Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no właśnie nie dość, że powiedzą o niej słowo na k... lub jakoś podobnie to jeszcze będą żałowali męza - biedaczynę....

tak :lol: :lol: :lol:

wygrała Pani sweter :wink: :lol: :lol: :lol:

och naprawdę....

a ładny? a w jakim kolorze? na guziczki i czy przez głowę? z dekoltem czy golf....

a co ja tam - dawaj fotę... :lol:

dzień dobry

facetom się wydaje że to oni światem rządzą i to stąd się bierze :-? a jakby nie patrzeć kobiety mądrzejsze są bo jak trza było za mamutem polecieć to one jako mądrzejrze doma zostały a głupsze chłopy dały się podpuścić :lol: :wink:

Kamyczku z tą ekipą u mnie to pół szczęścia reszta wrodzona inteligencja :lol: ja to wiedziałam mniej więcej jaki domek ma być i z czego no i mój projekt to był tak nie do końca indywidualny więc można było gadać z ekipą zanim pojekt od architekta wyszedł zresztą ja na projekt czekałam 4 tygodnie to też inaczej i trafiłam do dzienniczka Skabusi i zobaczyłam jak super to u Niej wygląda zagadałam dostałam namiar i udało się :D naprawdę dobrą ekipę to trzeba z rok wcześniej umawiać bo mają mnóstwo chętnych :roll:

Kamyczku no ja Cię straszyć nie chciałam ale widziałam jak u nas było że się drzwiami i oknami pchali a jeden wredny facet to nawet chciał nam szefa ekipy przekonać żeby robił 2 budowy na raz :evil: znaczy u nas fundamenty zrobi zostawi pójdzie do tamtego tam zrobi fundament wróci do nas ściany pomurować i takie ganianie i czekanie by wyszło ale że Pan Józef człowiek słowny jest to się nie dał :D jak chcesz zobaczyć jak budują to zaglądnij do dziennika Skabusi bo ta sama ekipa :D

...ja też chcem sweterek!!! :lol:

:x oj z ekipami to jest tak że jak mówią że będą za tydzień to plus minus trzeba liczyć miesiąc :-? albo i więcej patrz u nas-nasze "za dwa tygodnie "zaczynamy dach jeszcze trwa już prawie dwa miechy :lol: ,śmieje się bo płakać nie będę :lol: ,ale pod warunkiem ze dostanę ten swterek :wink:

ja też już jestem....

Kamyk no co z Tobą.... golisz kozy na wełnę na ten sweterek czy jak?

no i kciałam powiedzieć, że wcale nie jestem taka najgorsza :lol: co muszę koniecznie zaznaczyć memu Szanownemu, bo ja się sweterkiem zadowolę, a Kaśka strzeliła całą listę życzonek... :lol: