ia u Was to byłam nieźle wygładzona:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Święci pańscy, przeczytałam "wygłodzona"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 no przestań chlebek mi się jeszcze nie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Święci pańscy, przeczytałam "wygłodzona"... Ja też - i mało z krucjatą nie ruszyłam, bo toż by była kalumnia straszliwa dla Ciebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 nie no DPS-ia pasła mnie jak świnkę na świąteczny ubój;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Depsia ludożercą??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 mięso drogie w sumie:rolleyes: a jak się uwędzi to pewnie i ludzia wszamać można gratis:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Na pewno można. Ja jednak wolę marchewkę. Mimo wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 marchewka zawsze dobra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A moja z ogródka najlepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 moja też mała bo mała ale pyszna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No ba! Bez nawozów paskudnych takie smoki, jakie w sklepie sprzedają, to nam nie urosną! W dodatku nie mam serca przerywać, więc mam mniejszą, ale w tym roku i tak mi piękna urosła i całkiem, całkiem okazałe egzemplarze się trafiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja późno siałam więc taka sobie ale jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ja nie mam w ogóle, bo się zrewanżowałam za ubiegłoroczne wypięcie się marchewki na mnie tym samym. Muszę udać się do sąsiadki, Ona ponoć ma i to nawet łądną i też bez nawozów. Jakbym pobyła dłużej u Depsi to pewnie przytyłabym z 8 kilogramów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 na samym chlebku człowiek by się spasł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Eeee, bez przesady z tym upasaniem, a Brazuni to by wcale a wcale nie zaszkodziło przytyć nieco. Z wędzonego i wszelkiego innego mięska ludziowego jednak rezygnujemy, jakoś nie mamy przekonania... Boszsz, kiedy ja to wszystko poprasuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Co Ty chcesz prasować? Wędzone mięso???!!!I w ogóle po co prasujesz - przecież to przeżytek i wstecznictwo jest! Gościom zawieś w pokojach ulotki o szkodliwości prasowania dla środowiska naturalnego. Przecież Wy gospodarstwo ekologiczne prowadzicie, a Ty nieekologicznie zużywasz prąd na jakieś głupie prasowanie! Żaden szanujący się ekolog nie przyjedzie do Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Z wędzonego i wszelkiego innego mięska ludziowego jednak rezygnujemy Boszsz, kiedy ja to wszystko poprasuję... Wolałabym zrezygnować z prasowania... Co Ty chcesz prasować? Wędzone mięso???!!! Może to taki nowy ekologiczny sposób na przechowywanie... Było suszenie, wędzenie, zamrażanie, konserwowanie, liofilizacja i coś tam jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Łoś... kandyzacja też i marynowanie, i pasteryzowanie.... Wusia Ty żyjesz????????Co robisz jak Cie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No nie wiem, mjak w tym szale wpadnie mi pod żelazko boczek na ten przykład, to kto wie, co ja mogę zrobić. Do prasowania mam jeszcze tylko jakieś 8 wielkich obrusów, no i te pościele, które nie reagują zupełnie na traktowanie maglem. Wusia, gdzie Ty znowu przepadłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts