nitubaga 15.11.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 no właśnie nie dość, że powiedzą o niej słowo na k... lub jakoś podobnie to jeszcze będą żałowali męza - biedaczynę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 no właśnie nie dość, że powiedzą o niej słowo na k... lub jakoś podobnie to jeszcze będą żałowali męza - biedaczynę.... tak wygrała Pani sweter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.11.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 no właśnie nie dość, że powiedzą o niej słowo na k... lub jakoś podobnie to jeszcze będą żałowali męza - biedaczynę.... tak wygrała Pani sweter och naprawdę.... a ładny? a w jakim kolorze? na guziczki i czy przez głowę? z dekoltem czy golf.... a co ja tam - dawaj fotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.11.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 uniwersalny na fotę jeszcze poczakaj ale masz jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 dzień dobry facetom się wydaje że to oni światem rządzą i to stąd się bierze a jakby nie patrzeć kobiety mądrzejsze są bo jak trza było za mamutem polecieć to one jako mądrzejrze doma zostały a głupsze chłopy dały się podpuścić Kamyczku z tą ekipą u mnie to pół szczęścia reszta wrodzona inteligencja ja to wiedziałam mniej więcej jaki domek ma być i z czego no i mój projekt to był tak nie do końca indywidualny więc można było gadać z ekipą zanim pojekt od architekta wyszedł zresztą ja na projekt czekałam 4 tygodnie to też inaczej i trafiłam do dzienniczka Skabusi i zobaczyłam jak super to u Niej wygląda zagadałam dostałam namiar i udało się naprawdę dobrą ekipę to trzeba z rok wcześniej umawiać bo mają mnóstwo chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.11.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 to mnie pocieszyłaś Wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.11.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 eeeee no spokojnie uszy do góry.... teraz z kredytami ciężko to i tyke budów wiosną nie ruszy.... a o ekipę zapytaj Neferci - może coś pomoze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Kamyczku no ja Cię straszyć nie chciałam ale widziałam jak u nas było że się drzwiami i oknami pchali a jeden wredny facet to nawet chciał nam szefa ekipy przekonać żeby robił 2 budowy na raz znaczy u nas fundamenty zrobi zostawi pójdzie do tamtego tam zrobi fundament wróci do nas ściany pomurować i takie ganianie i czekanie by wyszło ale że Pan Józef człowiek słowny jest to się nie dał jak chcesz zobaczyć jak budują to zaglądnij do dziennika Skabusi bo ta sama ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 15.11.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ...ja też chcem sweterek!!! oj z ekipami to jest tak że jak mówią że będą za tydzień to plus minus trzeba liczyć miesiąc albo i więcej patrz u nas-nasze "za dwa tygodnie "zaczynamy dach jeszcze trwa już prawie dwa miechy ,śmieje się bo płakać nie będę ,ale pod warunkiem ze dostanę ten swterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 dobry wieczor Kamyk nie ma to tamto ja też chcem sweterek Taszanko moja eipa z tych raczej słownych jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 No to witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Ja co prawda nie o swetrze chciałam ale o sukience i spódniczce, moze być??????????? W zasadzie to jeszcze o pasku, pierścionku i różu z roźświetlaczem Czy o czyms zapomniałam?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 No to witanko A co to jest róża z rozświetlaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Kasiula może jakie buciki do kompletu by się zdały Brazula to chyba ma być róż z rozświetlaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 siem meldujem ale ledwo zyjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2008 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 to może Duszku do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.11.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 a ja padam i nie mam zamiaru wstac jutro przed 15. popoludniu Dejw obiecal mi zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 tzn jak shoping forever? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 16.11.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 cze Wszystkim Wusik a gdzie kawusia i ciacho? nooo rozpuściłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 ja też już jestem.... Kamyk no co z Tobą.... golisz kozy na wełnę na ten sweterek czy jak? no i kciałam powiedzieć, że wcale nie jestem taka najgorsza co muszę koniecznie zaznaczyć memu Szanownemu, bo ja się sweterkiem zadowolę, a Kaśka strzeliła całą listę życzonek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts